Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 4:05 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1780 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1777, 1778, 1779, 1780, 1781, 1782, 1783 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vřed na dvanácterníku

Předmět příspěvku: Vřed na dvanácterníku
Napsal: úte kvě 18, 2010 5:03 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 30998

ajrin píše:Co by jste Jardo tedy doporučil na tu kyselinu. Je faktem, že na začátku u praktického lékaře mi po mém odmítnutí dalšího vyšetření vyhrožovali " no buď máte žaludeční vředy nebo rakovinu". Rakovinu už jsem vyloučila, /ono by se to snad za ty léta už nějak provalilo/. Potom jsem získala i ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Choroby rozne

Předmět příspěvku: Choroby rozne
Napsal: úte kvě 18, 2010 4:57 pm 

Odpovědi: 265
Zobrazení: 292248

Azul píše:Je to home made zařízení vyrobeno z kyblíku na marmeládu s květináčem, elektrody z kvalitního nemagnetického nerezu.Tož s tím okysličením a ORP nevím.Ale bublinky z toho lítají když uvařím. Ano, to je v pořádku, jde tedy o normální živou a mrtvou vodu, kde živá voda se pije a mrtvá většino ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte kvě 18, 2010 4:50 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

zuzis píše:Vit.C a horčík ted neberu. Tím to nebude. Jestli je to MMS, tak jen MMS2, kde to mám nadávkovaný do tabletek, které jsem naplnila 3/4 plnou tabletku, možná je to najednou moc. Ale tělo si časem zvykne ne? Já jen myslela, že když se přežene dávka, tak bude špatně a pak to půjde bud dolem n ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte kvě 18, 2010 4:40 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Host píše:Dostali se mi do ruky 2 střední lilky když jsem dělal zeleninovou šťávu (dělávám mixy z mrkve, řepy, česneku, keblubny, okurek, paprik, melounů...) tak jsem tam ty 2 řízl a v cca 1.2 litru se chuťově ztratili (česnek přerazí vše). Jen jsem to chtěl zkusit protože jiný způsob využití baklaž ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: úte kvě 18, 2010 4:35 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

Beladona píše:Mně je občas po nezralých banánech strašně zle, skoro jako bych měla žlučníkový záchvat. Co kdybych je nechala dozrát na balkóně na sluníčku? Na sluníčku to asi nebude nejlepší nápad, ale nikdy jsem to nezkoušel, pokud je necháte volně na kuchyňské lince v běžné teplotě, tak bez problé ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: úte kvě 18, 2010 4:32 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Beladona píše:Takže když si udělám pesto (česnek + bazalka + olivový olej), tak bude podobně účinné jako syrový česnek? A jak dlouho by mohlo vydržet účinné? V oleji vydrží ty látky docela dlouho, ale přesnou dobu neznám, já bych to odhadl minimálně na několik dní.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte kvě 18, 2010 4:29 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:O tom, ze oblickove kamene z vitaminu C su mytus, pise aj knizka o Vitamine C, ktora sa nachadza napriklad na badatelovi.sk. Nebolo to experimentalne potvrdene ludmi, co v oblasti vitaminu C robili vyskum a liecili nim. Nezaznamenali ziadne take pripady ani s mega-davkami. Hrozi to len nej ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte kvě 18, 2010 4:20 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Pokud tedy nekdo nedostane prujem ani pri tak velkych davkach, je to nejspise uz jen limitovano penezenkou a velikosti potreby brat takove davky v ojedinelych pripadech...Jakou by jste tedy doporucil preventivni davku(nikoli lecebnou-to je skutecne individualni) pro vetsinu relativne zdr ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte kvě 18, 2010 4:12 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Paul píše:Dobrý den, je 24-hodinové působení tibetské houby dostatečné na zničení všech nežádoucích mikroorganismů v nepasterizovaném mléce? A opravdu mohou bakterie mléčného kvasení zničit za tuto dobu i viry? Uvažujte logicky, pokud by to tak nebylo, tak již tady lidstvo není. Tento tradiční produ ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte kvě 18, 2010 4:05 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

haddock píše:mam dojem, ze se mi (hoube) ted 2x nepovedl kefir. ve ctvrtek jsem koupil cerstve kozi nepasterizovane mleko. mleko jsem nechal "odlezet" v lednicce a v patek jsem dal chrchliky do 1 l mleka (chrchliku mam ted celkem dost). vysledkem po 24 hodinach byla tekutina stejne hustoty jako mlek ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: úte kvě 18, 2010 9:35 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

luisa píše:Moc děkuji za odpověd,já jsem s tedka koupila Dologran protože jinak nevím kde co sehnat jaký přípravek aby v něm bylo hodně vstřebatelného hořčíku,protože jak jsem četla tak normalně tablety moc nezabírají,a ta epsomská sul se asi nedá jíst pořád,nebo se pletu??a hořčík se má jíst po jíd ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: úte kvě 18, 2010 6:44 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Host píše:Co šťáva z baklažánu, který má údajně nadmíru solaninu? Tu jsem nikdy nezkoušel a dle mého názoru to bude dost hnusné a navíc možná i značně nebezpečné, zvláště ve větším množství.

Napsal: úte kvě 18, 2010 6:42 am 

luisa píše:dobrý večer chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na použití MMS2 na žlučové kameny.Jestli to není nebezpečné nebo naopak užitečné.Moc vám děkuji za odpověd. MMS 2 je celkem dobrý likvidátor patogenních breberek a není tak razantní jako MMS 1, ale působí v organizmu mnohem delší dobu. Pok ...

Napsal: úte kvě 18, 2010 6:36 am 

zuzis píše:Začala jsem s orálním použitím MMS1 a MMS2. Začíním opravdu pomaličku a od těch nejnižších dávek. Ale co jsem to začala používat, tak mám po celý den menší průjem. Teda stolice je velice řidká. Ráno je normální tuhá stolice, ale po použití MMS pak už po celý den ta řidká stolice. Pravidla ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte kvě 18, 2010 6:29 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

kafuka píše:Dobry den. Koupila jsem si irigator a hodlam ho vyzkouset. Nevim ale kdy zacit. Od zitrka chci zacit s vyplachem zaludku, na patek pak vychazi jednodenni pust (prvni ctrvt mesice). Je vhodne zacit s prvnim vyplachem tlusteho streva pri pustu? Take by bylo asi vhodnejsi dokoncit nejdrive ...
Stránka 1780 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1777, 1778, 1779, 1780, 1781, 1782, 1783 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem