Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1757 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1754, 1755, 1756, 1757, 1758, 1759, 1760 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: úte čen 08, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

zuzis píše:Tak jsem se pustila do melounu. Ráno nalačno, po klystýru, v teplé vodě jsem snědla 3/4 melounu o váze 9kg + štávu ze slupek za 1 hodinu a 30 minut. Pospíchala jsem co nejrychleji. Ale celého jsem teda nesnědla. To už fakt nešlo. By mi asi prasklo břicho. Močení začalo asi až po 50ti minu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte čen 08, 2010 9:01 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

luisa píše:Dobrý den pane Jardo,chtěla jsem se prosím,zeptat která z poloh-záda nebo bok- je učinnější jestli se to tak dá vůbec říct?? A ještě jsem se chtěla zeptat zda je nutné -po vypití soli , lehnout si a nahřívat?Někde jsem to četla ale ve vašem postupu ne,tak ted nevim.moc děkuji za odpověd l ...

Napsal: úte čen 08, 2010 8:56 pm 

Mat píše:Je vobec nutné pred očistou niečo jest. Nemožem den pred iba pit a to iba jablkovú štavu? Ďakujem Asi by se jíst nemuselo, ale vyzkoušené to nemám, nicméně se domnívám, že by s tím neměl být problém.

Napsal: úte čen 08, 2010 8:55 pm 

Beladona píše:Provedla jsem 2. očistu. Příprava proběhla přesně podle návodu. V pátek večer jsem bez problémů vypila směs oleje a grepu. V 5 hodin ráno jsem se probudila tím, jak mi bylo hrozně zle. V břiše se mi všechno honilo, motala se mi hlava a začala jsem kýchat. Když jsem později vypila svojí ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista močového měchýře.

Předmět příspěvku: Očista močového měchýře.
Napsal: úte čen 08, 2010 8:51 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 17341

Pavelka. píše:Je nějaká očista močového měchýře? Někde jsem slyšel že by mohl mít měchýř podobně jako játra vliv na chování, náladu, smutek apod. Přímo očista na tento orgán není, ale je možné ho důkladně propláchnout třeba velkým množstvím šťávy z melounu.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte čen 08, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Kometa píše:Co je na té pěně špatného? Na pěně není nic špatného, ale špatně se pije.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte čen 08, 2010 8:26 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Salix píše:Já každé ráno piju asi 0,8 litru (okurka, řepa, mrkev) na ex a průjem niet Já ráno piji normálně 1,5 litru a v létě i 3 lity a také nemám průjem, ale začátečník by tak velká množství zkoušet neměl.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: úte čen 08, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

Jirka1 píše:Mohl by mi někdo vysvětlit, co je to ta živá a mrtvá voda? Jaký je rozdíl mezi touto vodou a vodou připravenou reverz. osmózou. Začínám se v tom nějak ztrácet. Živá a mrtvá voda je voda vyrobená pomocí diafragmatické elektrolýzy a s vodou z reverzní osmózy nemá nic společného. Pije se hl ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Časový režim na šťávy

Předmět příspěvku: Časový režim na šťávy
Napsal: úte čen 08, 2010 8:07 pm 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 33859

Beladona píše:Mám podobný problém jako Jana. Zatím stále kvůli únavě je pro mě cenná každá minuta spánku a tak ráno vypiju jen vodu a běžím do práce. Je tedy v pořádku, když si šťávy vylisuji v klidu a s láskou až večer a vypiju je 1/2 hodiny před večeří? V tom nevidím problém, ale klidně si můžete ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte čen 08, 2010 8:04 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Prečo ked aplikujem MMS fomou klystýru ma preženie akonáhle dám do žalúdka akúkolvek potravinu? Okamžite(cca po 10min) to čo skonzumujem ide von. Inak ked jemtakcitim bublanie v čreve a hmatám tekutinu. Nejde predsa o orálnu aplikáciu a malo by to posobit primárne v hrubom čreve a časti ten ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte čen 08, 2010 7:59 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Honza12 píše:Dobrý den. Jak často a proč si ještě po tak důkladném vyčištění, které jste za ty roky podstoupil a při dodržování vašich pravidel zdravého stravování ještě děláte podobné očisty? Protože tady chci strašit do 120 let, ale beze srandy, dnes je vše tak kontaminováno, že bez soustavného či ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte čen 08, 2010 7:56 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Jirka1 píše:Děkuji za odpověď. Jen nemůžu sehnat ty proužky Albu phan. To pH moče má být na této hodnotě celý den? Proužky se dají koupit normálně v lékárně a pokud je nemají, tak trvejte na objednání a druhý den je máte. Hodnota pH moče v průběhu dne velice plave, ale snažte se to udržet co nejblíž ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a nadýmání

Předmět příspěvku: Strava a nadýmání
Napsal: úte čen 08, 2010 7:49 pm 

Odpovědi: 97
Zobrazení: 141957

ixi píše:Pomocí těchto stránek se mi podařilo několik neduhů zlikvidovat nebo alespoň omezit. Stále se mi nedaří zlepšit stav nafouklého břicha s výraznější plynatostí. Ráno je úplně ploché, během dne se nadýmá, večer si připadám jak čtvrtém až pátém měsíci těhotenství. Mám 53 kg na 170 cm výšky, ta ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Základ našich nemocí

Předmět příspěvku: Základ našich nemocí
Napsal: úte čen 08, 2010 7:27 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 66504

Jiřina píše:Ve Vašem článku vůbec neuvažujete možnost, že matka kojit své dítě nemůže, protože prostě mléko nemá. Před 12 lety jsem porodila dceru a už z porodnice jsem bohužel jela s příkrmem. Po dvou měsících snažení mi došlo mléko úplně. Nedovedu si představit, i kdybych nějakou "kojnou" v blízké ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: úte čen 08, 2010 7:18 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Beladona píše:Tak jsem se konečně odhodlala k plivacímu testu na kvasinku a mám jí tam. Měla jsem podezdření, protože se mi ve vlnách objevují vyrážky spojené se zažívacími problémy. Myslíte, že by to mohla být prapříčina mého zánětu? Kvasinka stojí za většinou rakovin a ve velkém procentu případů z ...
Stránka 1757 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1754, 1755, 1756, 1757, 1758, 1759, 1760 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem