Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:29 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1748 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1745, 1746, 1747, 1748, 1749, 1750, 1751 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Liečba

Předmět příspěvku: Liečba
Napsal: čtv čen 17, 2010 4:20 pm 

Odpovědi: 62
Zobrazení: 82159

nety píše:Dobrý deň, vaša web stránka ma veľmi zaujala, pretože tiež hľadáme alternatívne liečbu, pretože pred 2 a pol týždňom mamke diagnostikovali nádor na hrubom čreve. Keďže je už dlhý čas vegetariánka a nikdy nemala problémy so zápchou, boli sme šokovaní a hneď sme tiež operáciu neprijali. Vďak ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv čen 17, 2010 10:04 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Lenka píše:Dobrý den, mám před jaterní očistou, je čtvrtek ráno, nemá se nic tučné, nevadí kozí kefír ráno? Kefír určitě vadí, obsahuje tuk a znemožní tak nastřádat větší množství žluče v játrech, které je nutné na vytlačení kamenů.

Napsal: čtv čen 17, 2010 10:02 am 

luisa píše:moc děkuji..však já jsem byla právě u doktorky říct jí že na operaci nepujdu a ukazala fotku s těmi kameny,byla uplně v šoku jak že jsem je mohla dostat ven..že prý to vidí poprvé v životě že to šlo jinak než operačně..a když jsem ji poprosila o kontrolní sono řekla že je to zbytečný..ach ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čen 17, 2010 9:54 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Paul píše:Měl bych na Vás pane Zajíček ještě 2 dotazy: 1) V jednom vlákně jste zmiňoval, že zloději železa jsou mléčné výrobky. Platí to tedy i u kefíru? 2) Při pasterizaci mléka se mění struktura vápníku a snižuje jeho využitelnost. Na několika webech o kefírové houbě jsem četl, že houbičky tzv. "o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv čen 17, 2010 9:50 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Igor píše:Skusali ste robit kefir z ovcieho mlieka? Je ovcie mlieko pre nas ludi, rovnocenne koziemu mlieku? Ovčí mléko je nepochybně velice vhodné, ale já jsem to nezkoušel, tady se sehnat nedá.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv čen 17, 2010 9:44 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

mohy píše:Mne je to jasné, že fyzikálne zákony sa oklamať nedá, ale zvažoval som to aj kôli tomu, že mixér ETA 0010 (175-350W) má rok výroby 1982. Zatiaľ funguje ale pri dlhšom mixovaní sa to hreje úplne celé a keď tam dám viacej ako 1liter zmesi na mixovanie, tak už sa to kvalitne v tých horných ča ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čen 17, 2010 9:36 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Ve stave rozpustene praskove Cecko se vstrebava(resp.se udrzi) v těle 12h? Mel sem za to ze kdyz stava je vstrebana do pulhodiny tak i to Cecko v ni rozpustene....otazka jak pak koluje jeste v tele...Na forum u pramene se rika odstup 2h Cecka od mms, a pak ze mozno vzit mms. To praskove ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Krmení zvířat

Předmět příspěvku: Krmení zvířat
Napsal: čtv čen 17, 2010 9:29 am 

Odpovědi: 83
Zobrazení: 120236

Kometa píše:Chtěla bych se zeptat, co s potkany. Ačkoli se prakticky vždy stravovali zdravě (zrní, ovozel, naklíčené zrní, trošku bio jogurtu a jen na chuť masovou granuli), trpí mi hodně na nádory. Hlavně jedna potkanička, tu už teď čeká 3.operace (roste jí již 4.nádor). Také jsou nachlazení a asi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Krmení zvířat

Předmět příspěvku: Krmení zvířat
Napsal: čtv čen 17, 2010 8:02 am 

Odpovědi: 83
Zobrazení: 120236

teto píše:Nevím, čím mám krmit kocoura. Žádnou zeleninu nebo ovoce do něj nedostanu a nechci mu kupovat průmyslové konzery. Máte někdo nějaké nápady jak krmit kočky a jak o ně pečovat, abych neriskoval nějaké parazity, když mi kocour "vleze do postele"? MMS v pití je na nic, kocour doma skoro nepije ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: čtv čen 17, 2010 7:57 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

muflon píše:Nekdy to neni plisen ale na cesneku obcas byvaji takove nahnedle casti....Ty se daji okrojit? U te cibule jsem vychazel z toho ze pokud se sloupne jedna cela vrstva nebo jeste i ta pod ni, tak ty spodni vrstvy ze by mohly byt nedotceny.....Je skoda ze prave cervena cibule mekne a kazi se ...

Napsal: stř čen 16, 2010 9:43 pm 

luisa píše:Dobrý den pane Jardo po druhé očistě jater mívám záchvaty žlučníku i přes den,před očistu to byvalo jen v noci.Bojím se ,že jak se ty kameny uvolnily že mi můžou ucpat žlučovod,jím dietně ale i přesto to nepomáhá.další očistu můžu udělat až za 8dní ale bojím se že chytnu nějaky velký zach ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř čen 16, 2010 9:34 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

luisa píše:Dobrý večer pane Jardo,uvažuji o koupi reverzní osmózy a chtěla jsem se zeptat na následovný postup jestli bude správný.Osmotickou vodu naliju do Pet lahví a doliju určitým?poměrem solanky ,dám do mrazáku a pak piju.Tím pádem nebude ta voda "hladová" a není takové riziko že se budou z pet ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: stř čen 16, 2010 9:26 pm 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

luisa píše:no ona ta zásaditá směs je totiž smes minerálů..a vitamínů-draslik,vápník,sodík,hořčík,zinek,železo,mangan,měd,molybden,chrom,selen,křemelína,a všechno jsou to citráty,,,asi jsem to napsala blbě předtím a ted po přečtení-"šokující pravda o vodě" jsem z toho zmatená ,protože mně tato smes ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř čen 16, 2010 9:13 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

zuzis píše:Tři dny za sebou ted zavádím na noc kefírové zrno do pochvy. Ale pokaždé mne pak po celý den svědí přirození. Nevíte někdo, proč se tomu tak děje? Předtím jsem žádné svědění neměla. Patrně tam kefírky něco likvidují a je to podobné jako u jaterní očisty, kde pálí konečník při odchodu kyse ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř čen 16, 2010 9:10 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

kafuka píše:To MMS na čištění zubů fakt super, možná je to subjektivní pocit, ale už po dvou dnech užívání se mi zdá, že došlo ke zlepšení co se týká zubního kamene. S tím MMS do klystýru, počítám že mám navyšovat každý den o kapku, jen nevím na kolik se mám dostat (na 15 denně?) a jak dlouho klystý ...
Stránka 1748 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1745, 1746, 1747, 1748, 1749, 1750, 1751 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem