Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 5:09 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1775 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1772, 1773, 1774, 1775, 1776, 1777, 1778 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob kvě 22, 2010 6:49 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

mohy píše:Da sa celodenna davka MMS zarobit aj do obycajnej PET flase od mineralky? V texte sa odporuca tvrdena HDPE ale nie je napisane, ze jedine takuto. Takato celodenna davka by sa dala zobrat aj do prace, na vylet, alebo aj poslat chorej osobe.... Tak to netuším, ale HDPE plast není problém zaj ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Plavání

Předmět příspěvku: Plavání
Napsal: pát kvě 21, 2010 8:46 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 20539

NOWOCAYN píše:Ja osobne sa radšej okúpem na Bukovci, ako v bazéne na krytej plavární... je tam plno chlooru, ktorý ked sa nedostane do organizmu cez kožu, tak dýchaním v uzavretom priestore ( krytá plaváreň ). Inak, hovorí sa, že voda má vlastnosť nasýtiť sa z toho, čo sa do nej dostane... aj kúpele ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: BIO POTRAVINY - ako to v skutočnosti je alebo nie je ?

Napsal: pát kvě 21, 2010 8:41 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 87250

NOWOCAYN píše:Viem, že sa tu to už preberalo, ale predsa mi to nedá..... Ryža natural ( nie Bio ) vs. ryža natural ( Bio ). "Nie Bio" stojí 500g/1 Euro, "Bio" stojí 500g/1,75 Eur. Vykašľať sa na Bio, nakoľko bude lepšie investovať ušetrené peniaze za "Bio" do inej oblasti - doplnky výživy, resp. nie ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát kvě 21, 2010 8:37 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Inka píše:Děkuji za zprávu. Budu tedy užívat dále, ale v menších dávkách. Ostropestřec již mám také zakoupený. Dělala jsem i vícekrát očistu jater, ale nic zásadního ze mně nevyšlo. Ale možná jsou játra postižená ještě jinak, než jen že by byla zanesená kamínky. A nemůže se jednat ještě o nějaký jin ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Elixír mládí

Předmět příspěvku: Elixír mládí
Napsal: pát kvě 21, 2010 8:31 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 166738

zuzis píše:Na tomto foru jsem našla tuto očistu, ale nějak jsem nepochopila, co to je rozpuštění usazenin ruzneho druhu v celem tele - vapnik, tuky atd. Když je správná strava, tak se tyhle látky usazují? Zdá se mi, že bohatě stačí čistit střeva a játra. Zkoušel to někdo?

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pát kvě 21, 2010 8:23 pm 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Pavelka. píše:Mohl byste o detoxikační koupeli v soli napsat víc? Průběh jak byl popsán, kg kuchyňské soli nebo víc do horké vany, na 20 min lehnout a pak bez sprchy vylézt? Vyplatí se to vzhledem k možnému vstřebání soli do těla apod? ... Tak toto jsem já snad nikdy nikomu nedoporučoval a ani se ne ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pát kvě 21, 2010 8:19 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Pavelka. píše:Tak kúra č 1 hotová. Ale trochu odlišné účinky. Po první soli odchod nějakých tuhých kalů. Pak opakovaný odchod tekutých i žlutých. Stejně po druhé soli. Malátnost únava... Po oleji 40 min ležení. Ráno po první soli a vypití nějakého množství vody (pokus o spojení s očistou střeva) zas ...

Napsal: pát kvě 21, 2010 8:06 pm 

zuzis píše:A je možné, že ani ted po 12ti hodinách, jsem se ještě z toho nedostala? Pořád mne bolí žaludek. Když se trošku najím, je to horší. Vynechala jsem dávku MMS2, a i vynechám MMS1 večer, a nacpala se vit.C. Únava je o trošku lepší, tak jsem se šla projít, ale žaludek pořád stávkuje. Tak jsem ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Destilace vody

Předmět příspěvku: Destilace vody
Napsal: pát kvě 21, 2010 8:01 pm 

Odpovědi: 282
Zobrazení: 492549

ajrin píše:To je dobrý nápad, to zkusím zjistit, jen mám své pochybnosti, protože loni nebo předloni tu byla v Irsku velká aféra se špatnou vodou, až tak, že v určitých oblastech se nějakou dobu nesměla pít. Netýkalo se to sice přímo místa, kde bydlíme. Ale tak daleko to zase nebylo. To se takto pos ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pát kvě 21, 2010 7:54 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Maybes píše:Zdavím, rodiče si koupili odšťavńovač Champion, tak mi šlo spíš o to jak uchovat úrodu ze zahrádky. Je tedy lepší dřeň s vlákninou, než samotné šťávy? Celé ovoce mrazí běžně. Tak dřeně jsou rozhodně vhodnější, než mrazit čistou šťávu, ale ani jedno není žádné vítězství, raději bych si zm ...

Napsal: pát kvě 21, 2010 7:51 pm 

zuzis píše:Tak jsem zkusila užít MMS1 na lačno. Teda ani jsem si to neuvědomila. Ráno 6kapek. Včera jsem měla taky 6 kapek, po jídle a vše bylo v pohodě. Ale nalačno je to hnus. Po hodině mě začal dost bolet žaludek a ještě to nepřešlo. Když se trochu najím nebo napiju je to ještě horší. Průjem už n ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát kvě 21, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Azul píše:Bohužel laktobacily jsem koupila dříve než jsem se dozvěděla o tom kefíru, takže když už je mám doma, zkusím to tam poslat přímo:O) Na kefírovku si počkám, pokud přijde od vás společně se solemi, nebo někde vyšmelím.kdyby jste věděl jaké tisíce já už vydala za různé kalivity a stary tak by ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát kvě 21, 2010 7:29 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ajrin píše:Tady je standartem americký způsob stravování, takže dále už asi ani nemusím komentovat. Tolik pixliček s růrnými "vitamíny" jako mají tady v domácnostech, jsem ještě nikdy neviděla. A nebo jsem vadná s 1 balením paralenu, které mi stejně většinou projde. Hodně lidí tady ani neví, co je t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Plíseň na nehtu

Předmět příspěvku: Plíseň na nehtu
Napsal: pát kvě 21, 2010 6:44 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 19793

lenka 67 píše:Dobrý den ráda bych se zeptala jestli byste nemohl doporučit něco na plíseň na nehtu. Mám ji na palci levé nohy už 20 let po zanedbané léčbě plíně nohou. Nerozšiřuje se na jiné nehty,ale nedaří se mi jí úplně zlikvidovat. Asi před 10 lety jsem to zkoušela antibiotiky, ale ani to nebylo ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Plavání

Předmět příspěvku: Plavání
Napsal: pát kvě 21, 2010 6:38 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 20539

zuzis píše:Řešíte nějak kde plavat? Četla jsem, že dnešní plavecké bazény už nejsou natolik čistotné. Bakterie jsou prý už na chlor imunní. Mám i několik známých, co se nakazilo chlamydii trachomis z bazenu, dokonce i malé dítě. Mám ráda plavání, ale díky tomuhle jsem do bazénu nevlezla už několik l ...
Stránka 1775 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1772, 1773, 1774, 1775, 1776, 1777, 1778 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem