Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je úte zář 29, 2026 2:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1789 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1786, 1787, 1788, 1789, 1790, 1791, 1792 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: úte kvě 11, 2010 8:29 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

mohy píše:Toto som hľadal, nemohol som si spomenúť koľko toho vitamínu C tam pridať, aj keď sa mi čosi marilo že okolo 8g. Ešte že tu je tá funkcia "Hledat". Idem to teda dnes večer vyskúšať, nakoľko na zajtra sa mi nepodarilo vybaviť v práci dovolenku a do cca 18h mam popíjať pred jaternou očistou ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Sociální dopady chronických nemocí

Předmět příspěvku: Sociální dopady chronických nemocí
Napsal: úte kvě 11, 2010 8:24 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 21776

Beladona píše:Za poslední rok, co mám zdravotní problémy, jsem změnila životní styl a částečně i hodnoty a přestávám si rozumět s některými kamarády. Docela mě to stresuje a přivádí na myšlenky, jestli jdu správnou cestou. Máte někdo podobné zkušenosti? Usadí se to časem nebo je potřeba hledat nové ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Zdraví versus civilizace

Předmět příspěvku: Zdraví versus civilizace
Napsal: úte kvě 11, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 71100

Beladona píše:Snažím se nakupovat zeleninu a ovoce na trhu, Havelské tržiště nebo Holešovice. Ale všechno se nedá tahat přes celé město. Zrovna včera jsem si dělala mrkvovou šťávu z mrkve z Billy a přemýšlela jsem, jestli z toho nakonec nebude stejný sajrajt jako ta, co už prodávají v krabici. Tak i ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Pálení jazyka a rtů

Předmět příspěvku: Pálení jazyka a rtů
Napsal: úte kvě 11, 2010 8:17 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 111834

Dášena píše:Ph se pohybuje mezi 6-6,5 i po 4denní melounové kůře. Četla jsem,že chlór ovlivňuje Ph moči, tak proto jsem pila převařenou vodu- už nebudu. Objevila jsem názory na přípravek "Mladý ječmen", koktejl z něho má zvyšovat Ph. Nemáte s tím zkušenost? Dík. Ten ječmen je drahý, to můžete se ste ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: úte kvě 11, 2010 8:09 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Host píše:V dávných dobách, kdy mi MUDRci léčili ekzém kortikosteroidy, se mi zeslabila ve tříslech kůže a vlivem nadmíry sportu a zátěže vznikly hlubší strije. Lze je něčím přírodním porichtovat? Tak s tímto problémem zkušenosti nemám, ale asi by mohlo pomoci je pravidelně rozmasírovat za pomoci kv ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: úte kvě 11, 2010 8:06 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

Beladona píše:Někde jsem se dočetla, že na štítnou žlázu pomáhá čaj ze svízele. Začala jsem ho pít, ale po pár dnech mě začala trošku bolet štítná žláza při polykání. Je to dobré nebo špatné znamení? To dost záleží na tom zda řešíte hypofunkci, nebo hyperfunkci, ale asi to není špatný nápad. Na hypo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Štítná žláza

Předmět příspěvku: Štítná žláza
Napsal: úte kvě 11, 2010 7:58 pm 

Odpovědi: 871
Zobrazení: 1092077

ixi píše:Díky a ještě bych se ráda zeptala co soudíte o léčbě výluhem z jmelí dle M.Treben? Mělo by to rovnat funkci všech žláz, tlak, vápenaté úsady v cévách, aj. Jmelí jsem trhala začátkem prosince, kdy je léčivé a podle návodu jsem zvolila jabloňové. Sběr i zpracování jsem provázela myšlenkou na ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: "Neustála" hnačka ( prújem )

Předmět příspěvku: "Neustála" hnačka ( prújem )
Napsal: úte kvě 11, 2010 7:53 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 11123

NOWOCAYN píše:Dobrý deň, pán Zajíček. Na začiatku by som chcel povedať, že sa nesústreďme na to, ako som tu posledné týždne pred mojim nedefinitívnym odchodom ( ktorý bol asi pred dvoma mesiacmi... ) mútil vodu, atď - ospravedlňujem sa. Prejdem k veci. Už siedmy deň vytrvalo hnačkujem. V stredu minu ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Krev ve stolici dítěte

Předmět příspěvku: Krev ve stolici dítěte
Napsal: úte kvě 11, 2010 7:34 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 24581

Debora píše:Děkuji za rychlou odpověď! Asi jsem to s klystýrem trochu popletla, myslela jsem výplach. Od rána jej provádíme urinou a myslím, že i za tak kraťoučkou dobu to zabírá! Plivací test neznám, pročetla jsem diskuze a hned zítra ráno provedeme. Jak dlouho je třeba jej dělat, aby byl směrodatn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: úte kvě 11, 2010 7:30 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

dgm píše:Ted jsem si zrovna vybavila, co jsem cetla dnes na jedne diskuzi o atopickem ekzemu: ...jinak jsem navštívila další doktorku kožní, o které jsem se dočetla samý pozitivní reakce. ptala jsem se jí na detoxikaci,jestli opravdu hodně věcí co se odráží na rukách atd. je třeba ze špatných jater ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Zuby+nehty

Předmět příspěvku: Zuby+nehty
Napsal: úte kvě 11, 2010 7:25 pm 

Odpovědi: 332
Zobrazení: 515920

muflon píše:Asi tedy jak jste tu popisoval doplnovat Mg,Si a Fe. Dotaz: Slysel sem ze by slo navic namacet na noc ruce do teple olejove lazne(nevim zda by bylo jedno jaky druh oleje, zda olivovy nebo i jiny...). Mate nejake poznatky podobneho charakteru?(v lekarne napr.prodavaji olejicek na mazani n ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: úte kvě 11, 2010 6:07 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

lev píše:Mám pravidelnou stolici, každé ráno, i několikrát. Stolice nezapáchá, má konzistenci jako celozrnný rohlík, ale je krátká a úzká a to asi není správně. Vždy je to prostě několik krátkých a úzkých hovínek (pardon, ale nemůžu najít správný výraz). Napadá mě jestli to nemůže být přemnožená kva ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte kvě 11, 2010 5:42 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Ještě k očistě jater. Množství 60 ml epsomské soli je 60g? Přibližně ano, ale neznám specifickou váhu této soli, proto uvádím objem, což není pro nikoho problém doma naměřit odměrkou, kterou používají ženy v kuchyni, nebo se dá koupit za pár korun v domácích potřebách.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte kvě 11, 2010 5:39 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

mohy píše:Ono predávkovať sa dá kde čím, ale aby to spôsobovalo hneď rakovinu, tak to je myslím konštatovanie, ktoré nesedí s filozofiou týchto stránok. Ak som ju teda pochopil správne. To jste pochopil správně a na přírodou vyrobenou kyselinu listovou se rozhodně neumírá, ta naopak i spoustu rakovi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte kvě 11, 2010 5:35 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

muflon píše:Vim ze nasledujici radky se asi netykaji tech co ji hodne zeleniny....ale mnoho lidi vcetne mne nema moc casu nebo chuti delat se zeleninou....(mozna prejdu na mrazenou... ). Nasledujici odkaz varuje pred tim co si mnozi mysli ze se neda predavkovat a je pouze prospesne-nemusi tomu tak b ...
Stránka 1789 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1786, 1787, 1788, 1789, 1790, 1791, 1792 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem