Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:31 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1758 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1755, 1756, 1757, 1758, 1759, 1760, 1761 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: úte čen 08, 2010 7:11 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:zdravim pan Jardo po dlhsej dobe, takze bol som robit testy krvi, vyslo ma to 33€ + vitamin D a B12 este nemam ktore stalo 22€ ,(d3 - 17 €) ,na D3 a B12 musim este pockat 2 dni a potom to sem doplnim. takze linky: http://img535.imageshack.us/f/44369301.jpg/ http://img192.imageshack.us/i/96 ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte čen 08, 2010 7:42 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

muflon píše:Diky. Jinak ostatnim mohu http://www.nejodstavnovac.cz doporucit, poslali me novou nadobku, kdyz ta dodana k pristroji byla napraskla diky nevhodne preprave postou....Nahradni dily prej taky zajistuji tak doufam ze to bude pravda i za par let.....pokud nezkrachuji. Ale ja sem se proto za ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte čen 08, 2010 7:28 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, už dlhšiu dobu som nekonzumoval sírnu patlaninu, lebo ku kvalitnému ľanovému oleju mám asi 450km, a semená ľanu obsahujú veľa lignantov, ktoré riedia krv.... Aj tak sa chcem ku sírnej patlanine vrátiť ( i keď to nebude "pravá sírna patlanina" ) - ale len kombináci ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon čen 07, 2010 9:52 pm 

Maybes píše:Jardo, nejdříve Vám chci poděkovat za neskutečnou trpělivost s jakou odpovídáte, díky! Podle toho, že mi vždycky bylo těžko po bílkovinách to tak bude. Kdybych jí měla dost tak by to měla být hračka, že? A jak jí mám dodávat? Co bylinky podporující tvorbu žal. šťáv? Dají se koupit tablet ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pon čen 07, 2010 9:19 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Host píše:Chápu, ale ptal jsem se hlavně proto, abych v 5 ráno nebudil mlýnkem celý barák Zajímalo mě, jestli se rozemleté ořechy v misce zkazí a jestli by ten proces třeba lednice (eventuelně mražák) na pár dnů přibrzdili? Jeden, nebo dva dny určitě vydrží, ale na kvalitě jim to určitě nepřidá, nic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pon čen 07, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Host píše:Jardo dají se takto ořechy konzumovat, tj. rozsekat ve mlýnku například mandle+paraořech+kešu a použít do salátu? Je vhodné je předtím namočit na min. 30 minut nebo i více? Po rozemletí je skladovat v pokojové teplotě anebo kvůli riziku žluknutí v mrazáku podobně jako mák, sezam atd.? Díky ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: pon čen 07, 2010 8:48 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Host píše:Ten samý jsem dneska koupil i já za 103 Kč což za 250ml myslím ujde. Zajímalo by mě jen dávkování toho oleje...jestli brát například polévkovou lžíci 1x nebo i vícekrát denně, před jídlem nebo i po (vyjma užívání před spaním jak je tu už někde uváděno) eventuelně jestli ho rovnou nepřidáva ...

Napsal: pon čen 07, 2010 8:20 pm 

Maybes píše:Nevím, ale měla bych brát léky na snížení tvorby žaludeční kyseliny. Samozřejmě to neberu a úpravou stravy se to dost zlepšilo, jen někdy se to stane, ale po česneku často, což mě docela mrzí, vzhledem k jeho vlastnostem. To právě bývá tragický postup moderní léčby, že nedostatek kyselin ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: pon čen 07, 2010 8:01 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Hahana píše:Dobrý den, najela jsem na Vámi popsaný způsob stravování asi před měsícem, ale záchvaty se mi stále vrací. Ze začátku jsem zaznamenala úlevu, ale pak se mi záchvaty začaly vracet a dokonce jsem si častým jezením jablek na ně vypěstovala alergii, protože teď už si nemůžu dát ani jedno, ab ...

Napsal: ned čen 06, 2010 8:19 pm 

Maybes píše:Zdravím, Jardo, mám ráda česnek v sirné patlanině, ale už po jednom stroužku mě pálí žáha. Co s tím? Patrně nemáte dostatečnou tvorbu kyseliny chlorovodíkové, tak vyzkoušejte přimíchat ještě pálivou papriku, nebo k tomu jezte něco s betainem.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: ned čen 06, 2010 8:16 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Host píše:Taky uvažuju o oleji a cenový přehled je fakt zajímavý: 350ml za 470 Kč .... http://www.prirodnidoplnky.cz/detail/55 ... er-kvalita 200ml za 245 Kč ..... http://www.panenske-oleje.cz/ostropestr ... nsky-olej/ 200ml za 143 Kč ..... http://www.olejesolio.cz/produkty/ostro ... -olej.html 200m ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned čen 06, 2010 8:10 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

muflon píše:Jestlize clenove sirsi rodiny nejí moc nebo temer vubec nic syroveho(kromě šťáv), je vhodne asi vyuzit vlakninu z drtě po šťávách-kolik polevkovych lzic priblizne by denne mohli snist aby to jak pisete jinde nebylo prilis...? Kterou drť povazujete za nejcenější(urcite bych vyuzil jablecn ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned čen 06, 2010 8:01 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

muflon píše:Dekuji! U te petrzele(+pastinaku) jste mne prekvapil. Plati to jak pro koren tak i pro kaderavou zelenou petrzelku? Asi je hlavne treba vetsi opatrnosti u stav, ale kdyz snim hrst kaderave zelene petrzele in natura(tedy nikoli jako šťávu) denne po cesneku, tak to snad moc neni? Nevadi na ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: ned čen 06, 2010 7:56 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

muflon píše:Muzu zivou vodou naredit cerstve vylisovanou stavu? Take jsem zkusil zalit sypky Lepicol(nikoli v tobolkach ale sypany) zivou vodou. Muze to nejak vadit Laktobacilum? Jak dlouho vydrzi ziva voda pri pokojove teplote(v lednici uz neni misto...)? A mrtvou vodu mame jiz par tydnu v koupelne ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: pH papírky USA

Předmět příspěvku: pH papírky USA
Napsal: ned čen 06, 2010 7:48 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 131558

muflon píše:Omlouvam se...mate pravdu tam(Diochi) se nedaji papirky ph koupit. Vase papirky budou nejspis nejlevnejsi.... Zajimavy odkaz: http://www.sanogel.eu/soubory/clanky/abr.cz.pdf Nedá se tam asi souhlasit se vším(napr.pomer kyselinotvornych/zasadotvornych jidel ve strave, nebo optimalni hodno ...
Stránka 1758 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1755, 1756, 1757, 1758, 1759, 1760, 1761 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem