Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 6:14 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1770 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1767, 1768, 1769, 1770, 1771, 1772, 1773 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Stránka www.zdravi-az.cz

Předmět příspěvku: Stránka www.zdravi-az.cz
Napsal: stř kvě 26, 2010 4:47 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 36978

ivlik píše:Dobrý den(večer),tyto stránky pročítám už bezmála 14dnů,mám již zařazeny každodenní klystýry(s urinou),mám objednaný lněný olej.tibetskou houbu,MMSatd...Piju zel.a ovoc.štávy,další očisty mě čekají(mám objednanou i epsomskou sůl),atd,zkrátka se snažím jíst podle jídelníčku pana Jardy a st ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: stř kvě 26, 2010 4:43 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

muflon píše:Pisete ze jednim z hlavnich problemu jsou bunky zanesene tukem....Jaky vhodny priklad jidelnicku pro diabetika na inzulinu by jste ohledne tuku doporucil? Pokud diabetik bude denne brat spred podle J.Budwig (ktery obsahuje 2polevkove lzice za studena lis.lneneho oleje), jake dalsi tuky j ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vřed na dvanácterníku

Předmět příspěvku: Vřed na dvanácterníku
Napsal: stř kvě 26, 2010 4:37 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 30998

Petra píše:Dobrý den Jardo, ještě se vracím ke kolegyni k tomu vředu. Má ve zprávě napsáno "vřed bez známek krvácení s navalitými okraji" - tak nevím, jestli zavřený nebo otevřený, v každým případě ji nedoporučují žádný pohyb, ani jí nebudou zavádět sondu kvůli poškození. Tak nevím. Jen se chci zept ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Strava na slinivku

Předmět příspěvku: Strava na slinivku
Napsal: stř kvě 26, 2010 4:32 pm 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 77941

muflon píše:Pecene brambory nejspis nasucho treba v troube na plechu nebo zapekane v remosce...(mozno pect na oliv.oleji?). Jak by snasel kokosovy tuk? Fazole asi nejlepe varit se saturejkou nebo majorankou ci tymianem kvuli lepsi stravitelnosti? Brambory nasucho pečené, nic na oleji. Kokosový tuk n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: stř kvě 26, 2010 9:50 am 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

mohy píše:Natrafil som na inom fóre na pár zaujímavých informáciach o mede. Osobne som sa nad medom takto nikdy nezamyslel. BlackFlag píše: Med je tvořen v žaludku včel tím, že zkombinují pyl s několika kyselinami a poté ho vysuší. Je to způsob prezervace, aby med vydržel a nezkazil se. Neobsahuje ž ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř kvě 26, 2010 9:08 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

luisa píše:tak dneska dělám tu očistu..celý den mně třeští hlava-dělá mi to pokaždé co nesmím jíst a když jsem vypila tu hořkou sůl málem jsem se pozvracela...a po druhé to bylo ještě horší..za chvíli do sebe naliju ten olej s grepem,snad to do sebe dokážu dát,na záchodě jsem byla jen dvakrat a jen ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: stř kvě 26, 2010 9:04 am 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

ajrin píše:voda byla vlažná a celkem 1.2 l. První půllitr jsem vypila na ex a druhý skoro taky. Jen asi se dvěma pauzičkama, jelikož mě natahovalo. No musím připustit, že hranice mezi teplá a vlažná je diskutabilní. Možná už by mohla být zařazena do kategorie teplá. Zítra zkusím vlažnější. Objem vod ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř kvě 26, 2010 9:01 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ajrin píše:Jardo šankaprakšalánu nemohu dělat, pokud mám žaludeční vřed jen v akutní fázi nebo i v klidové? Vadí pouze otevřený a krvácející, jinak by to vadit ničemu nemělo, ba právě naopak se tím stav může dost zlepšit.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř kvě 26, 2010 9:00 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

kafuka píše:To asi mám v pořádku, ty pH papírky mám až od 6,2 , ráno se barva nemění, takže jsem pod 6,2, odpoledne, tak kolem 15:00 jsem naměřila i 7,6. Večer se to dostane na 7 a když jsem šla spát, tak už jsem zase nic neodečetla. V tom případě vám to pH chodí správně, což je dobře.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Strava na slinivku

Předmět příspěvku: Strava na slinivku
Napsal: stř kvě 26, 2010 8:55 am 

Odpovědi: 54
Zobrazení: 77941

muflon píše:Pribuzny pred lety vyoperovan zlucnik, silne problemy se slinivkou(ale strava v restauracich mu chutna a kupodivu nedela travici problemy narozdil od 2x ohrivane stravy doma...). Dale rozdrcena 1 plotynka, v mladi tezsi uraz nohy, nyni se sroubem v těle po zlomeni krcku, je po operaci od ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř kvě 26, 2010 8:32 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

MICHALA píše:Dobrý den, máte nějaký tip na léčbu bradavic ? Všimla jsem si, že jich má můj 13 letý syn na nohou hned několik, i poměrně velké, on to zatím neměl potřebu řešit, takže se mu pěkně rozlezly. Zatím mu na ně přikládám vždy na noc plátek cibule. A ještě jsem se chtěla zeptat, zda může mít ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: stř kvě 26, 2010 8:27 am 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Mat píše:Dnes som bol opat na sone, pretože som mal bolesti v obasti brušnej, dost intenzívne. Nenašlo sa nič, rovnako ako minule ale tentokrát som si to prečítal aj sám a predsa tam bolo niečo, pankreas obalený trochou tuku (mi bolo povedané, nerozumel som tomu termínu tak som si to nechal pretlmoč ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Triglyceridy

Předmět příspěvku: Triglyceridy
Napsal: stř kvě 26, 2010 8:20 am 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 16557

Radoslav píše:Prosim o radu ako postupovat pri znizeni hodnot triglyceridov / 5,1 / . Hladina celkoveho cholesterolu v norme, HDL v norme, stitna zlaza v poriadku. Momentalne poberam tab. na tlak Lokren / davkovanie stvrt tablety kazdy druhy den /.tlak 135/75, Vek: 35, vyska : 178cm, 92 kg. Ph : ran ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyčerpanost

Předmět příspěvku: Vyčerpanost
Napsal: stř kvě 26, 2010 7:53 am 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 171459

muflon píše:Diabetik na inzulinu ,v duchodu, cisti strevo pomoci aloe vera(nevim zda vhodne brat pravidelne? -davame denne nejen sobe ale i nasim starym kockam a pomaha jim to..) , dale jucca(1x rocne) a obcas epsomskym provetranim strev(jak pisete jinde neni dobre provadet moc casto kvuli vysouseni ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitiligo-ztrata pigmentu

Předmět příspěvku: Vitiligo-ztrata pigmentu
Napsal: úte kvě 25, 2010 10:17 pm 

Odpovědi: 29
Zobrazení: 63076

honzaB píše:Nechápu takový přístup moderátora!!!!! Mám vitiligo na dost velké části těla. Je mi úplně fuk jak to vipadá, ale dotaz na možný způsob léčení by měl být zodpovězen bez ohledu velikosti. Nejde jen o to, zda se to někomu líbí či nelíbí, ale mám třeba dost velké potíže v letním období. Prot ...
Stránka 1770 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1767, 1768, 1769, 1770, 1771, 1772, 1773 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem