Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:29 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1820 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1817, 1818, 1819, 1820, 1821, 1822, 1823 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv dub 08, 2010 8:45 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Petra píše:Dobrý den, aplikovala jsem MMS na začínající "super" opar na rtu. Nevěděla jsem, jestli můžu použít neředěné a jestli pak omývat. Takže jsem dala 1 aktivovanou kapku MMS + 1 kapku vody. Zkoušela jsem to asi 4x, někdy jsem to opláchla, někdy nechala. Výsledek - strašně se to zvětšilo s tím ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: čtv dub 08, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Xion píše:Robil som vyplach zaludka, no mal som rano strasne vela kyselin. Bolo to neprijemne vracat aj v litry vody, uplne mi to rozozieralo krk a hlavne zubnu sklovinu. Tak ma napadol v takomto pripade pouzit vylepsovak. Pred vypitim litra vody, som vypil pohar teplej vody, v ktorom som rozmiesal ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyzařování elektromagnetických polí, záření slunce, nebo růz

Napsal: čtv dub 08, 2010 8:04 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 224541

Mat píše:No ja som bol vždy opálený tak ako vaša žena a už na to mi tvrdili, že vraj som to prehnal. Tak ked je to ok tak to som rád. Vraví sa, že opalovat by sa mal človek od 15.00. Je to nutné dodržiavat? Okrem iného mám aj materské znamienka na rukách cca 1-2mm priemer možem ich vystavit slnku, b ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Vyzařování elektromagnetických polí, záření slunce, nebo růz

Napsal: čtv dub 08, 2010 8:51 am 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 224541

Mat píše:Je pravda, že pri opalovní ,ked sa vrchná čast pokožky na tvári "spečie" dochádza k duseniu pokžky? Teda konkrétne, že staré odumreté bunky sa nemožu odstránit prirodzenou cestou, že koža z toho starne atd. Aký je váš názor na toto tvrdenie? Ďakujem No pokud to opravdu osmažíte, což je evid ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv dub 08, 2010 7:16 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Maybes píše:Myslela jsem stejný poměr jako, když se dělá s.p. z tvarohu. A kdybych to snědla v jeden den, co by to se mnou udělalo? A ještě jestli k tomu mohu pít kefír (myšleno v jeden den a asi tak kolik?). Děkuju za odpověď a trpělivost. To by neudělalo nic a kefíru se dá pít i více jak litr denn ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv dub 08, 2010 7:13 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Děkuji Jaroslave , co je nejvhodnější na posílení jaterních buněk , aby se nadále kameny netvořily ? Kameny nemají s buňkami jater nic společného, to je prostě bordel, který játra nedokáží v daném momentě zpracovat, tak ho zapouzdří a čekají na vhodnou dobu, kdy na to budou mít příležitost. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: čtv dub 08, 2010 7:05 am 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Mat píše:Ok. Možem to dat na rozbor jedine aj s močom, pretože tie moj kamienky sú velmi malé je to doslova ako zrná piesku. Nebude vadit ked to dám v takomto stave? Myslím konkrétne, či nebude vadit tá moč z noci, ktorú dám povedzme do chladničky. Ďakujem Podle mého názoru to vadit nebude, ale to s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř dub 07, 2010 8:19 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Maybes píše:Zdravím, když děláte sirnou patlaninu z kefíru, je poměr stejný? Díky To je otázka jaký poměr myslíte, ale vyrábím to takto. Čtyři lžíce lněného semínka rozmixuji na prášek, do toho přidám 1 dcl lněného oleje a 2,5 dcl domácího kefíru. Směs důkladně promixuji, aby se spojil olej se sirný ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř dub 07, 2010 8:08 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Můžete napsat krátce postup s husím sádlem ? Jeden až dva dny strava bez tuku a pokud možno hodně jablek. Vyčistit střeva pomocí klystýrů, tak 4 hodiny před provedením pytlíkem horkých ječných otrub ohřívat fest oblast jater a ve 22 hodin vypít rozpuštěné husí sádlo. Kolik to přesně nevím, ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: stř dub 07, 2010 8:00 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

bojina píše:Mám krátce tuhle RO - http://www.aquaprogress.cz/cs/uprava-vody/ap-08/. Můžete sdělit své zkušenosti, nebo názory ? Děkuji. Netuším jak bych se k tomu měl vyjádřit, sám to nevlastním a zkušenosti tedy nemám. Vlastní názor také nemám na základě čeho vytvořit, na to bych potřeboval znát mi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř dub 07, 2010 9:19 am 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

rADo píše:Ceníky jsou dostupné po registraci a přihlášení, ovšem IČ je povinné, takže se to asi dá objednat jedině na firmu. Jestli to stojí málo nebo moc nevím, netuším jaká je dobrá cena, výňatek z ceníku: MAGNESII SULFAS HEPTAHYDRICUS 500 g 69,00 + 20% DPH MAGNESII SULFAS HEPTAHYDRICUS 1000 g 105 ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř dub 07, 2010 9:12 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Vstrebava sa horcik po natreti na kozu aj pocas noci a je vhodne sa aj na tychto cca 8 hodin natriet? Vacsinou sa mi podari rozotriet okolo 300mg horcika, cize keby som sa natrel rano a vecer pred spanim, bolo by to 600mg horcika, co je slusne, len nerad by som s tym blbol, keby sa v noci ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zánět vaječníků

Předmět příspěvku: Zánět vaječníků
Napsal: stř dub 07, 2010 9:04 am 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 13407

Maria píše:Zanet vajecniku jsem vzdy s uspechem lecila takto: nakraji se syrova cibule zhruba na pul centimetru silna kolecka,prilozi se na vajecniky , na to nejaky hrubsi kapesnik a tlustsi rucnik.Nechat zabal 2-2,5 h ne dele (!).Opakovat co nejcasteji lze-vzdy s cerstvou cibuli. Cibule vytahne zan ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: úte dub 06, 2010 9:21 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Mat píše:Akého povodu je piesok v moči? Domnievam sa správne, že sú to vápenné usadeniny? Ph si sledujem a zapisujem a je to zatial ok, no v poobednajších hodinách a večer ma extrémne reže pri močení a v tom moči je normálne vidno ten piesok+je tam stále tá bielkovina(ukazoje mi to tú najvyšiu hodno ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: úte dub 06, 2010 6:44 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

lev píše:Díky za odpověd. Tu očistu jater bych zkusila, jenže radíte to udělat až když je vyčištěné střevo a to čisté zřejmě nemám, takže nevím jestli do toho mám jít. Tak si udělejte pár klystýrů a potom to klidně vypucujte, nic se neděje, ale jde to trochu hůře. Stejně vás várky epsomské soli vypr ...
Stránka 1820 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1817, 1818, 1819, 1820, 1821, 1822, 1823 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem