Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 10:08 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1749 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1746, 1747, 1748, 1749, 1750, 1751, 1752 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: stř čen 16, 2010 9:02 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

kafuka píše:Včera jsem psala, ale asi to neodeslala, takže ještě jednou. Urinoterapie mě začala zajímat, ale na internetu se nemohu dohledat nějakých konkrétnějších postupů. Existuje nějaké doporučení jakou moč (ranní, denní, večerní apod.) použít na tu kterou aplikaci? Zajímalo by mne především nét ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: stř čen 16, 2010 8:45 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Beladona píše:Po 14 dnech, kdy jsem se cítila docela zdravě, mi včera bylo zase dost špatně. Měla jsem ph asi 5,5, tak jsem si dala 1 tabletu sody. Nic se nědělo, dala jsem druhou. Ph se nehnulo, ale vylítla mi glukoza do sytě zelené. Dala jsem třetí, ph se pohnulo na 7,5 a glukoza byla negativní. C ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř čen 16, 2010 8:39 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Beladona píše:Díky. A ještě mám jednu otázku. V pátek se chystám na další očistu jater. Můžu ve čtvrtek při některém jídle vyměnit ovoce za zeleninu? Ale nejvíc mě trápí ten jablečný džus v pátek. Pořád nemám kyselinu askorbovou, abych si mohla doma vylisovat šťávu z kyselých jablek. Ten jablečný dž ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: stř čen 16, 2010 8:35 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

muflon píše:Jak vime nepritelem zdravi a s tim uzce spojene vlastni tvorby HCL, je na prednim miste stres a heticky zpusob zivota. Jaka opatreni vidite jako rozumna a realizovatelna na kompenzaci skodlivych ucinku stresu? Zacnu tim co je vseobecne zname ale malo se dodrzuje...: - Chodit spat a vstav ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: stř čen 16, 2010 8:19 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:este mam zopar otazok pan Jarda: ovocie + orechy je OK? cital som ze si tu ludia robia ovocne salaty s orechami zelenina + orechy ? to mi nejako nejde dokopy.. skor semena (slnecnica,sezam...) cesnak prakticky s hocicim je OK? konzumacia cesnaku a kura s mms je OK? ten cesnak spominam kvol ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: úte čen 15, 2010 8:36 pm 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

luisa píše:Prosím prosím...mužu pit solanku z himalajské soli -nebo si rovnou Himalajskou sul do vody dát místo odkyselující -zasadité směsi???Bude to mít stějný učinek?A není nahodou ta odkyselující smes anorganická??četla jsem že jenom organické mineraly atd jsou prospěšné..Jaký by mělo vlastně sm ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte čen 15, 2010 8:12 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Beladona píše:Tak jsem se rozhodla jíst česnek i v práci a chodím si čistit zuby A to kyselé zelí prosím pěkně funguje stejně? Když ho přidám do jídla, taky ho kvasinkám otrávím? Ano, kyselé zelí jim také škodí a raději se odstěhují.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: úte čen 15, 2010 8:10 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

muflon píše:Ovoce a vetsinu mekke zeleniny s plisni vyhazuju celou. U tvrdych zelenin bych vahal-nevim u mrve, celeru apod..... U cibule a cesneku si myslim ze okrojeni plisne nevadi, ze ta zbyla dobra cast se da bez nasledku konzumovat.... Tak s tím tedy nelze souhlasit a napadená potravina je již ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: úte čen 15, 2010 8:00 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Lenka píše:Dobrý den, o fazolích již vím, coby zásadotvorné potravině, ale zajímá mě, zda si je musím uvařit ze suchých, nebo stačí i ty sterilované z obchodu? Obsahují jen fazole sůl vodu, žádné chemické a konzervační látky prý, vydrží rok a půl. Ty suché musím vařit nebo stačí je namočit a ony změ ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: úte čen 15, 2010 7:52 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

lev píše:Jestliže pH moči jednou za den vystoupí na nebo nad hodnotu 7, znamená to, že v takovém těle se neděje nic zhoubného? Ano, tak má tělo fungovat a znamená to, že veškeré metabolické odpady dokáže tělo vyloučit. Ideální stav je pokud součet všech denních náměrů vydělíte počtem měření a vyjde ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte čen 15, 2010 7:44 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:Jak dlouhá pauza se musí udělat, když doberu 30tbl vit E 400, abych mohla začít brát nové balení? Díky za odpověd Tak tři až čtyři týdny, ale pauzu v tomto rozsahu je vhodné dělat spíše po 60 tabletách. Vhodné dávkování je prvních 15 dní dvě tablety denně a pak 30 dní jedna denně, poté zmín ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte čen 15, 2010 7:39 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Pokud bych uzival Cecko s rozmix rajcaty(abych prodlouzil pusobeni Cecka v tele co nejdele....ve dnech kdy neberu mms), nebude to vadit pH moc?-ze by to krome samotne kyselosti Cecka jeste i zasaditost rajcat se zmenila v kysele pusobeni v tele(nebot jak pisete jinde melouny a rajcata by ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte čen 15, 2010 7:05 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

mohy píše:To ľanové semeno v kľude rozmixuj a nemusíš si špiniť makový mlynček. Rozmixujem ľanové semeno na prach - tak 30-40sekund. Potom pridam olej a trocha tvarohu - mixujem a prihadzujem daľši tvaroch + vodu podľa potreby. Keď je tam už všetok tvaroh čo treba tak ešte mixujem 5-6minút, kým to z ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte čen 15, 2010 6:58 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

mohy píše:Všade sa upozorňuje, že kefírove zrno nemá prísť do styku s kovom. V prípade rozmixovania mu to neublíži? Lebo pokiaľ viem, tak nože na mixéri sú kovové + vysoké otáčky... To je pravda, ale zase tak moc se tomu asi nestane, pokud by se pouhým stykem s nožem mixéru zahubilo vše, tak vám nef ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Hydratácia cez pokožku & sprchovanie a kúpanie sa

Napsal: úte čen 15, 2010 4:32 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 77142

Kometa píše:To bych právě taky neřekla - trpěl na všelijaké průjmy/zácpy či nadýmání stejně či dokonce více jak já. Podezřívala jsem ho z intolerance lepku. Krom toho byl také ekzematik, což také o nečem vypovídá. Nemůže to být prostě nastavením těla? Že něčí tělo i kdyby se mělo přehltit tak to pře ...
Stránka 1749 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1746, 1747, 1748, 1749, 1750, 1751, 1752 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem