Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1774 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1771, 1772, 1773, 1774, 1775, 1776, 1777 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prostata

Předmět příspěvku: Prostata
Napsal: ned kvě 23, 2010 8:23 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 292728

muflon píše:Nejeden „starý paprika“ má problémy s prostatou. Aby se nestal obětí nádoru prostaty, měl by si dávat papričky a to ty nejpálivější. viz studie napr.zde: http://www.osel.cz/index.php?clanek=1781 (Od r.2007 predcila v palivosti Bhut Jolokia (Naga Jolokia) dosud panujiciho krale Habanero R ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned kvě 23, 2010 8:04 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

zuzis píše:Tak mi ráno bylo fajn, tak jsem si vzala MMS1 o kapku menší než včera. Trochu jsem to cítila, ale šlo to. Jídlo mi už vůbec nevadilo. Tak jsem si pak vzala MMS2 ve stejné dávce, jako před tím 5dní zasebou. Tato dávka mi nečinila žádné problémy. Průjem už přešel. Tak jsem dala stejnou dávk ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: sob kvě 22, 2010 11:44 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

zuzis píše:Ahoj. Začala jsem užívat domácí kefír, asi už 14dní. Od začátku užívání kefíru večer před spaním, mne vždy tlačil v žaludku a bylo mi trochu šoufl. Někdy je to lepší, někdy horší. Je to normální? Ze začátku jsem tomu nějak nepřikládala váhu, protože jsem někde četla, že u tohoto kefíru, m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: sob kvě 22, 2010 11:39 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

mohy píše:Sybilla píše:Možno by niekomu pomohlo prečítať si niečo o zlých a dobrých tukoch a vplyvu omega mastných kyselín a najmä ich vplyvu na zápalové procesy v tele. Niektoré porovnania sú zaujímavé a je jasné, prečo ľanový olej je svojim pomerom omega jedným z najlepších. http://knihy.cpress.cz ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: "Úprava" potravín v mixéri

Předmět příspěvku: "Úprava" potravín v mixéri
Napsal: sob kvě 22, 2010 11:18 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 8687

NOWOCAYN píše:Mám otázku. Dnes som jedol čerstvé kuracie ( ale uvarené ) mäso z voľne pobiehajúcich kurčiat... a teraz k veci....ako prílohu som mal červenú kapustu. Pripravil som si ju nasledovným spôsobom : nakrájal na kocky, a pomixoval ( po častiach ) na malé kúsky. Jedlo sa to oveľa lepšie, a v ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pyroza-pálení žáhy

Předmět příspěvku: Pyroza-pálení žáhy
Napsal: sob kvě 22, 2010 11:13 pm 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 113200

Miroslav píše:Posledné dni som citlivý na niektoré druhy potravín. Napr. dnes som zjedol trošku povarené mungo fazuľky s čerstvým hlávkovým šalátom a v žalúdku som asi po hodine cítil kyselinu dosť intenzívne. Čo to znamená? Že som zjedol niečo, s čím má môj žalúdok problém, alebo je to úplne prirod ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob kvě 22, 2010 11:00 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

barunkaMM píše:Dobrý den Jardo, potřebovala bych poradit ohledně očisty jater: postupovala jsem dle návodu, spala jsem celou noc, průjem ráno se konal na několikrát (asi 10x), vycházely malé zelené, postupně větší zelené kamínky, musela jsem tomu pomáhat klystýrem. To tady vysvětlujete, že při defic ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: sob kvě 22, 2010 10:32 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Jarka píše:Pane Jardo, chtěla bych se zeptat. Chci objednávat náhradní vložky filtru do reverzní osmózy a narazila jsem na tento inline plnitelný filtr je to směs anexu a katexu slouží jako dočistující stupeń při požadavku na dosažení ultračisté vody. Produkce 99,9% čisté vody. Je možné dosáhnout vo ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: sob kvě 22, 2010 10:25 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Maybes píše:čistý vitamin C, tím myslíte z lékarny? A co třeba půlka citronu na 1/2 l šťávy? Ne, to je běžný konzervant E300 a dá se koupit třeba zde

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob kvě 22, 2010 10:20 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

dajana píše:Dobrý den Jardo, 18 dní dělám denně klystýry, týden pouze převařenou vodou, druhý týden na Vaši radu (onko prsu, kvasinky) s koloidním stříbrem (4-5 lžic), to vše bez problémů. Další den jsem zkusila 1 aktivovanou kapku MMS do vody a to už bylo horší, začaly mě pobolívat kyčle a byla jse ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob kvě 22, 2010 10:08 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Maybes píše:Takže víno raději ne. Jinak nevím jak zjistit obsah cukru... Hroznové víno nijak zásadně nevadí, ale musí být kyselé a jíst ho samostatně.

Napsal: sob kvě 22, 2010 10:02 pm 

Maybes píše:Proč lepicol po jídle? Podle návodu by se měl brát čtvrt hod. před jídlem, jak tedy? Lepicol můžete použít, jak před jídlem, tak po jídle, ale vzhledem k tomu, že se musí zapít, tak se mi jeví lepší po jídle, aby se žaludeční šťávy neředily ještě před jídlem.

Napsal: sob kvě 22, 2010 9:56 pm 

Maybes píše:Pročítám toto vlákno a nejde mi do hlavy, že je hroznové víno kyselé ovoce? Vždyť je to jedno z nejsladších, nebo se pletu? A jak doplnit vit. skupiny B, když nechci podporovat kandidu a pangamin mi připadá, že by jí podporoval. Zmizel mi atop. ekzém, ale asi mi chybí B2, protože jakmile ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Plíseň na nehtu

Předmět příspěvku: Plíseň na nehtu
Napsal: sob kvě 22, 2010 9:51 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 19793

lenka 67 píše:Dobrý den děkuji za rady. Pročištění mám naplánováno již brzy, česnekové kapky, které jsem si sama připravila s domácího česneku užívám vnitřně už asi 4 měsíce. Bohužel zatím nemám žádné zkušenosti ani s mms ani koloidním stříbrem prosím tedy o radu kolikrát denně natírat, jak ředit a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Cystická fibróza

Předmět příspěvku: Cystická fibróza
Napsal: sob kvě 22, 2010 8:49 am 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 9935

mohy píše:Dnes večer sme mali zaujímavu debatu o cistickej fibróze. Vo fóre sa toto ochorenie nespomína a tak by ma zaujalo, či ste sa za svoju letitú prax s touto chorobou stretol. Najčastejšie sa vraj prejavuje formou zahlieňovania organizmu a tak moja prvá otázka bola "Aká je pri tomto ochorení d ...
Stránka 1774 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1771, 1772, 1773, 1774, 1775, 1776, 1777 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem