Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:41 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1746 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1743, 1744, 1745, 1746, 1747, 1748, 1749 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: pát čen 18, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

NOWOCAYN píše:O procese nakličovania som našiel toto : "Semeno je uzamknutou pokladnicou skrytej energie vo forme bielkovín, tukov, uhľohydrátov, vitamínov a minerálov. Akonáhle nasaje trochu vody, dejú sa s ním pozoruhodné veci. Enzýmy, ktoré v ňom dovtedy odpočívali, zahajujú svoju aktivitu; začín ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Klíčení semen

Předmět příspěvku: Klíčení semen
Napsal: pát čen 18, 2010 10:01 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 322876

NOWOCAYN píše:Pán Jarda, prosím, vyjadrite sa k tomuto .... http://www.nutritiondata.com/facts/legumes-and-legume-products/4348/2 (výživové hodnoty 207g surových nenaklíčených mungo fazulí) a http://www.nutritiondata.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2333/2 (výživové hodnoty 104g surových ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: pát čen 18, 2010 9:56 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

NOWOCAYN píše:Zistil som, že asi nemôžem jesť ovocie.... včera som si dal nalačno jablko, a cítil som ho akoby v hrudi (či krku) asi 1,5 hod.... Dnes som si dal nalačno namočené hrozienka, a to isté.... Keď si dám nalačno ryžu natural s pomletým naklíčeným sézamom a brokolicou, alebo čokoľvek "neovo ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát čen 18, 2010 9:52 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Lenka píše:Už jsem to vypila, jak to bylo, teď v 6 první dávka Epsomské, tak snad to nevadí? A včera ráno jsem měla trošičku kefíru... Nenaruší to celý proces očisty? Budu sem nakukovat, jestli někdo nenapíše, že to mám nechat na jindy. Snažila jsem se dnes o litr, ale vadí, když je to například tři ...

Napsal: pát čen 18, 2010 9:40 pm 

mohy píše:Mňa väčšinou bolievala hlava keď som 1. málo pil alebo 2. zjedol niečo čo mi neurobilo dobre. Príjem tekutín si treba strážiť. Niekto si dáva každú hodinu 2dcl vody alebo niekto ráno načapuje 2x1,5 litra do flaše a za deň to musí vypiť. Tak vidí či plní normu. Mával som dni, keď som pil za ...

Napsal: pát čen 18, 2010 9:36 pm 

surikata píše:Já dělala čtvrtou očistu před týdnem a předtím mi bolela mi hlava nesnesitelně.Možná to bylo i vedrem venku.Vydržela jsem to se zaťatými zuby bez prášku,očista proběhla (oproti druhé a třetí) celkem dobře,co do množství kamínků.Chtěla jsem se ještě zeptat,kolik se má pít jablečné šťávy ...

Napsal: pát čen 18, 2010 9:25 pm 

Beladona píše:Mně zas dneska bolí hlava a nevím, jestli si můžu vzít půlku valetolu. Přece jen každý prášek je zátěž na játra, ale když mi nebude dobře, tak taky není dobré provádět očistu. Poradíte prosím někdo? Jak píše člen mohy, na bolest hlavy je nejlepší vyčistit výfuk, většinou klystýr zabere ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: pát čen 18, 2010 9:08 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

nika262 píše:Dobry den, chcela by som to dat mojmu 2 rocnemu synovi mms, ktory ma od narodenia atopicky ekzem, znizenu imunitu a teraz sa mu vyhodil aj herpes. Mohli by ste mi poradit ci je vhodne dat mu mms, ak ano v akom davkovani, pripadne ako mam postupovat. Znici to aj stafylokoka? Momentalne b ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Tukové bulky

Předmět příspěvku: Tukové bulky
Napsal: pát čen 18, 2010 8:39 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 84015

Lenka píše:No, já to tam nalézám až od doby, co jsem denodenně konzumovala čokolády, docela dlouhodobě. A to nebyly čokolády ledasjaké, spíš obarvený tuk. Tak mě napadlo, že nadmírou špatných tuků nastává ucpávání cév, že mně se to neukazuje na těle, ale vevnitř v těle. Je to opravdu dost hmatatelné ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Klíšťata

Předmět příspěvku: Klíšťata
Napsal: pát čen 18, 2010 8:32 pm 

Odpovědi: 42
Zobrazení: 78458

mohy píše:Niekde v článkoch o cesnaku sa písalo, že cesnaková silica sa postupne z čreva prepracuje až na povrch kože a tak tam bolo také humorne ladené upozornenie, že zas to s cesnakom prehánať netreba, lebo človek potom pri veľkej konzumácií cesnaku je vlastne týmto cesnakom cítiť aj cez pokožku. ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět středního ucha u dítěte.

Předmět příspěvku: Zánět středního ucha u dítěte.
Napsal: pát čen 18, 2010 8:11 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 81408

mohy píše:Tak dcerka 4,5r chytila asi zápal ucha. Čo vyskúšať? Kvapkať urinu, alebo aloe alebo skúsiť výplach s MMS? Pri tom MMSku som si neni istý akú koncentráciu aktivovaných kvapiek do akého objemu tekutin namiešať, aby to nepoškodilo ušný bubienok. Prešiel som diskusiu ale nič jednoznačné tu ni ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát čen 18, 2010 9:13 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

yucca píše:Dobrý den pane Jaroslave! Moc bych chtěla poděkovat za vaše stránky. Měla bych na vás prosbu - jak postupovat s užíváním vitamínů v těhotenství - nevím, jestli se to liší dle trimestrů, hořčík například vím, že se užívá u žen na oddálení porodu apod. Dále jsem se dočetla, že radíte 2letém ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát čen 18, 2010 8:59 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

muflon píše:Kdyz nekdo koupi u nas v CR nabizenou kefirovou houbicku, jde vzdy o Tu Tibetskou, nebo je na trhu vice druhu kefirek s ruznymi ucinky? Pokud sousedka pouzivala dlouhou dobu pouze pasterovane mleko, muze dojit k degeneraci houbicek, a pripadne k jejich oziveni kdyz se zacne pouzivat nepa ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pát čen 18, 2010 8:43 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Igor píše:Dakujem za odpoved, vysvetlenie aj tip na miesanie so zivou vodou. Zatial do vody z RO na pitny rezim pridavam himalajsku sol. Mozem vyskusat tam davat aj chlorid horecnaty, ovsem potrebujem vediet ako k nemu prist. Kde sa da kupit? Je to dostupne ako lekarenska chemikalia, teda budu to ma ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát čen 18, 2010 8:30 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

luisa píše:Dobrý večer omlouvám se že zase otravuji ale chtěla jsem se prosím poradit..nevíte nahodou prosím,jak mám postupovat když chci užívat Enterosgel+DM zásaditou směs +solanku z himalájské soli když všechno se má ráno na lačno??když to do sebe hodím všecno naráz tak to asi nebude uplně nejlep ...
Stránka 1746 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1743, 1744, 1745, 1746, 1747, 1748, 1749 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem