Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:59 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1751 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1748, 1749, 1750, 1751, 1752, 1753, 1754 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon čen 14, 2010 7:41 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , psal jste , že parazité se drží ve žlučníku / žlučový kameny / ... kefír je dokáže zničit , Jak se chová žlučník při pití kefíru , jako u tučného jídla ? Mám po 6 očistě a poprvé s měsíčním odstupem , vyšlo ze všech očist nejméně kamínků / největší byl asi do 5mm , ale bylo jic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon čen 14, 2010 7:31 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Honza12 píše:Dobrý den, v online lékařské poradně jsem četl že s vápennými úsadami se člověku hořčíkem rozpuští i kosti co si o tom Jardo myslíte? Je to hovadina, co jiného si o tom mohu myslet. Člen mohy vám to píše správně, pokud by celá věc fungovala, tak jsem již dávno jak z gumy. Trochu si prob ...

Fórum: Kurzy zdravého života   Téma: Kurzy zdravého života předpokládaný týdenní program.

Napsal: pon čen 14, 2010 5:59 pm 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 776681

L.L. píše:Dobrý den pane Zajíčku, měla bych také zájem o Vámi nabízený kurz, většinu dní v měsíci jsem na vita stravě, ale potřebuji si ujasnit co, kdy a s čím jíst, aby mi nic nechybělo... Problémem jsou finance, ale zaměstnavatel poskytuje peníze z FKSP, což by pro mě bylo skvělé řešení. Proto se ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: pon čen 14, 2010 11:19 am 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

ettelea píše:Zdravím, zajímalo by mne, jestli u téhle melounové očisty je bezpodmínečně nutná ta vana (nebo jak říkáte slunění)? Chtěla bych očistu provést co nejdříve, ale slunce je nyní pomálu, a doma disponuji jen sprchovým koutem.Šlo by to nahradit třeba flaškou s horkou vodou na ledviny? Tak ur ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: pon čen 14, 2010 11:16 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:Tak teda si objednavam mms a skusim este tento tyzden 1-2 x klystir s mms, kedze v sobotu letim na dovolenku. Chcem vela plavat 1-2 hodky denne a doplnit ten vitamin D. NO ale este som zabudol otazky: - pri tom opalovani, ste mysleli cele telo ? cital som ze 20 min na slnku pokryje dennu d ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: pon čen 14, 2010 8:59 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:dobre rano, takze som po Sankhapraksalane ( sobota 12:00 ) , a stolica zatim nebola a naduvanie pokracovalo, psychika down. Asi pojdem znova do mms , uz to mam v hlave snad zrovnane. Velmi sa mi do mms nechce {ten treti tyzden mi uz bolo dost spatne z toho zapachu..) ale tu kandidu asi dok ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Prírodné mycie prostriedky (prášok, aviváž, "jar", šampón..)

Napsal: pon čen 14, 2010 8:30 am 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 10739

NOWOCAYN píše:Zakladám novú tému. Dnes som si urobil vývar z mydlových orechov (šupky)... urobil som z toho tekutú aviváž po zistení, že v práčke sa z orechov ( vo vrecúšku ) nestihnú dostatočne uvoľniť saponíny... 15 minút som to varil, a potom zmiešal s kvapkami citrónového éterického oleja. Práve ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon čen 14, 2010 8:26 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Som. Priznám sa, že mám dost. Inak dnes som si dal ráno červený melón a úplne som sa z neho p-o-s-r-a-l,mms som samozrejme vynechal. Nikdy predtým sa mi to nestalo. Melónová štava snád nie je dalšie prírodné laxatívum alebo? Ďakujem Melounová šťáva ve větším množství také docela slušně proj ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Koření a dochucovadla

Předmět příspěvku: Koření a dochucovadla
Napsal: pon čen 14, 2010 8:20 am 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 327986

muflon píše:Používáte Pepř a Muškátový oříšek nebo květ ? Jak se díváte na směs KARI, která Pepř a Muškátový oříšek obsahuje...? Pepř vůbec, ten je nevhodný na žaludek a muškátový oříšek také ne, ale prostě mě nechutná, jinak asi žádná negativa nemá. Kari využívám naprosto výjimečně, pouze v případě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned čen 13, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Sikora píše:Dobrý den! Chtěl bych se zkušených zeptat na jednu věc ohledně houby. Mám už ji tolik, že nevím co mám s ní dělat. Manželka mi doporučila část ji vyhodit což se mě zdá jako nesmyslné. Nemáte někdo radu co by se z houbou dalo udělat nebo jak ji jinak zužitkovat? Klidně se dá jíst, nebo ji ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: ned čen 13, 2010 9:03 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:to Jarda : Tak teraz som v rozpakoch.... zdalo sa mi totiž, že ste proti mixéru... či to tak nie je ? Ano to jsem u většiny potravin, ale u ořechů se bez mixéru asi neobejdete, je nutné je dokonale rozmělnit, na což je mixér ideální zařízení.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned čen 13, 2010 9:00 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Maybes píše:Myslíte, že by se dala SP zmrzit? Nemyslím na dlouho, v řádu dní, když si jí nemohu udělat, ale vzít s sebou a uložit do mrazáku. Díky. Nikdy jsem mrazení nezkoušel, ale asi to půjde, je velice tučná a patrně ani celkově nezmrzne, asi pouze ztvrdne jako máslo.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: ned čen 13, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

mohy píše:Tiež som niekde čítal, ale neviem či je to pravda, že tieto negatívne veci, čo zviera vylučuje tesne pred zabitím, tak sa dajú elimininovať zmrazením takéhoto mäsa. Osobne neviem čo je na tom pravdy, lebo keď si dobre spomínam, tak taká čerstvo zabíta kačka, hneď upečená, to bola asi najle ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned čen 13, 2010 8:54 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Lenka píše:Pane Zajíček, jaký kladete důraz na množství různých listí ? Tvrdívá se, že při nekomzumaci masa je fakt potřeba až kilo listí denně. Dovedu si představit, co byste mi na to mohl odpovědět , ale přecejen: co Vy a zelené? Denně ve vegetačním období odšťavním takovou velkou kytici vojtěšky, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odcervenie a ine antiparazitalne kury

Předmět příspěvku: Odcervenie a ine antiparazitalne kury
Napsal: ned čen 13, 2010 8:45 pm 

Odpovědi: 1195
Zobrazení: 1499959

Pavel Veselý píše:Dobrý den! Chci se zeptat jestli věříte že po používání mms a mms2 utečou někteří paraziti ze zažívacího traktu jinam kam na ně mms "nedosáhne".Četl jsem to na jiné diskuzi a popravdě musím říct že se mi po používání mms stalo pár divných věcí které si nedovedu vysvětlit.Po skončen ...
Stránka 1751 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1748, 1749, 1750, 1751, 1752, 1753, 1754 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem