Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:28 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1742 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1739, 1740, 1741, 1742, 1743, 1744, 1745 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv čen 24, 2010 10:04 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Jindra píše:Jardo prosím Vás, dnes mne napadla taková paralela mezi delším půstem a delším klystýrováním. Co Vy na to... Delší půst (řekněme delší než 5 dní) je zrčitě dobré ukončit správnou "návratovkou". Delší období (týden), kdy každý den ráno dávám klystýr, je podle mne také dobré doplnit vhodně ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: čtv čen 24, 2010 9:53 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Jindra píše:Jaroslave celkem dobře tu víme o dopadech mléčných výrobků na lidské tělo (zahleňování, odvápňování atd., zkrátka další bílý jed). V dobré víře jsem dosud svoje malé děti vedl k mléčným výrobkům kvůli vápníku a děti (6 a 11 roků) si na mléčné jogurty za ty roky mé nevědomosti dobře navyk ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv čen 24, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:Dobry vecer Jardo, muzete mi prosim vysvetlit jak presne zpracovavate kakaove boby do orechoveho mleka? Doted jsem pouzival kakaovy prasek. Staci je nejak rozdrtit a pak je normalne rozmixovat do stavy? Nebo to prozenete tim Angelem jako orechy? Neni to az tak levna zalezitost, tak p ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Čaje a maceráty

Předmět příspěvku: Čaje a maceráty
Napsal: čtv čen 24, 2010 9:36 pm 

Odpovědi: 106
Zobrazení: 257497

Beladona píše:Zkouším dělat maceráty. Připravuju si bylinkový proti kandidě od Popova. 12 hodin se mi zdálo málo, bylo to slabé. Teď si ho připravím večer a piju druhý den odpoledne, když přijdu z práce. Má tahle procedura nějaké limity, aby se to nelouhovalo zase příliš dlouho? Jinak musím uznat, ž ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: čtv čen 24, 2010 4:45 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

muflon píše:Je rozhodujici pro zjisteni kvality kys.zeli jenom chut? Je zvlastni ze nektere sudove kys.zeli je mekoucke jako by bylo rozvarene, a jine dost tvrde a krupave.... Zajima mne hlavne křís ktery se tvori na nepotopene horni vrstve kys.zeli. Je lepe ho sebrat a horni vrstvu s krisem vyhodit ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čen 24, 2010 1:41 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Jak se divate na prospesnost samotneho extrahovaneho Lecitinu v kapslich, jestlize je ze soji a soju nedoporucujete? Pomaha pri uceni studentum....(cholesterol mne nezajima, maso a syry temer nejim ) Osobně kapsle a pilulky moc nemusím, čili já bych to nebral a soju už vůbec ne, ta je šk ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: čtv čen 24, 2010 1:37 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Jana píše:Dobrý den, mohu se zeptat, zda se vločky Nori musí uchovávat v lednici? Nebo stačí ve skříni za pokojové teploty, Předpokládám, že když je nasypu na vařené horké jídlo, tak jsou na nic, že....? Předem díky za odpovědi Jana Jsou sušené a v pokojové teplotě vydrží opravdu dlouho, čili dávat ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čen 24, 2010 8:48 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:Driv sem vubec nežvýkal....ted obcas, a pokud problemy s nedostatkem HCL a travicich enzymu, bude nejspis nejlepe abych pouzival zvykacku po kazdem jidle(krome snad piti cerstvych stav). Sliny a dukladne zvykani pri jidle se tu zduraznuje horem dolem....mam za to ze nejen stepne enzymy j ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: čtv čen 24, 2010 8:36 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:Tak sem konecne rano misto horciku se zinkem dal nejdrive nalacno tu sodu(2caj.lz. asi do 150ml vody). Po vypiti se zadne rihnuti nedostavilo(ani pul hodiny pote....to nejspis neni dobre ze....). Doufam ze opatrenima na Vasem foru od stravy , pres kefir, remineralizaci atd., se casem vla ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čen 24, 2010 8:28 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Lenka píše:Já ale ani pod lupou nepoznám, zda to je plíseň. Za jakých okolností se můžu domnívat, že by měla být? Bylo to ve všech třech posledních sklinkách, do předvčerejška ještě nic, ale od včerejška už ve všem zbylém. Jestli chcete, ptejte se mě na znaky těch flíčků, a rozhodněte to prosím za m ...

Napsal: čtv čen 24, 2010 7:55 am 

Azul píše:Prosím ještě o radu kolik se toho hořčíku asi bere a kolik se ho do kapslí 00 vejde.Tak rámcově vím že do průjmu ale jestli mám začít s jedním gramem, nebo méně. Pro mě to bude záchrana ty kapsle, nezvládla jsem víc než 130mg do tři deci a i to se mi už šprajcovalo. Tak bohužel toto přesně ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čen 24, 2010 7:46 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Lenka píše:V pondělí před 10 dny jsem si přivezla 7 litrů kozího nepast. mléka. Sem tam nějaký den jsme vůbec nebyli doma, tak nám zpracování na kefír trvalo déle a já mám stále 2 litry v ledničce a už je to asi kyslé. Předpokládám, že není problém strčit do toho houbičku a pokračovat ve výrobě kefí ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv čen 24, 2010 7:34 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jindra píše:Jardo prosím Vás, Vy také zpracováváte dřevo (teď míním těžké kusy na topení, nikoli lehkou dýhu na nábytek, čili tvrdá práce). Zase jdu v sobotu dělat do lesa dřevo na topení. Po předchozí dobré zkušenosti asi opět vynechám snídani, protože i bez ní mám minimálně do jedenácti hodin ener ...

Napsal: stř čen 23, 2010 8:42 pm 

Host píše:Kolik 1000mg tablet lze spolykat v 1 dávce ? 3ks nebo i více ? Zkouším po snídani 2 tablety, po obědě 3 tablety, odpoledne po jídle 2 tablety. Průjem zatím nikde... Podle doporučení na obalu (brát 1 tabletu obden) jsem za den sežral půlměsíční dávku Jediné omezení je opravdu ten průjem a n ...

Napsal: stř čen 23, 2010 6:57 pm 

Azul píše:Tak to jsem ráda že nejsem sama taková frfňa. Ještě dotázek do těch kapslí normálně nacpat ten prášek a zapít větším množstvím vody- mohlo by to takto stačit? Díky moc. Pokud vás to bude bavit se s tím patlat, tak proč ne, ale alespoň používejte ty největší kapsle velikosti 00. Zapíjet se ...
Stránka 1742 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1739, 1740, 1741, 1742, 1743, 1744, 1745 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem