Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:15 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1768 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1765, 1766, 1767, 1768, 1769, 1770, 1771 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv kvě 27, 2010 4:53 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Pavelka. píše:Ještě ke klizmatu. Zkoušel jsem to hledat, ale... Měl by si člověk pořídit tablety na mikroflóru a při jaké frekvenci výplachů? U klystýru nejsou nezbytně nutné a pokud je konáte vlastní urinou, tak již vůbec ne. Také vás mnohem levněji vyjde popíjet pravidelně domácí kefír a máte klid ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Dnešní premiéra šanky

Předmět příspěvku: Dnešní premiéra šanky
Napsal: čtv kvě 27, 2010 4:47 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 44552

Naďulka píše:Dobrý den, jak jsem před časem slíbila, píši mojí zkušenost s dnešní první šankou. Musím se přiznat, že jsem velice překvapená průběhem. Celá procedura mi trvala pouze hodinu a čtvrt a tělo bezchybně reagovalo. Vypila jsem litr slané vody a hned se vytvořil sifon, což bylo první překvap ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: čtv kvě 27, 2010 4:37 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

NOWOCAYN píše:Tak.... 76 hodín (3dni a 4 hodiny) po začatí urinového pôstu som hladovku prerušil - vypil som 200ml (70ml červená repa, 130ml mrkva) zeleninových štiav zriedených s 200ml rozmrazenej vody. Spravil som to dnes o 15:00 ( nastrúhal som tú zeleninu a rýchlo "vymačkal", precedil, zmiešal s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Těhotenství

Předmět příspěvku: Těhotenství
Napsal: čtv kvě 27, 2010 4:31 pm 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 312634

Petra píše:Ošetření se provádí přes konečník, kdy terapeut zavede prst a uvolňuje tak napjaté a posiluje uvolněné svaly, které ovlivňují orgány v dutině břišní, hlavně ženské orgány. Pro uvolnění blokád páteře a kloubů používá další mobilizační techniky po celém těle. Zítra tam jdu, na ty očisty se ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Triglyceridy

Předmět příspěvku: Triglyceridy
Napsal: čtv kvě 27, 2010 9:47 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 16557

Radoslav píše:Podla lekara je to metabolicka chyba a preto je potrebne brat tabletky v mojom pripade LIPANTHYL SUPRA 215 mg davkovanie 1 tableta vecer obden. Aj naprie tomu idem do prirodnej liecby a po dvoch mesiacoch to overim na odbere krvi. Postup v 5 krokoch som uz zacal aplikovat !!! Podle lék ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Těhotenství

Předmět příspěvku: Těhotenství
Napsal: čtv kvě 27, 2010 9:41 am 

Odpovědi: 207
Zobrazení: 312634

Petra píše:Dobrý den Jardo, vzhledem k plánovanému těhotenství chodím na ošetření pánevního dna, což se dělá přes konečník a mám nějaké pravidelné cvičení. Docela mě zlobí teď kyčle s vystřelováním do stehen. Údajně to k tomu patří, prý jak pánev sedá, tak jak má. Co se chci ale zeptat, nevíte, zda ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: čtv kvě 27, 2010 9:27 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ajrin píše:ty moje nezdařené výplachy žaludku beru jako přípravu na šankaprašalánu, když už nic jiného. Ještě před pár dny jsem si nedovedla představit, že vypiju tak rychle litr vody. Jak vidíte, tak natrénovat se dají i věci zdánlivě nemožné a hranice vlastně není skoro nikde, vše je o tom hodně c ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:46 am 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

ajrin píše:Váš návrh s tou sodou jsem si dnes přečetla až po ranním výplachu, zase nic, no asi jedna štamprle vody. Tak rochu jsem musela předčasně ukončit jelikož při tom dávení jsem musela použít toaletu. Sedět na toaletě a zvracet, to nebylo ono. Zítra zkusím s tou sodou. Pokud minule nevyšlo nic ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista všeobecne - postupnosť ( čo sa orgánov týka )

Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:43 am 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 19414

Kubajz píše:Nosní dutiny také až po kompletní očistě? Takže je zbytečné to dělat denně jako výplach žaludku, dokud nejsou vyčištěny játra, lymfa, klouby.. ? Zde nejde zařadit konkrétní posloupnost a někdo je nebude dělat vůbec, zatím co jiný prakticky denně, bez ohledu na stav ostatních orgánů. Prot ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:35 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

muflon píše:Lze skladovat ve sklenenych lahvich RO-vodu cca 2dny i v lete, bez nutnosti davat do lednice? Tato voda je velice čistá a cokoliv se v ní obtížně množí, čili je to možné i když já to tak nedělám, ale neměl by s tím být žádný problém.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:33 am 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Mat píše:Až na tú živú vodu, to robím úplne rovnako. Oficiálna informatika, má vždy "za ušami", ale verit, že pre výrobcov RO je prioritné zdravie spoločnosti je naivné. Na druhej strane pozitíva tejto metódy vykompenzujú náklady na obstaranie. A ked už nič iné tak je to určite zdravšie ako ten šmej ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:28 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

mohy píše:vitamin C z DM drogerie sa rozpusta cca do 20 sekund. 1kg Vitaminu takto vychadza na 20€ co je myslim slusna cena+ super rozpustnost. Konkretne davam priblizne 3/4 kavovej lyzicky do 1 dcl stavy. Tak zde máte pravdu, jedná se o slušnou cenu a výbornou rozpustnost.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:26 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Děkuji mnohokrát za zprávu. Tak to zkusím, jak píšete a asi omezit tuky co nejvice. Někdo mi říkal, že pokud doktoři zjistí zvýšené jaterní testy, že už je to s játry dost špatný, pracují jen na 20-30%. Je to možný? Tato informace je sice správná, ale důvodem k velkému znepokojení není, já ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv kvě 27, 2010 8:18 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:No napríklad nečakaná výhra napr., kariérny rast(zujímavý) apod. Niektorí ludia nedokážu zvládnut hlavne ten prvý prípad a može to skončit napr. infarktom. Ale sú aj iné situácie, ked je človek vzrušený a nedokáže to strávit. To zrejeme zdraviu tiež nepridá alebo? Niekdy je tažké sa ovládnu ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: stř kvě 26, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

muflon píše:Da se tento typ odstavnovace vyuzit i jako mixer-napr.cisteho praskoveho vit.C s rajcaty? Pokud spravne chapu tak pomalymi otackami dojde k odstaveni, a PO ziskani stavy do ni uz ve sklenici normalne pridam vit.C-takze mixovani neni nutne...ale proc potom pan Jarda mluvi jinde o mixovani ...
Stránka 1768 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1765, 1766, 1767, 1768, 1769, 1770, 1771 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem