Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:28 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1779 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1776, 1777, 1778, 1779, 1780, 1781, 1782 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř kvě 19, 2010 10:45 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , bylo mi řečeno , že časté kůry očisty jater způsobuje jejich nadměrné zatěžování . Údajně by se měla dělat pouze jednou za rok . Jaký je Váš názor ? Jiný, osobně se domnívám, že jsou rozhodně lepší játra čistá, než játra zahnojená a někdo nedokáže vyloučit veškerý usazený čurbe ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř kvě 19, 2010 10:39 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

jani píše:mám doma tento ozonátor a jsem s ním max. spokojená co se týká pití ozonové vody, která mě dostatečně nabudí i jako sterilizátor a oživovač zeleniny, ovoce, masa atd. viz.

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Pálení jazyka a rtů

Předmět příspěvku: Pálení jazyka a rtů
Napsal: stř kvě 19, 2010 9:03 am 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 111834

Dášena píše:Mám další týden za sebou a musím říci,že jsem na tom stále stejně. Přísně jím jen zásadité potraviny,cpu se melounama, dávám si dologram i živé kultury,ale vidím,že potravinou to nezvádnu a dneska si koupím ten Alkala-N. Horší je,že nevím co snídat, zatím si dělám jáhlovou kaši, ale už j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Med

Předmět příspěvku: Med
Napsal: stř kvě 19, 2010 6:41 am 

Odpovědi: 89
Zobrazení: 181863

Xion píše:Jarda, ake su zasady uzivania trstinovej melasy? Je to podobne ako u medu, teda ze sa travi najlepsie sama? Alebo, naopak, melasu je mozne pridavat k inym jedlam? Ja si obcas dam teda na noc lyzicu medu, ako doporucujete, na lepsi spanok, a kedze casto pocas dna si na melasu nespomeniem, n ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zánět žil-trombóza

Předmět příspěvku: Zánět žil-trombóza
Napsal: úte kvě 18, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 32610

ajrin píše:Vojtěšku jsem si začala pěstovat v plastové krabičče na vatě, asi jako řeřichu a hodlám jí i tak konzumovat. prostě do salátů. Je to však můj první pokus, ale roste potvůrka, Asi to budu střídat s řeřichou, jednou tohle a podruhé tamto, mezitím mungo klíčky, a objevila jsem kokosový olej ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte kvě 18, 2010 9:25 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Host píše:Je to výcuc z knihy + wikipedie a další volně dohledatelné zdroje na internetu. Tak informace tam jsou sice zajímavé, ale spíše potvrzují moje závěry, že to zrovna nic zdravého není a zvláště tam varují před konzumací v syrovém stavu, což asi ta vaše šťáva syrová byla.

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hemeroidy

Předmět příspěvku: Hemeroidy
Napsal: úte kvě 18, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 183
Zobrazení: 328491

haddock píše:dnes rano se situace opakovala, krve na papire bylo mene. konecnik jsem nasledne vysprchoval studenou vodou. dnes vecer byla stolice opet a konecnik uz nekrvacel. dekuji za radu ohledne doporucenych potravin. pohanku bohuzel nemuzu, protoze jsem na ni pomerne neprijemne alergicky. rakyt ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Žaludeční potíže

Předmět příspěvku: Žaludeční potíže
Napsal: úte kvě 18, 2010 9:14 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49318

muflon píše:Dal jsem si ctvrt cajove lzicky 3,5%HCL(koupene v lekarne bez receptu za cca 140kc 1L)) do sklenice naplnene PREDEM vodou, a vypil po jidle... VODU jsem tedy NALIL DO SKLENICE NEJDRIVE, A AZ PAK PRIDAL 3,5%HCL..(malem sem zapomnel jak nas to ucili ve skole, ze nikdy naopak.. ) Vypil jsem ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vřed na dvanácterníku

Předmět příspěvku: Vřed na dvanácterníku
Napsal: úte kvě 18, 2010 9:04 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 30998

ajrin píše:Jardo u výplachu žaludku je však uvedeno, že u žaludečních vředů nedělat. Nebo jsem to pochopila špatně? Jelikož žiji v Irsku mám dost problémů se sháněním dobrého mléka, jak působí vodní kefír, má stejné účinky jako mléčný a co případně vodní kefír a ovocné šťávy? Je to alternativa? To s ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Aspartam

Předmět příspěvku: Aspartam
Napsal: úte kvě 18, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 11591

muflon píše:Moc zvykacek bez aspartamu(tusim ze to je jiny nazev pro FENYLALANIN..?) nebo sorbitu a dalsich umelych sladidel ale neni...dost mozna neni zadna...?? Mate nejaky tip jake zvykacky pouzivate co jsou celkem OK (ktere obsahuji nejmene chemie-samozrejme bez ni neni jiste zadna). Dekuji Tam ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zánět žil-trombóza

Předmět příspěvku: Zánět žil-trombóza
Napsal: úte kvě 18, 2010 8:53 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 32610

ajrin píše:Já bych se chtěla podělit se svými zkušenostmi. Můj partner má křečové žíly a v loňském roce prodělal dva záněty žil, oba asi s 3 dávkami antibiotik, nějakého protizánětlivého sajrajtu a něco proti bolesti. Začátkem května letošního roku si zase začal stěžovat na bolest v noze, tentokrát ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Krok za krokem, aneb jak začít.

Předmět příspěvku: Krok za krokem, aneb jak začít.
Napsal: úte kvě 18, 2010 8:47 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 41575

Beladona píše:A souhlasím s Alešem, že stránky jsou opravdu výborně napsané a působí motivačně. Místo nechuti k askezi se mě při čtení zmocňuje nadšení Život není ani o askezi, ani o nadšení, oboje budí nervozitu a dlouho to člověku nevydrží. Chce to střízlivý pohled na život a svět kolem nás, vybra ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte kvě 18, 2010 8:40 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Host píše:Narazil jsem na takovéto info, které mě zaujalo i ohledně ekzémů: "Lilek vejcoplodý je mimořádně bohatý na minerální soli fosforu, vápníku, draslíku, hořčíku, železa a manganu. Formou využití je především čerstvě vymačkaná šťáva z plodu, případně hotový pokrm z plodu. Čerstvá šťáva má anti ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: úte kvě 18, 2010 8:22 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

zuzis píše:Jak se užívá chlorid hořečnatý? Myslím tím roztok, jestli na lačno nebo před nebo po jídle? A toto stále platí? "obecně na pití tak plná moka lžička do 0,3-1,5 litru vody a na mazání 2,5 % roztok, čili plastová malá lžička, což je tak 2,5-3 g, do 1 dcl vody a dát do rozprašovače. Používá ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: úte kvě 18, 2010 5:12 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Jindra píše:Řeším menší problémek a nechci zakládat nové vlákno. Jde o bolest, tak zapíši sem. Utrpěl jsem menší poranění - ušmikl jsem si špičku prstu při storuhání jablka na hrubém (tom nejhrubším) struhadle. Ranka není velká, prstu chybí dva tři milimetry, ale teda tý bolesti, no neuvěřitelný. Oš ...
Stránka 1779 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1776, 1777, 1778, 1779, 1780, 1781, 1782 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem