Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1818 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1815, 1816, 1817, 1818, 1819, 1820, 1821 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovocie a zelenina vseobecne

Předmět příspěvku: Ovocie a zelenina vseobecne
Napsal: ned dub 11, 2010 9:26 am 

Odpovědi: 167
Zobrazení: 221651

gonzales01 píše:K tomu, ze je samostatne mixovane ovoce z hlediska traveni lepsi vyloucit, jsem taky dospel, naopak je to u ciste stavy pred jidlem, ktera startuje traveni velice dobre. U tohoto jsem jeste premyslel o zpusobu pripravy stavy na Angelu: je spravne seskrabovat do stavy jemnou vlakninu, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned dub 11, 2010 9:01 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Xion píše:Tak tak, rovnaky nazor. O 23:00 som vypil olej+grep, bublalo to tam pri peceni riadne, tak som zavedavy, co zo mna cez noc/zajtra rano vyleze. Zatial inak najpohodovejsia procedura z troch, postupne ziskavam prax. Zatial mi ani nieje zle, co sa o predoslych dvoch o tomto case nedalo poveda ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: ned dub 11, 2010 8:58 am 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

lev píše:A v jakém případě může pH neustále stoupat? Jestliže člověk jí opravdu dlouhou dobu jen zásadotvorné potraviny? Jinak Vámi doporučenou směs melasy, jedlé sody, citronu a vody piju jednou denně, abych se kolem 15.00 hod dostala na hodnotu pH 7 nebo trochu výše a to se mi vždy podaří. Dělám t ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: ned dub 11, 2010 8:52 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Inna píše:Děkuji vám všem za cenné rady, akorát teď teda nevím jestli na to jít rovnou přes MMS jak mi radí Jarda nebo nejdřív změnou stravy a očistou, jak mi radí Xion. Od zítra najedu na nový jídelníček, koupím si ty papírky na PH a začnu s jedlou sodou. To MMS seženu tady na webu? A houbičku k vý ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: sob dub 10, 2010 9:11 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

lev píše:Už jsem to zkusila a opravdu to zabírá. Snažím se přes pH 8 nedostat, ale ze zvědavosti bych se chtěla zeptat, co by se stalo, kdybych se přes tuto hodnotu dostala? Tak to raději zvědavá nebuďte, nad hodnotou 8 pH se již může lidem dělat nevolno a pokud tento stav trvá déle, tak mohou i omd ...

Napsal: sob dub 10, 2010 9:04 pm 

Xion píše:Tak, dnes mam tretiu ocistu pecene. Chcem skusit ist podla normalneho, teda zimneho casu. Tento letny na to nepouzijem, takze s pitim prvej davky soli zacinam o 19:00, a samotne vypitie grepovo-olejovej zmesi prevediem o 23:00. Ano mělo by se raději používat normálního přírodního čase, ne ...

Napsal: sob dub 10, 2010 9:03 pm 

Xion píše:Pri piti jablkovej stavy v dni, kedy sa prevedie samotna procedura, je ju mozne aj s nejakou miesat, napriklad s mrkvovou, alebo cviklovou, alebo je dolezite pit vyhradne jablkovu stavu. Raději ji pijte samotnou, jde tam o specifickou kyselinu, která pomáhá při změkčování úsad a ty se pak ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Kefir a mms

Předmět příspěvku: Kefir a mms
Napsal: sob dub 10, 2010 8:59 pm 

Odpovědi: 9
Zobrazení: 38615

Lubyx píše:dobry den, xcel by som sa spytat ci si po poziti kefiru mozem dat kludne davku mms ci to nelikviduje aj kultury z kefiru.. vdaka Teoreticky ne, protože jde o zásadité organizmy a ty MMS nelikviduje, likviduje jakýkoliv kyselý sajrajt v těle, ale asi je to také oslabí, nicméně z mé vlastní ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob dub 10, 2010 8:53 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Inna píše:Dobrý den Jardo, Vaše stránky sleduji již delší dobu.Stále nevím kde začít.Krevními testy mám zjištěno: Chlamydie, streptokok, cytomegalovirus. Léčeno několikrát ATB, nelze se toho zbavit.Naposledy jsem brala ATB loni v září. K lékařům již nechodím, je to zbytečné. Aktuální potíže:Pálení v ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: sob dub 10, 2010 8:06 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Ale já jsem vůbec ještě nezměnila stravu, stále jsem na melounech a na okurkách. Jen jsem dopoledne přidala ovoce, banán, pomeranče a z nich šťávy, přidávám k tomu mrkev. Tak je mi úplně záhadou, proč to Ph nejde zvednout. Ale ze začátku to šlo normálně. ráno chodím spontáně na sto ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob dub 10, 2010 9:40 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

ixi píše:A jak se pozná, že už člověk dosáhl vyvážení původního deficitu omega 3 mastných kyselin? Tak to se bohužel nedá poznat žádnou běžnou metodou, spíše vám napoví dobrý pocit, jinak na to je potřeba odborné vyšetření, ale tělo má velice dobrou regulaci případných deficitů a je schopno si mnoho ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: sob dub 10, 2010 8:15 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Ja do SP pri mixovani s kefirom alebo jogurtom prihadzujem 1 paraorech a asi 10g kokosoveho masla. Tym sa dosiahne priblizna plnotucnost, a kokosove maslo obsahuje nasytene mastne kyseliny, rovnako ako zivocisne tuky. Ano, takto to jde také používat, záleží co komu vyhovuje a na době po kt ...

Napsal: sob dub 10, 2010 7:52 am 

sad píše:Denní dávka pití : cca 1,5 - 2 l šťáv , 1 l čaje , 0,5 l kombuchy a od pátku ještě 1 l Mg+voda. Jde mi o to , zda-li 1 l Mg / zatím 2 lžičky Mg s vodou / je dostatečná denní dávka , nebo je třeba dávku zvýšit . Pokud je dávka Mg nízká , tak vynechat šťávy nebo Mg lze přimíchávat do šťáv a k ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: sob dub 10, 2010 7:43 am 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:Bohuzial, ten test som si zatial nerobil, iba sa nanho pripravujem. Do navratovej fazy prve dni po poste sa mi to nezdalo vhodne, tak som pocuvol svoje pocity a nechal to na neskor. To je škoda, bylo by to zajímavé znát jaký to má vliv na tvorbu kyselin u člověka s takovým spektrem potíží ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob dub 10, 2010 7:36 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Nevada píše:Dobrý večer, Jardo, prosím, už dlouho tady s kamarádkou studujeme účinky MMS a chceme si jej objednat. Nenašly jsme ale nikde v tomto tématu kontakt na pana Jeffa. Opravdu jsme se snažily. Asi budeme zase za blbky, možná tady někde je, ale mohl byste, prosím, vložit kontakt na tohoto pán ...
Stránka 1818 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1815, 1816, 1817, 1818, 1819, 1820, 1821 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem