Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:07 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1805 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1802, 1803, 1804, 1805, 1806, 1807, 1808 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Odkyselení těla

Předmět příspěvku: Odkyselení těla
Napsal: pát dub 23, 2010 6:40 pm 

Odpovědi: 582
Zobrazení: 988862

Denny píše:Jardo, co si myslíš o těchto odkyselovacích aj. přípravcích? http://www.odkyseleni.cz/vyrobcich.php Dík a hezký den Co si o tom mohu myslet, když o tom nic nevím. Tedy čistě názor bez nějakého hlubšího zkoumání. Pokud se týká úpravy pH, je možné na to jít vědecky, jako třeba tyto přípravk ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát dub 23, 2010 5:03 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Maria píše:Po kazdem pustu jsem mela chut na neco jineho.Tentokrat se muzu utlouct po citronu,spenatu,zeli(svoje kysane a zacla jsem ho jist brzy,nedokazala jsem se ovladnout ,uz nejaky 4.den navratovky po 26.pustu). A uplne citim jak mi to dela dobre. S kysanym zelim zachazim opatrne jelikoz je tam ...

Napsal: pát dub 23, 2010 4:59 pm 

Salix píše:Ještě drobnost - nevíte někdo, jak je to s fazolemi, čočkou a hrachem (ve vztahu ke kyselosti, ve vztahu ke kandidóze)? Fazole jsou vysoce zásadité, což se o hrachu a čočce tvrdit nedá, ale vše se dá použít jako protikvasinková potravina. Pokud do toho dáte kysané zelí a ostrou papriku, t ...

Napsal: pát dub 23, 2010 3:28 pm 

Salix píše:Mluvíte mi z duše. Proto nechci tělu dodávat chemii, jakkoli by byla účinná a třeba i pomohla nastartovat ozdravný proces. Obávám se totiž, že by se to za nějaký čas třeba objevilo jinde a jinak. ... Projížděl jsem si všechny možné příznaky, související s candidou a všechny které mám, a a ...

Napsal: pát dub 23, 2010 3:24 pm 

Xion píše:S tou kyselinou je to recht, ta pokial sa netvori, narusuje to cele travenie, rovnovahu organizmu aj imunitu, a prirodzene v takom prostredi sa dari vselicomu patogennemu, ktore potom treba vyhanat chlorom podanym zvonku, aj ked to urcite nieje riesenie korenov problemu. Ten tuk nemam na m ...

Napsal: pát dub 23, 2010 3:18 pm 

Sikora píše:Existuje nejaké ovoce nebo zelenina, kt. podporuje vytvářet kyselinu chlorovodíkovou? To tu někde psala Sybilla, tak to pouze překopíruji, ať to nemusíte hledat. Sybilla píše: Prírodné stimulátory HCL - čili paprika - zázvor- jablčný ocot- čierne olivy- trávnatá zelenina - citrón- špenát ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: pát dub 23, 2010 3:09 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Mat píše:Dnes som sa dozvedel výsledok rozboru uriny a vraj ide o infekciu(baktériu) z hrubého čereva, ktorá sa dostala do mechúra a vraj je to pomerne vzácne. O piesku sa nezmienili(nechápem prečo, ked tam evidentne bol). Hovoril som s nimi zatial iba telefonicky, no v priebehu budúceho týždna si t ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Základ našich nemocí

Předmět příspěvku: Základ našich nemocí
Napsal: pát dub 23, 2010 2:53 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 66504

lev píše:Dobrý den. Mám zablokovanou krční páteř. Bolí mě šíje, ramena, lopatky. Dále mám problémy jako tlak do krku a do uší, občas se mi špatně dýchá a cítím tlak na hrudi. Problémy se zhoršují hlavně k večeru a v noci. Myslíte si, pane Jardo, že všechny tyto problémy můžou souviset právě se zablo ...

Napsal: pát dub 23, 2010 8:07 am 

Xion píše:Ja si myslim, ze kandida je hlavne problem tukov. Ten jedalnicek ide bezproblemov obohatit aj o sladke ovocie, naopak, je to podla mna vhodne. Cital som vyskumy, ze ked chybaju v tele sacharidy, telo si ich musi zlozito vyrabat a prave z toho procesu kandida zije. Ak je este krv zalepena t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: čtv dub 22, 2010 9:59 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

mohy píše:Čo potom spravili s tým kozím vakom, keď už ho celý prerástla kefírova huba? Keď to preženiem do extrému, tak keď miesto pôvodných trebárs 3litrov mlieka, sa im tam zmestilo už len 0,5 litra? Zahodili ho? To rozhodně ne ten, vak se i dědil a čím je starší, tím je lepší, prostě podle mého n ...

Napsal: čtv dub 22, 2010 8:42 pm 

Sybilla píše:Ja kefírky sčasu načas prepláchnem v studenej vode. Nikdy nebol kefír potom horký alebo inak poškodený, ani kefírky nejavili známky toho, že by im to zaškodilo a to ich mám už dva roky. Mám pocit, že po umytí sa dokonca rýchlejšie množia. Na niektotrých stránkach na nete píšu umývať, ni ...

Napsal: čtv dub 22, 2010 6:33 pm 

haddock píše:aha, tak vyssi kyselosti bych se osobne radsi vyhybal. tedy pokud se jedna o takovou kyselost, ktera mi muze narusovat pH. resenim by mohlo byt zkefirovat vsechno mleko v prubehu 3-4 dnu (houby mam na to dost) a pak uz pouze skladovat kefir a houbu nechat 3 dny "hibernovat" v primerene ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv dub 22, 2010 5:01 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

MICHALA píše:Pane Jardo, vím, že jste pro dávkování jednotlivých minerálů, přesto by mě zajímal Váš názor na Originální Schindeleho minerály, český objev z roku 1981, informace mám ze stránek http://www.kamennezdravi.cz ( nechci plýtvat Vaším čase, možná by ale mohly být přínosem ?) Michala Teoretic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv dub 22, 2010 4:52 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

MICHALA píše:Díky za cvik, tenhle jsem neznala. A doporučil byste mi k cvičení spíše nějaký kupovaný potravní doplněk a nebo máte tip na nějakou rostlinu( což je mi bližší), užívat formou šťávy, do salátu, čaj nebo macerovat ? Díky Michala Obávám se, že jakákoliv rostlina ani přípravek nebudou fungo ...

Napsal: čtv dub 22, 2010 4:42 pm 

haddock píše:dobry den. odebiram cerstve kozi mleko jednou tydne, nijak ho tepelne neupravuji, pouze skladuji v lednicce a postupne kefiruji. po 4-5ti dnech uz mleko trochu kysne. vysledny kefir je pomerne ridky a ma jakoby vyraznejsi "riz", coz se projevuje i v sirne patlanine, kterou z nej pak vyr ...
Stránka 1805 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1802, 1803, 1804, 1805, 1806, 1807, 1808 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem