Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 11:14 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1743 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1740, 1741, 1742, 1743, 1744, 1745, 1746 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř čen 23, 2010 6:54 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Mne nevadi ta chut roztoku ze sypkeho CHLORIDU horciku(MgCl), ale v rodine take resime ze to je pro nektere nechutne....moc dobre to vylepsi chut pokud si zacali pridavat solanku z himal.soli. Ale koukam ze asi jak pisete to hned reaguje a vyuzitelnost klesa(i v RO?) ....Zasadne asi tedy ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: HCL-vliv na pH,trávení,vstřebávání minerálů atd.

Napsal: stř čen 23, 2010 10:01 am 

Odpovědi: 1079
Zobrazení: 1183293

muflon píše:Pokud se nekdy pije zredena HCL nalacno, kolik vody je až možno ji zapít, klidně i pullitrem? Objem použité vody není podstatný, já ji vypiji tak v 0,5 dcl vody a stejným množstvím vody zapiji, ale nijak nevadí větší množství vody. Ovšem po jídle zase není vhodné příliš pít a ředit tak z ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jablečný ocet

Předmět příspěvku: Jablečný ocet
Napsal: stř čen 23, 2010 9:57 am 

Odpovědi: 134
Zobrazení: 280996

Beladona píše:Jablečný ocet je prý velmi dobrý na čištění organismu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe ho jíst? Ano, upravuje kyselost a nejlepší je přidat ho do vody a vypít, nebo z něho dělat zálivku na saláty. Je ovšem potřeba mít kvalitní jablečný ocet s mateční kulturou, který je takový jak ...

Napsal: stř čen 23, 2010 9:52 am 

Azul píše:Hezký den, měla bych dotaz, na tu kombinaci céčka s hořčíkem to se asi nesmí najednou do sklenice že? Potřebuji poradit s čím bych ten hořčík mohla mixnout, velmi mi totiž vadí ta chuť a i v nižších koncentracích se mi z něj obrací žaludek.Přitom cítím že mi dělá dobře, když už nějaký do s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: stř čen 23, 2010 9:46 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Pavel Veselý píše:Dobrý den! Zajímalo by mě co si myslíte o avokádu?Dřív jsem si ho dával pokrájené s cibulí a okořeněné chilli kořením a špetkou soli,ale nedávno jsem objevil jak dokonale chutná když ho rozmačkám vidličkou společně s banánem.Myslíte že to tak mohu používat k ovocné snídani ještě s ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř čen 23, 2010 9:44 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Pavel Veselý píše:Dobrý den! Píšete že si před jídlem dáváte zeleninovou šťávu ale pak asi jíte jidlo podle Vašeho návodu tedy hlavně zeleninovéa syrové.Zajímá mě jestli se to tak dá dělat i před vařenou stravou.Například že bych si k obědu dal třeba třetinku šťávy z mrkve pak oběd třeba rýže natura ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř čen 23, 2010 7:32 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

muflon píše:Omyvat houbicku chlorovou vodou je blbost, ale pokud by byla prevarena tak jsem cetl ze jednou za 1-2 mesice by se mela houbicka vyhladovet na jeden ci vice dnu...(tj.vyndat z mleka a omyt prevarenou studenou vodou(nebo RO),a nechat v lednici jen v te vode nejaky cas). Duvodem pry je ze ...

Napsal: úte čen 22, 2010 9:04 pm 

muflon píše:Zaujala mne tato webova stranka(resp.info z nich, nikoli ty predrazene produkty...): http://www.symbinatur.com/Vysoke-davky- ... 31_61.html Odtud cituji: Vitamin C neničí vitamin B 12, to je důležité zjištění a také nesnižuje hladinu serotoninu, jak se dříve myslelo. Prof. Schmidt dokonc ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte čen 22, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

muflon píše:Meli jsme male mnozstvi houbicky(nasada od Vas) a dali ji do 3,5L sklenice plne mleka ...trvalo to 3 dny v pokojove teplote...tak doufam ze se nepomnozilo v mleku krome houbicek neco skodliveho....a ze to houbicky zvladaly vsechno premenit. Asi je lepe v malem mnozstvi mleka nejdrive pes ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte čen 22, 2010 7:21 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:To je zvláštní, už 2 měsíce dělám klystýry urinou, a minimálně 3-4 dni před očistou denně. I když na vyšetření mi zjistili, že mám střeva v pořádku, ale nějak více zakroucená a tím mi to tam hůře prochází. S tím hladověním nevím. Mám pocit, jestli mi taky nebylo trošku zle z toho hladu ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte čen 22, 2010 10:03 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Pavelka. píše:Dobře. Čekal jsem tak 10, 15 min. Mezitím cvičení, dřepy, prohmatávání břicha apod. Když něco malinko prošlo, pokračovalo pití vody, ale zhruba po půl litru to už dál nešlo polykat. Tak je vhodné zpomalit pití a počkat, slaná voda stejně nakonec projde i když je střevní trakce zpomalen ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: úte čen 22, 2010 8:38 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Pavel Veselý píše:Dobrý den! Zajímalo by mě jak řešíte stravování na dovolené?Pojedu na týden do Alp pod stan a budu denně courat po kopcích,obchod je nedaleko kempu takže čerstvého ovozelu budu mít snad dost ale: Jak byste to udělal s vodou?kupovat balenou nebo pít tu co teče v kempu? Co dělat v př ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: úte čen 22, 2010 8:31 am 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Pavel Veselý píše:Normální klistýr samozřejmě mám ale trávím skoro celý den v práci a tam ho tahat nechci proto ten balonek.Doma jdu na wc ráno a v práci přes den 2x a proceduru s balonkem tam nějak zvládnu.Jinak jsem koupil hořčík od walmarku.Obsahuje oxid hořečnatý 200mg,včera jsem si dal 4 tablet ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon čen 21, 2010 9:41 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

zuzis píše:Zvedá to určitě, po pátém dni kombinování jsem vše vyzvracela. No zkusím tu kyselinu někde splašit. Ale po testu na k.chlorovodíkovou jsem si dvakrát krkla. Tak nevím. Kyselina v žaludku již bohužel nemá velký vliv na cizorodou kyselinu citrónovou, kterou jste až doposud MMS aktivovala. N ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon čen 21, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Lenka píše:Když doporučujete čočku s volským okem, máte na mysli klasickou čočku nakyselo se zásmažkou a octem? A to je dobré všeobecně, jako vařená fazole, nebo jenom ten jeden den na zastavení průjmu? Vy si doporučení hned vykládáte jinak než je míněno. Jednak nikde určitě nepíšu o přidávání mouky ...
Stránka 1743 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1740, 1741, 1742, 1743, 1744, 1745, 1746 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem