Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:59 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1811 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1808, 1809, 1810, 1811, 1812, 1813, 1814 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Nemoci srdce a MMS

Předmět příspěvku: Nemoci srdce a MMS
Napsal: ned dub 18, 2010 6:28 am 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 17674

dgm píše:Dekuju. Jedna se o meho syna. Pochopila jsem to tak, ze by podle vas i tohle meli na svedomi paraziti? Totiz nemocne srdce mel i manzeluv tatinek, dokonce jsem si s lekari dlouho povidala na tema ultrazvuku v tehotenstvi, ktere jeste pred revoluci nebyly bezne... Takze diagnoza zni vrozena. ...

Napsal: sob dub 17, 2010 9:25 pm 

dgm píše:Konkretne se jedna o bikuspidalni aortalni regurgitaci, ted uz 3.stupne, v soucasne dobe se vraci asi 70% krve. (Nazvy si nepamatuju presne, nemam prave u sebe papiry z nemocnice) Leky nebere zadne, pouze vyrazne omezen aktivni pohyb (drive vrcholovy sport, reprezentace) jedinym resenim je ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: sob dub 17, 2010 9:13 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

MICHALA píše:Dobrý den, zajímalo by mě, zda ke klystýru mohu použít i moč partnera a jestli jeho hormony obsažené v moči nemají na ženu zase nějaké podobné účinky jako ženská moč na muže . Díky Michala S tím zkušenosti nemám, ale dle mého názoru by tam neměl být žádný problém. Testosteron se tak mas ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Prasacia chrípka

Předmět příspěvku: Prasacia chrípka
Napsal: sob dub 17, 2010 9:07 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 22174

MICHALA píše:Děkuji, o MMS jsem zatím jen četla, myslíte, že bych ho mohla v případě potřeby ( po propuknutí nemoci) použít i u 2 letého dítěte ? Jaké dávkování ? Také jsem se chtěla zeptat, kde ho kupujete. Díky Michala Na dítěti s věkem necelé 4 roky to mám vyzkoušené a s dobrým výsledkem. Zcela b ...

Napsal: sob dub 17, 2010 9:01 pm 

dgm píše:Dobry den, zacala jsem si procitat knizku o MMS a narazila jsem tam i na vetu uspesneho leceni srdecnich nemoci. Dal jsem zatim nedocetla, tak nevim, jestli jsou tam i nektere nemoci vic rozvedeny... Jde o to, ze jeden clen me rodiny trpi dost zavaznou srdecni vadou, tak jsem spis mela obav ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob dub 17, 2010 8:56 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Lubyx píše:MMS2 nemam tak davam stale mms1 ale zmenil som frekvenciu z dvoch na jednu hodinu ako ste vraveli, ted davam kazdu hodinu po 2 kvapky 10-12 krat denne asi 4 den, predtym skoro dva tyzdne kazde dve hodky 4 kvapky 6xdenne ... a zaujima ma kolko mam vydrzat v tomto novom davkovani lebo predp ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Diabetes

Předmět příspěvku: Diabetes
Napsal: sob dub 17, 2010 8:21 pm 

Odpovědi: 209
Zobrazení: 361012

Lubyx píše:ok, vdaka, a po aku dlhu dobu doporucujete robit urinove klistyry kazde rano? To je otázka, kterou nedokážu zodpovědět, pouze vám mohu prozradit, že já je mám vyzkoušené denně více jak 60 dní a dokonce jedna pacientka je dělala více jak 120 dní denně, čili dle mého názoru do té doby, než ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Dieta bez masa je únavná, tělu chybí proteiny

Napsal: sob dub 17, 2010 8:11 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 13775

rADo píše:Dneska vyšel na idnes článek Dieta bez masa je únavná, tělu chybí proteiny. Dají se ale částečně nahradit "U veganů je problematický i obsah vápníku. Ten se sice vyskytuje i v rostlinných potravinách,ale naše tělo jej umí využít pouze v malém zlomku. Naopak z mléčných výrobků si podle někt ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista ledvin

Předmět příspěvku: Očista ledvin
Napsal: sob dub 17, 2010 8:05 pm 

Odpovědi: 336
Zobrazení: 603735

Sarka píše:Jardo, jaterní očista se myslím plánuje na takovou hodinu, kdy jsou zrovna podle TČM játra ve správné fázi práce/odpočinku. Protože mám s jaterní kúrou dle Vašeho návodu ty nejlepší zkušenosti, láká mě i ledvinovou očistu časovat podle "čínských dvouhodinovek". Máte tušení, kdy je to teda ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: sob dub 17, 2010 7:59 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Denny píše:Tomu nerozumím. Pokud nenapouštím osmotickou vodu, mám ,,zastavený kohoutek na baterii", tak by snad nic do odpadu téci nemělo? A nebo ta voda na přívodu neustále cirkuluje přes RO (i když je kohoutek zavřený) a pak vesele odtéká do odpadu? Proto ostatní zastavují přívod do osmózy tím kul ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: sob dub 17, 2010 7:45 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:Ja pouzivam Savo Original a ředím ho vodou podle návodu na největší koncentraci. Zdá se mi to dostatečně účinné. V případě, že použiju neředěné savo, je možné ho použít opakovaně? Ano, dá se to po použití zase nalít do původního obalu a používat opakovaně, případně ho zpracovat na bě ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob dub 17, 2010 7:40 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Nevadí, ked si dám MMS(vypijem vo vode) a potom sa cca o 30 min najem? Myslím, že to má rovnaký účinok ako keby som to dal po jedle. Alebo sa mýlim? Ďakujem Vhodnější je to po jídle, ale pokud vám to nedělá špatně, tak nevidím problém, sám jsem to užíval nalačno i ve velkých dávkách a neměl ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: sob dub 17, 2010 7:22 pm 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

frilo píše:Možno to bude znieť hlúpo, ale neviete nejaký spôsob ako zistiť či to má niečo spoločné s kvasinkami? Kefír som začal piť, pil som ho síce aj predtým, ale nie zas moc. No ale ináč sa cítim úplne skvele, plný energie a tak, jediná vec, ktorá ma trápi je tá váha - reakcie ľudí, ... . Ke zji ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: sob dub 17, 2010 6:56 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

lev píše:Pane Jardo, co byste mi doporučil (kromě úpravy pH) na lehčí močovou infekci? Mohu i s touto infekcí provádět klystýry urinou? Díky za odpověd. Na to je výborný brusinkový džus, který si vyrobíte tak, že brusinky, klidně i sušené, nebo kompotované, rozmixujete do trochy vody a vypijete. Vět ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tekutiny vnitřně a zvenčí.

Předmět příspěvku: Tekutiny vnitřně a zvenčí.
Napsal: sob dub 17, 2010 6:48 pm 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 110588

Denny píše:Rádce v oblasti tekutin Aby člověk předcházel takovýmto nedorozuměním, nejasnostem, nejistotě, kolik pít, aby člověk nepoškozoval své tělo nadměrným či nedostatečným množstvím tekutiny, dostal k dispozici pomocníka, rádce, který mu napoví, který ho hlídá 24 hodin denně - své rty. To, zda ...
Stránka 1811 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1808, 1809, 1810, 1811, 1812, 1813, 1814 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem