Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 9:17 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1754 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1751, 1752, 1753, 1754, 1755, 1756, 1757 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát čen 11, 2010 8:25 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

luisa píše:..tak jsem udělala 2očistu a ani nevíte jakou mám radost že se mi povedlo i kdy málo ale i tak ze sebe něco dostat..já už si myslela že se to snad nepodaří..je to zvětšené..nejvetší kamen měl 1cm jinak jsou to milimetrové..není to uplně všechno pak už jsem si tam síto nedvala...jen nevím ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát čen 11, 2010 8:10 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Petra píše:Dobrý den Jardo, odjíždím na dovolenou a chtěla jsem se zeptat, když si povezu již doma aktivované a lehce naředěné MMS, jak dlouho to může vydržet, nevíte? Díky V dobře uzavřené lahvi bych to viděl tak na týden, více asi ne, ale vyzkoušené to nemám. Vhodnější se mě zdá dát MMS a kyselinu ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zánět vedlejších nosních dutin

Předmět příspěvku: Zánět vedlejších nosních dutin
Napsal: pát čen 11, 2010 8:05 pm 

Odpovědi: 81
Zobrazení: 136724

Jana píše:Dobrý den, dá se nějak vyléčit zánět dutin přírodní cestou, aby člověk nemusel na punkci, do nemocnice atd..? Musíte vyhnat pH nad 7,5 a na této hodnotě ho udržet několik dní, mimo to bych asi nasadil křenovou kašičku, která hleny naředí a pak mohou odtéci. Je nutné hodně pít, protože tělo ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potenie

Předmět příspěvku: Potenie
Napsal: pát čen 11, 2010 7:58 pm 

Odpovědi: 30
Zobrazení: 68708

mohy píše:Trošku som to tu prehľadal a nenašiel nič hlbšie o potení. Dá sa povedať, že je to čisto individuálna záležitosť, alebo by sa mal zdravý človek potiť menej/viac? Aká je natom Vaše telo v takýchto horúcich dňoch? Písali ste, že v chorvátsku ste vydžal na pláži bez tekutín len s tým, že ste ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: pát čen 11, 2010 10:07 am 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Pavel Veselý píše:No tak těch souvislostí je koukám poměrně dost.Doufám že časové odstupy byly dost veliké aby to moc nekvasilo.No každopádně jsem si dal do 1,5l RO vody na špičku lžičky odkyselovací směsy aby nebyla tak hladová a teď pomalu popíjím.Lze takto upravovat RO vodu?Jinak už se cítím asi ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: pát čen 11, 2010 8:41 am 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Pavel Veselý píše:Dobrý den! Dnes se mi stala věc nad kterou trochu tápu tak mi snad dokážete odpovědět: Rozhodl jsem se že vyzkouším mms do klistýru na odstranění parazitů jak jsme se bavili v jiném tématu.Dal jsem 2 aktivované kapky do 1,5l uryny a měl v sobě cca 10 minut.Řekl jsem si že tento den ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát čen 11, 2010 6:30 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

gonzales01 píše:Děkuji za odpověď. Vím že je to luxus, chtěl jsem si nejdřív vyzkoušet přípravu na menším vzorku, jak na to budu reagovat. Jestli ještě platí vaše nabídka v inzerci, tak bych to příště vzal od vás. Nabídka je stále aktuální a není problém zaslat potřebné množství uvedených solí.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv čen 10, 2010 10:01 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

gonzales01 píše:Hezký večer Jardo, dneska jsem v lékarně koupil chlorid hořečnatý (dle štítku Magnesii Chloridum Hexahydricum), dle lékarnice farmaceutická kvalita. Dosud jsem hořčík nepoužíval tak doufám, že jde o stejný chlorid hořečnatý, který používáte. Dá se to nějak poznat? Cena teda nebyla ni ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Acidoza

Předmět příspěvku: Acidoza
Napsal: čtv čen 10, 2010 7:08 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 47911

alenax píše:Milý pane Jardo,dobrý člověče ! Díky za pomoc při registraci. Prosím, zda byste mi mohl poradit. Je mi 63 let,vážím 66 kg, v noci po porodu,když mi bylo 28 let mi byla provedena hysterektomie,takže od té doby menopauza. Snažím se držet určitou životosprávu,pohyb,režim dne, duchovní četbu ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: čtv čen 10, 2010 6:58 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

diamama píše:Ďakujem Vám za odpoveď, trochu som bola dezorientovaná vo fóre, ale už som si našla celú tému diabetes a aj odpovede ohľadne diabetu prvého typu. Ja som kojila svojho syna 3 roky, prikrmovať som ho začala až po 7mesiacoch, prvé roky nepoznal sladkosti, len ovocie, 10 rokov pred tehotens ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: čtv čen 10, 2010 6:44 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

zuzis píše:Po melounové očistě se mi hned ten den na rukou objevila nějaká vyrážka, která pálí. A na nohou mne svědí kůže. Je to jen náhoda nebo to může souviset? Mažu si to různými dětskými zásypy, ale moc to nepomáhá. Na sluníčku to pálí ještě víc. Já doufám, že to je jen od repelentu, co se mi to ...

Napsal: čtv čen 10, 2010 6:34 pm 

muflon píše:Kvuli Candidoze mimojine uzivam MMS2. Jak brzo po lehkem jidle(napr.rajcata), je mozno si vzit MMS2 a zacit s pitnou procedurou okolo MMS2 ? (cca 0,5L vody i vice).....nechtel bych moc redit HCL v zaludku... Podle mého názoru stačí určitě hodina a možná i jenom 30 minut, musíte to holt v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv čen 10, 2010 6:31 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

NOWOCAYN píše:Mám otázku. Nakoľko je pre mňa (ako Košičana) ľanový olej vysokej kvality (iný je kontraproduktívny) nedostupný, tak sa chcem spýtať, či by som mohol zmiešať nepasterizovanú bryndzu (spolu s pomletými ľanovými semiačkami) s týmto olejom : http://www.nutraceutica.sk/sk/produkty/ ... lej ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: čtv čen 10, 2010 6:26 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Beladona píše:Občas tady čtu o pomazánkách nebo máslu, například kokosovém. Na co si to vlastně vitariáni mažou, když nejí pečivo? Dají se dělat sušené placičky, ale ta doba kdy jsem se s tím matlal je již dávno za mnou. Nicméně pro začínající je to velice vhodná cesta a mají takový kompromis mezi v ...

Napsal: čtv čen 10, 2010 11:17 am 

mohy píše:Dobrý deň, neviem či moju otázku na Vás smerovať do vlákna MMS alebo klystýr a mikroklyzma, pretože to môze spolu súvisieť. Asi pred 12 dňami som skúšal dva dni po sebe robiť klystýr s koloidnym striebrom, aby som si trošku ošahal aj túto očistu. Ako nováčik - začiatok nič moc, ale nakonie ...
Stránka 1754 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1751, 1752, 1753, 1754, 1755, 1756, 1757 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem