Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 8:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1759 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1756, 1757, 1758, 1759, 1760, 1761, 1762 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: ned čen 06, 2010 7:58 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Beru nektere dny kdy nechci moc cesnekove smrdet, cesnekovy olej ktery podle nalepene etikety ma mit ekvivalentem 1000mg cesneku v 1 tobolce-Garlic Oil od Natures Bounty(stejna firma od niz berete B12). Stoji necelou stovku a je tam 100tbl. Vim ze cerstvy cesnek obsahuje mnoho dulezitych ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: ned čen 06, 2010 7:45 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

muflon píše:Petrzel(+pastinak) mi treba zrovna chutna(kaderava i sladky koren), a to je dobre kvuli redukovani pachu cesneku ze......Cukety ty mam taky rad, jen nevim asi nakrajet a jist jako okurku(asi cukety neloupete ze), nebo radeji udelat z ni stavu? Cibuli kdyz rozkrojim na pul a nesnim(ta cer ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: ned čen 06, 2010 7:39 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Paul píše:Nedávno jsem vznášel dotaz na to, zda-li houba stačí během 24 hodin zničit choroboplodné zárodky a viry. Náhodou jsem narazil na zajímavý článek který se tohoto tématu dotýká, takže bych se o něj chtěl se všemi podělit... http://www.yourkefirsource.com/kefir-information/the-dangers-of-kefi ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Použití léku proti parazitům

Předmět příspěvku: Použití léku proti parazitům
Napsal: ned čen 06, 2010 7:28 am 

Odpovědi: 18
Zobrazení: 59155

muflon píše:Jestlize jsme jedli tatarske bifteky(casty muze byt napr.parazit svalovec aj.) a 20let neodcervovali domaci kocky(nebehaly venku), presto mam obavy z nakaz pres kocky a psy, nebot podle p.Bláhové z Brna je mnoho lidi nakazeno svymi domacimi milacky nebo z toho co si donesou na botech(des ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: ned čen 06, 2010 7:11 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

muflon píše:Jde vlastne o aktivni drevene uhli...pomaha pri prujmu,plynatosti,reguluje strevni pochody,priznive pusobi na strevni mikrofloru,pomucka pri detoxikaci....atd http://www.prozdravi.cz/carbofit-aktivo ... -uhli.html Bohužel nemá pouze pozitivní vlastnosti a dlouhodobé užívání je rozhodně n ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Odvodnění

Předmět příspěvku: Odvodnění
Napsal: sob čen 05, 2010 9:11 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 23699

Araila píše:Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, co doporučujete na odvodnění organismu. Vždy v druhé fázi mého měsíčního cyklu se mi v organismu hromadí voda, nebo při cestování apod.. Tělo pak není tak pevné, jako normálně. Jinak jsem velmi štíhlá, ale toto mne dost obtěžuje. Slyšela jsem, že by snad ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: sob čen 05, 2010 8:42 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Host píše:Jardo, pokud je ekzém problémem nečisté krve, která je zanesena toxiny, měl bych primárně čistit játra a ledviny ? Střevo se má předpokládám vyčistit na prvním místě hlavně proto, aby se ten bordel z jater v něm nezadrhl a spolehlivě vyloučil ? Lze to čistění krve nejdřív zahájit pomocí os ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob čen 05, 2010 8:09 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

muflon píše:Jake mnozstvi stavy je vhodne pro uplneho zacatecnika? Predpokladam ze detoxikacni projevy mohou byt dost silne.... Cim doporucujete zacinat krome melounu(samotny), pomerancu,mrkve a jablek.... A na ktere stavy hodne opatrne(cetl sem tu nekde ze repa jen male mnozstvi...., je jeste nejak ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Živá a mrtvá voda

Předmět příspěvku: Živá a mrtvá voda
Napsal: sob čen 05, 2010 8:02 pm 

Odpovědi: 355
Zobrazení: 515080

muflon píše:Mate nekdo zkusenost jak to delate, aby po odlezeni vznikle vody se prefiltrovaly vysrazene kaly? Mozna pres platenko nebo jak jinak? PS:pokud je postup(delka odlezeni vznikle vody) a doba vyroby(20min) u jinych pristroju jina, prosim uvedte to zde a napiste i konkretni typ pristroje. Ne ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: pH papírky USA

Předmět příspěvku: pH papírky USA
Napsal: sob čen 05, 2010 7:29 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 131558

muflon píše:Byly by vhodne (pokud zrovna bude prodleva v objednani a dodavce z USA) koupit napr.tyto cz pH papirky?: http://www.diochi.cz/main/apar_redox.php Pod tímto prolinkem jsem žádné papírky nenašel.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: sob čen 05, 2010 11:30 am 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Jarka píše:Pane Jardo,v pondělí končím 21 denní půst. Chci se zeptat kdy je možné začít pít ořechové mléko a jíst sirnou patlanici.Vím, že Maria tu psala že kefír si dala po týdnu - jde to i dřív? Děkuji za vaši odpověď. Tak to se mi jako dobrý nápad nezdá, jsou to potraviny velice tučné a obtížně s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: sob čen 05, 2010 10:14 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

muflon píše:Nektere zeleniny za syrova je dost obtizne kozumovat-napr.chřest, porek atd.. Jejich vyuziti bude hlavne asi na stavy(zpracujete nejak pak drť?), nebo je uvarit-jako v pripade chrestu. Porek blansirovany(kratce prejity varem nebo jen zality varici vodou a pockat...) mi velmi chutna, ale ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Časový režim na šťávy

Předmět příspěvku: Časový režim na šťávy
Napsal: sob čen 05, 2010 9:24 am 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 33859

muflon píše:Neni skoda cokoli vyhazovat? Neda se to zpracovat i jinak pozdeji(ulozit do lednicky)? Uložit by se zbylá drť dala, ale je celkem bezcenná, jde pouze o vlákninu a té zase tolik potřeba není, při velkém objemu působí již spíše potíže, než pomáhá. Všeho moc škodí a navíc právě ve vláknině ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob čen 05, 2010 9:20 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

muflon píše:Mohl by jste rici ktere (hlavni)zasady nebo postupy v knihach Walkera a Diamondovych povazujete za prekonane? A jaky jiny postup misto nich...aspon ramcove. Dekuji PS: Existuje nejaka kniha ktera odrazi posledni poznatky a kterou by jste ohledne stav doporucil? Těch knih je hodně a abych ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: sob čen 05, 2010 8:12 am 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Kometa píše:Domácím kefírem myslíte kravské mléko zkvašené tou květákoidní houbou? Po jaké době užívání hořčíku by se mohlo projevit zlepšení? Ano, jde o tibetskou-kefírovou houbu a ještě lepší je když máte čerstvé kozí mléko, ale kravské také vyhovuje. U hořčíku by měl efekt nastat prakticky okamži ...
Stránka 1759 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1756, 1757, 1758, 1759, 1760, 1761, 1762 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem