Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:34 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1808 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1805, 1806, 1807, 1808, 1809, 1810, 1811 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte dub 20, 2010 6:57 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

mohy píše:Máte na mysli korbáčiky? Všimol som si, že ste ich už niekoľko krát spomenul. Ano, takto to vypadá namotané ve stolici a jedná se o mrtvá těla kvasinek v obrovských počtech.

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: úte dub 20, 2010 6:54 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:zdravim, posielam link na tie vysetrenia, tak ak si najdete chvilku ktore z nich by bolo uzitocne urobit.. http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=eb51063d59675506f1221b584d3af4d2 inak som stale chory uz 5ty tyzden, atb pomohli ale teraz to preslo do hrdla,(mal som zapal dutin)...uz sa ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte dub 20, 2010 4:49 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Salix píše:Zajímal by mě původ té informace, že se IS už nikdy nedá pořádně dohromady, protože je to koncentrovaná deprese Jak pokračujete Zusis? Já se pokouším statečně trpět, vyšel jsem dnes tři patra a zadýchal se k zalknutí. Sic! Včera jsem ráno snědl oškrábaný grep, pil kokosovou vodu a snědl i ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vlasy a pleť

Předmět příspěvku: Vlasy a pleť
Napsal: úte dub 20, 2010 4:31 pm 

Odpovědi: 205
Zobrazení: 339282

pejty píše:Dobrý den,pročetla jsem toto vlákno,taky vlákno akné,ale nenašla jsem "můj problém",tak zkusím napsat dotaz zde.. Je mi 32 let a již asi 3 roky se mi na čele dělají tukové hrbolky,nebo jak to napsat..Není to akné,nebolí to,ale když to silně zmáčknu,tak z toho jde tuk..Po nějakém čase se a ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: úte dub 20, 2010 4:24 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:pri zkoumani vyrobku Dedka korenare http://www.bylinkar.cz jsem narazil na jeho radu, ze by pri atopickem ekzemu mel byt ze stravy vyloucen kokos. sypu si docela hodne kokosu temer kazde rano do ovocne snidane a tahle informace o moznem negativnim vlivu na ekzem je pro mne uplne nova. j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Strava a stravování dětí - od batolat až do dospělosti

Napsal: úte dub 20, 2010 4:14 pm 

Odpovědi: 196
Zobrazení: 230609

Sarka píše:Když jí kojící matka švestky a hroznové víno, projímá to mírně i kojence. Patrně ano i když příroda do této ženské výbavy zařadila velice účinnou filtraci a hodně věcí se do mléka prakticky nedostane, ale zde nejde o nic, co by mohlo dítěti škodit, čili se domnívám, že zde to odfiltrováno ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: úte dub 20, 2010 4:08 pm 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

haddock píše:je spatne, kdyz snim zeleninovy salat a 5-10 minut pote si dam ovoce? vychazim z toho, ze ovoce a zelenina se nemaji kombinovat a nevim jestli i v tomto pripade vlastne nedelam z hlediska spravneho traveni chybu. dekuji. To určitě děláte, odstup by se měl držet ideálně čtyři hodiny, nic ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Kvasenie, nakličovanie, fermentácia & obilie, strukoviny...

Napsal: úte dub 20, 2010 4:06 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 24230

MICHALA píše:O derivační koupeli jsem četla, něco jsem slyšela i o "kloktání oleje", ale nevím, zda je to ono, co nazýváte olejovou kůrou. To celých 15 minut držíte nebo kloktáte v ústech stejný olej a až pak vyplivnete, jaký olej používáte? Díky za upřesnění Michala Vždy se snažte odpovídat na to o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte dub 20, 2010 4:01 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

MICHALA píše:Knihu Čtyři dohody jsem četla i se jimi snažím řídit, zatím jsem ale pouze na začátku této cesty. Zajímal by mě Váš názor na Rodinné konstelace a kineziologii, cítím, že si potřebuji vyřešit určité věci. Michala Zase mě nepovažujte za všeználka, to opravdu nejsem a zde již jste celkem d ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte dub 20, 2010 3:30 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

MICHALA píše:Vadilo by používat od stejné firmy již mleté boby ( u nás nabízí pouze tuto variantu) nebo mám schánět dál celé a umlít vždy jen potřebné množství ? Díky Michala Dají se používat i mleté, ale oni prodávají i odtučněný nepražený prášek, což je pro běžné použití také vhodné.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: úte dub 20, 2010 3:27 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

MICHALA píše:Dobrý den, myslíte, že hrnky a dózy s pravotočivou spirálou opravdu zvyšují energii nebo je to jen klamavá reklama ? Michala To opravdu funguje, ale dost záleží jak je to provedené, čili chce si o tom něco nastudovat.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: úte dub 20, 2010 3:25 pm 

mohy píše:Len pre informáciu pre ostatných si Vás dovolím ešte trošku doplniť o jeden konkrétny prípad, ktorý som si zapamätal z prednášky o vlasovej analýzy. Pani trpela podvýživou a nemohla pribrať aj keď do seba ládovala hromadu jedla. Dala si spraviť krvné testy a z nich jej dr. zistil, že má ak ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Cysty v tele

Předmět příspěvku: Cysty v tele
Napsal: úte dub 20, 2010 10:10 am 

Odpovědi: 161
Zobrazení: 384753

lev píše:Pane Jardo, chtěla bych se zeptat, jak moc zamává s mladým ženským tělem odebrání jednoho vaječníku? Tak zásadně by to vadit nemělo, ale pokud by jste ho neměla mít, tak se již s jedním přímo narodíte, příroda do nás neumisťuje nic navíc a přesto, že to moderní medicína stále řeší uřezávání ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte dub 20, 2010 10:02 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Inna píše:Jak má chutnat kefír? Myslela jsem, že to bude hodně podobné tomu z obchodu.Mám ho jen malinko nakyslý.Vyrábím si kefír z selského mléka, normálně z obchodu. Kupuji to netučnější, čerstvé. Nemám možnost sehnat čerstvě nadojené, jsem z průmyslové oblasti.Tak nevím, koukala jsem na to video ...

Napsal: úte dub 20, 2010 9:57 am 

lev píše:Od doby, co jsem na syrové stravě mám neustále průjem. Piju kefír (starý více jak dva dny), jak jste mi doporučil. Napadá mě jestli to nemůže být tím, že přes den vypiju hodně ovocných a zeleninových štáv a pevné ovoce a zeleninu jím málo, jen ráno a večer a určitě to není dávka 400 g jak d ...
Stránka 1808 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1805, 1806, 1807, 1808, 1809, 1810, 1811 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem