Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 7:26 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1762 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1759, 1760, 1761, 1762, 1763, 1764, 1765 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř čen 02, 2010 10:26 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Maybes píše:Zdravím, Jardo, někdo tady psal, že se po SP hůře vyprazdňuje. Mě se to stává taky (hlavně, když jsem neměla zrovna kefír a udělal ji z tučného tvarohu). Čím to může být, s takovým množstvím tuku by to mělo být spíš naopak (já vím, že je se tuk naváže na proteiny, tak že to nezpůsobuje p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř čen 02, 2010 10:21 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

gonzales01 píše:Dobrý den Jardo, je vhodné avokádo kombinovat i s nějakým ovocem? Ano, je to ovoce a jde kombinovat prakticky do každého ovoce i zeleniny, nebo se z něho dají dělat chutné pomazánky.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: DISPEPSIA (žalúdková, črevná) + pálenie žáhy

Napsal: stř čen 02, 2010 10:18 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 128424

NOWOCAYN píše:No, vidím prvé zmeny... začína sa mi lepšiť žalúdok - vďaka chilli papričkám v každom jedle. Už necítim "knedlík" v krku, zlepšuje sa to. A to som nemusel použiť ani žiadne enzýmy v tabletkách, ani kyselinu chlorovodíkovú (ktorú si aj tak pre každý prípad zaobstarám). Konečne normálny ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: stř čen 02, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

Alena2 píše:Dobrý den pane Zajíček, obracím se na Vás s žádostí o pomoc. Šla jsem si preventivně vyzvednout tester na krev ve stolici. Byla tam, tak mě poslala doktorka na vyšetření kolonoskopií. Tam mi při vyšetření našli v tračníku a někde vedle ve střevě 2 polypy, nevím kde přesně, jeden klasicky ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: stř čen 02, 2010 9:56 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

NOWOCAYN píše:Chcem sa opýtať : Od ukončenia pôstu (počas ktorého som dva krát urobil očistu nosa "Néty", s ktorou začnem znova...) dosť často fúkal bezfarebné hlieny, prípadne sa mi do hrdla dostávajú nažltlé (jemnučko nažltlé) kusy hlienov, ktoré samozrejme automaticky reflexom dostanem z hrdla do ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř čen 02, 2010 9:52 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

muflon píše:zkusenost z jineho fora: "Veľmi odporúčam oregánový olej Candimis z fin clubu,nechcem robiť reklamu, ale mne zabral perfektne, a z osobnej skúsenosti sa domnievam že je odolný voči žalúdočnej kyseline a dostane sa tam kam má. Candimis má najväčšiu koncentráciu až 30% oreg.oleja čo je pom ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř čen 02, 2010 9:48 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

želva píše:Dobrý den, pokusila jsem se dost neúspěšně o Sankhapraksalanu. Nejdřív se musím přiznat, že jsem ji neprovedla hned ráno. (Jela jsem před tím 2x 45min na kole si napsat test do školy a zpět domu.) Nicméně jsem dopoledne pila jen čistou teplou vodu. je možné, že se to nezdařilo jen kvůli t ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř čen 02, 2010 9:43 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Jirka1 píše:Dobrý den, potřeboval bych poradit. Už dlouhou dobu mám zdravotní problémy hlavně psychické (beru léky), ale taky problémy se žaludkem a játry. Neustálá únava a bolest žaludku je hrozně vyčerpávající. Zkusil jsem šanku. Mám sice problém vypít slanou vodu, ale nakonec to do sebe dostanu. ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř čen 02, 2010 9:27 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Beladona píše:Mám klasický irigátor a začal mi protékat u toho kohoutku. Jde s tím něco dělat nebo je nutné koupit nový? Irigátory se velice různí podle výrobce, čili neodhadnu o co zrovna kráčí, ale vzhledem k ceně bych to asi neřešil a koupil nový. Někdy stačí ventil namazat rostlinným olejem a je ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř čen 02, 2010 9:23 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Dáša píše:Dobrý den pane Zajíčku, nedávno jsme se s manželem dostali na Váš web a doslova jsme ho "zhltli" téměř celý najednou. Jen jsme se opět ujistili, že je to ta správná cesta, jak se sám postarat a své zdraví a zdraví svých nejbližších. My jsme bohužel narazili a tak nikomu už nic nevnucujeme ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř čen 02, 2010 9:10 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Beladona píše:Takže rajče do zeleninového salátu nepatří? Musíte si to vyzkoušet, ale správně ne, nicméně mnoha lidem tato kombinace nijak nevadí a sám ji někdy používám.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř čen 02, 2010 9:08 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Beladona píše:Teď jsem z toho trošku jelen. Když se šťávy vstřebávají ihned a za 20-30 minut můžu jíst, proč tak dlouhý odstup? Je sice pravda, že se dostávají prakticky okamžitě do krve, ale budete si muset vyzkoušet, jak na to bude reagovat vaše tělo. Rozhodně je vhodnější nějaký odstup, aby nenas ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Vymrazení minerálů

Předmět příspěvku: Vymrazení minerálů
Napsal: stř čen 02, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 44
Zobrazení: 139081

Beladona píše:Funguje to i naopak, že to svinstvo, které zmrzne jako poslední, taky jako první roztaje? Jelikož mám jen malý mrazák u lednice, tak mi voda mrzne déle než 2 hodiny. Ale když jí tam nechám celý den, tak když přijdu z práce, je už zmrzlá celá. Tak to bohužel už ne, protože hrouda ledu r ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Ocista organismu po zanechani koureni

Předmět příspěvku: Ocista organismu po zanechani koureni
Napsal: stř čen 02, 2010 8:55 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 52042

Maria píše:Muj kamarad prestal vloni v zari kourit.V lednu letosniho roku nahle bez zmeny stravy ci jejiho mnozstvi pribral behem 1 mesice 30kg, a to vse temer a jen v oblasti bricha. Na to,ze je chlap jak hora a i se hybe,moc neji ,nehubne. Vsechno nasvedcuje tomu,ze se jeho telo "seklo". Je schope ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř čen 02, 2010 8:45 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Beladona píše:Jak vlastně reagují orgánové hodiny na letní čas? Přizpůsobí se časovému posunu nebo by se měla posunout doba očisty? Zrovna včera jsem očistu dělal a posouvám ji vždy podle reálného času, nikoliv vládního, protože vaše játra neuznávají jakoukoliv stranickou rétoriku, ani ekonomické zá ...
Stránka 1762 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1759, 1760, 1761, 1762, 1763, 1764, 1765 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem