Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:36 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1807 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1804, 1805, 1806, 1807, 1808, 1809, 1810 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: stř dub 21, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

mohy píše:Chcem sa opýtať na takú kozmetickú chybičku krásy. Keď sa nechá kefír v chladničke ešte 1-2 dni úplne dozrieť, tak sa na povrchu vytvorí asi cca 2,5 cm vrstva vody. Čo stým robíte? Vyliať alebo rozmiesať? Pýtam sa z dôvodu, aby som náhodou nevylieval vzácne baktérie. Keď to takto dva, tri ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř dub 21, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Říkal že ji koupil ji v akvaristice. Jinak ta bílá barva, pálivá a pak hořká chuť na jazyku by eposmské soli odpovídalo? Skoro každá sůl je bílá, na jazyku pálí a mnoho z nich má hořkou chuť, čili netuším jak bych to mohl podle těchto informací poznat a jasnovidectví neovládám.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: stř dub 21, 2010 8:23 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

lev píše:Ta koupel stačí jednou denně nebo víckrát? Můžu jíst banány a taky nějakou zeleninu k těm fazolím, bramborám a rýži (předpokládám, že rýži NATURAL)? Můžu dál pít ten brusinkový džus na močovou infekci? Ty ovocné azeleninové štávy mám ted úplně vynechat nebo jen omezit? Ještě bych se ráda ze ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř dub 21, 2010 7:57 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Ok. Nemohol som týmto postupom vyhubit aj laktobacily? Potom som ich síce dodal ale aj tak. Ďakujem Tak určitě mohl, ale to zase tak nevadí, ty se namnoží celkem snadno, pokud je dodáváte, ale kvasinky to již tak snadné nemají, čili je to spíše prospěšné, ale rozhodně bych to bezdůvodně nep ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: stř dub 21, 2010 7:52 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

Sikora píše:Vždy jak vypiju 0,5 l šťávy nebo se najím červené řepy tak mám na druhý den průjem. Barva "průjmu" je vždycky jak šťáva z červené řepy asi to svědčí o zanesém tlustém střevu nicméně chtěl bych se zeptat jestli mám pokračovat v pití a jedení červené řepy.Děkuji Pít naráz 0,5 litru čerstvé ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Impetigo, pásový opar a podobné

Předmět příspěvku: Impetigo, pásový opar a podobné
Napsal: stř dub 21, 2010 7:38 pm 

Odpovědi: 88
Zobrazení: 252082

Lenka píše:Dobrý den, prosím vás nějak nevím, kam se mám obrátit. Lékaři mi zase dají ATB, bylo by to již po 6. za rok a půl s tím, že ano, do konce života ATB každé tři měsíce, kdykoliv se mi udělá impetigo. Poslední bylo loni v létě, po oholení na genitáliích. Další zase teď po oholení na genitáli ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: stř dub 21, 2010 7:23 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

pínovna píše:Prosím o radu, jak uchovávat chlorid hořečnatý, aby nedocházelo k jeho vlhnutí a tvrdnutí. Mám ho doma asi měsíc uložený v papírové dóze, ale přesto vlhne a hrudkovatí. Epsomská sůl zatím stále zůstává sypká. Děkuji Tonina Jednoznačně je nutné jej uchovávat ve velice dobře uzavřených ná ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zápcha - zácpa

Předmět příspěvku: Zápcha - zácpa
Napsal: stř dub 21, 2010 11:46 am 

Odpovědi: 146
Zobrazení: 340111

kekesko píše:Zdravím Vás, občas trpím takou zápchou, že to trvá pár hodín než sa môžem vyprázniť. Napr. včera mi pomohol až glycerínový čípok. Mám sedavé zamestnanie (vodič) a občas ked sa mi chce tak to musím potlačiť lebo nie je kde. Co mám s tým robiť? Dakujem Zácpa je vyloženě nebezpečná a dost ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř dub 21, 2010 11:36 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

zuzis píše:Ještě bych chtěla dodat, že po pěti dnech neustoupilo akné, které se mi vyrojilo po důkladně provádějících jaterních očistech, které skončilo před asi dvouma měsíci. Nemohu se toho zbavit. Možná by bylo dobré se zmínit, jestli někdo čistí irigátor na klystýr. Jestli se třeba v té dlouhé g ...

Napsal: stř dub 21, 2010 11:30 am 

zuzis píše:Ahoj. Pokračuji zatím zdatně. Ještě jsem nepolevila. Hlad už začíná ustupovat. Přidávám ted do salátů česnek a začíná mě to i docela chutnat. Ale za ty čtyři dny jsem zhubla skoro dvě kila. Já bych spíš potřebovala přibrat než zhubnout. Ale snad se neztratím úplně. Pan Jarda se určitě zep ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř dub 21, 2010 11:16 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Dnes som spravil klystýr s MMS (20 kvapiek) do uriny. Existuje nejaká hraničná dávka pri aplikácii pomocou klystýru? Počs dna ma torchu prehnalo. Zjedol som trochu ryže,cesnak a cca 1kg kyslej kapusty a 6 tabliet maxim. laktobacilov. Je optimálna doba tých 20 min aj pri aplikácii MMS formou ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: stř dub 21, 2010 11:06 am 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

cimo píše:ahoj Jarda skusam ocistu hrubeho creva vlastne som ju uz aplykoval pitim slanej vody teraz si nespomeniem nazov ,vsetko ok potom na to za dva dni som robil dalsiu ocistu toho nosa urinou,no prviden len slanov vodov+citricidal 12 kvapiek ,nadhera cisty prechod volne dychanie ,stravujem sa a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: úte dub 20, 2010 8:42 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

Sikora píše:Jak je to ze šťávami - ráno vždy vypiju 1l citrusové a pomerančové šťávy. Zhruba za hodinu piju zeleninovou šťávu (mrkev a č.řepu). Je tento odstup dostačující? Piju dohromady mrkvev 0,5 l smíchám z 0,5 l č.řepy - tato kombinace asi spolu nevadí.Díky To je v pohodě, tady stačí ta hodina ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: úte dub 20, 2010 7:17 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

lev píše:Díky za odpoved, ale proč si myslíte, že bych měla ten hořčík vysadit? Bojím se, že se mi vrátí psychické potíže. Jakou pevnou stravu máte na mysli? Já jsem stále spíše zakyselená a doháním to jedlou sodou, která mi pH zvedne kolem odpoledne, protože jen zásaditou stravou se mi to zatím ned ...

Napsal: úte dub 20, 2010 7:04 pm 

Salix píše:Bolestnou myslíte, protože samotný klystýr, nebo protože něco jiného? Já mám opravdu obavy jít do MMS, do toho klystýru ještě jakž takž... Ale výše jsem psal, že kokosový olej by měl dělat v podstatě to samé, tedy narušovat membrány a obaly virů a kvasinek. To víte, raději bych přírodní o ...
Stránka 1807 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1804, 1805, 1806, 1807, 1808, 1809, 1810 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem