Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:23 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1809 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1806, 1807, 1808, 1809, 1810, 1811, 1812 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovoce se šlupkou

Předmět příspěvku: Ovoce se šlupkou
Napsal: úte dub 20, 2010 9:00 am 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 22178

mohy píše:Je to vraj také nepísané pravidlo v znení, JPP (jedna pani povedala), že hlavne ovocie, ktoré sa dováža do EU tak trieda I. ostáva v západných krajinách(teda Nemecko, Francúzko...) a trieda II. a III. sa ku nám na SK dostáva ako trieda I. Posledne čo sme boli v Holandsku tak či na trhoch a ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: úte dub 20, 2010 8:55 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Jana píše:To je člověk od člověka...někdo nemá problém spolknout velký prášek bez vody a někdo (jako já a znám i další) do sebe nalije půl litru vody a přesto se mu to nepodaří spolknout. Nevím, čím to je, každopádně to znamená, že za jedním denním jídlem se napiju vody, to přežiju, když si vzpomenu ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon dub 19, 2010 10:28 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

zuzis píše:No je to asi pěkná mrcha. Někdy se i přistihnu, že s ní mluvím a nadávám ji. Docela to pomohá:))) Aspoň se mi trochu uleví:))) Četla jsem tu, že jste jednomu doporučil tuto tvrdou dietu cca14 dní. To postačí? Já jen že už se strašně těším, kdy si budu moci alespoň uvařit rýži se zeleninou ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: pon dub 19, 2010 10:21 pm 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

Xion píše:Ano, to s tou pizzou som si aj ja vsimol na vitarianovi, a podla mna ide o chorych ludi, ktori si myslia, ze su najzdravsi na svete. Podla mna zdravy clovek moze ako den-dva nejest, den nespat a na dalsi den ma energiu zdolat obrovsku turu na kopec, tak isto musi zdolat ked sa zaprace jedn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovoce se šlupkou

Předmět příspěvku: Ovoce se šlupkou
Napsal: pon dub 19, 2010 10:10 pm 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 22178

Xion píše:Ja mam dost blby pocit, z tych dlho stojacich a prevazanych ananasov, casto vidim na supke plno plesni, zalezene aj medzi supiny. Aj ked niesu vidiet, mam pocit, ze tam su. To je divné co to u vás prodávají za šunt, tady se dá koupit ananas celkem slušný a tento problém s tím není.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon dub 19, 2010 10:06 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

rADo píše:Pokud bych do kefíru rozmixoval česnek a cibuli nezabije to ty laktobacily? Ne s tím nebude problém, laktobacily se s česnekem nijak neperou.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon dub 19, 2010 9:53 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Jasně. Známý přinesl něco zřejmě epsomské soli.Je bílá má pálivou a pak zvláštně hořkou chuť? K té očistě jater. Je možné zaměnit např slunečnicový olej nebo je potřebný olivový? Je nutné někdy před tím provést Sankhapraksalanu? Něco podobné bych asi nezkoušel, pokud si nejste jistý, ž ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon dub 19, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Pane Jardo , 2 dávky hořčíku denně ... 6 lžiček Mg v 1dl vody ráno a večer , kolem poledne je řičí stolice / ale ne průjem / . Je to dostačující dávka , nebo se mají dávky dále navyšovat ? Dávka na pití je docela silná , chvilku pálí v krku ... , když se přidá více vody , nesníží se tím úči ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: pon dub 19, 2010 9:42 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Denny píše:Tento návod na přípravu minerálky je do jakého množství osmotické vody? Kde se dá sehnat ten chlorid? Kolik ho mám koupit? Mám i nadále kupovat a užívat koloidní minerály, je to za ty prachy (250ml okolo 300Kč) vůbec k něčemu dobré? Tak musím přiznat, že takový návod by mě byl taky k niče ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon dub 19, 2010 7:02 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

lev píše:Asi hloupá otázka, ale je možné, aby se při klystýru, při napouštění, v poloze, kterou uvádíte na obrázku, stalo, že střevo nějak zvadí o vaječník na kterém je cysta a ta cysta praskne? Minule se mi to totiž stalo právě při provádění klystýru a nevím jestli to byla náhoda nebo jestli jsou t ...

Napsal: pon dub 19, 2010 6:56 pm 

lev píše:Díky, ale netuším co je to MMS a z vyhledavače jsem to taky nezjistila. Takže co to je a kde se to dá koupit? Díky za odpověd. Prostudujte toto vlákno

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon dub 19, 2010 6:44 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

zorz píše:Dobry den, tento vikend jesem si udelal sankhapraksalanu a prubeh byl trochu odlisny nez popisujete. Vzhledm k tomu, ze jsem si neprecetl drive Vase stranky, ale jiny navod tak jsem si ji neudelal rano na lacno. Az pote, kdyz vse neprobihalo podle clanku jsem zacal hledat vice a na Vasich ...

Napsal: pon dub 19, 2010 4:44 pm 

lev píše:Můžu provádět klystýr urinou v případě močové infekce? Mohla by se infekce dostat do střeva? Pokud ano, co by mohla ve střevě způsobit? Díky za odpověd Pokud máte infekci močových cest, tak to samé dávno ve střevě již máte, čili to nijak vadit asi nebude. Pokud chcete mít naprostou jistotu, ...

Napsal: pon dub 19, 2010 4:38 pm 

zuzis píše:Dobrý den. Chtěla bych se podělit se svými zkušenosti. Tyto dvě nemoce mě trápí už dva roky. Úpravu jídelníčku jsem ihned začala před dvěma lety a postupně upravuji nadále. Člověk závislí na dnešní stravě, nejde změnit vše naráz. Pozorně jsem si přečetla toto celé vlákno a dala se do toho ...

Napsal: pon dub 19, 2010 4:30 pm 

Salix píše:Zapomněl jsem dodat, že jsem tlustý jako prase (110 kg na 183 výšky). Tak mám pocit, že se to svinstvo deponovalo v tukových buňkách a proto taková alotria při jakémkoliv pokusu o obrat. Tloušťka tomu sice moc nepomáhá, ale neviděl bych to zase jako takový problém, je to sice dost vyčůran ...
Stránka 1809 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1806, 1807, 1808, 1809, 1810, 1811, 1812 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem