Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:55 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1821 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1818, 1819, 1820, 1821, 1822, 1823, 1824 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: úte dub 06, 2010 6:35 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

PAVEL V. píše:Zdravím Vás všechny,chtěl bych Vás touto cestou požádat o radu jak správně používat tibetskou kefírovou houbu. Nikde není popsáno jak správně užívat atak. Kefír vyrábím výborný, hustý a lahodný. Jde mi o to, jak často vysadit pití nebo zda je možno pít každodenně bez výluk a hlavně jak ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: úte dub 06, 2010 4:37 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

pavelka2. píše:Ještě k té epsomské soli. Tady další firma a mělo by to být ve farmaceutické kvalitě i menší balení. Je to ono? Pro jistotu.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Poraďte jak alespoň malinko změnit nezdravý jídelníček

Napsal: úte dub 06, 2010 4:10 pm 

Odpovědi: 36
Zobrazení: 46549

MICHALA píše:Dobrý den, opět se na Vás obracím pro radu, jako začátečnice. Zatím nemám peníze na kvalitní odšťavňovač, mrkev a jablko tedy strouhám a vymačkávám klasicky přes plínu ručně, což je samozřejmě menší množství a při zimních cenách zeleniny toho je jen pro děti, sama jím ovoce i zeleninu c ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: úte dub 06, 2010 3:50 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:Chcem sa opytat, ked ten ostropestrec rozzuvam po zeleninovej stave, mrkva-cvikla-cierna redkvicka, o kolko sa znizi jeho ucinok. Niekedy totiz zabudnem, ze to treba rozzuvat 20 minut pred jedlom, a spomeniem si na to pri piti tej stavy, ktora je tiez dobra na ucistenie pecene. Rata sa ta ...

Napsal: úte dub 06, 2010 3:46 pm 

Pavelka. píše:Jasně. Jako provizorium by naše kohoutková voda mohla stačit. Co byste doporučil upřednostnit v jídelníčku cvičícímu člověku s nízským BMI, který by si chtěl srovnat váhu přibráním svalové hmoty? Jednoznačně je vhodné se zaměřit na ořechy a semena, jinak také není špatné pití čerstvých ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pravidelná stolice

Předmět příspěvku: Pravidelná stolice
Napsal: úte dub 06, 2010 9:02 am 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 230690

lev píše:Od chvíle, co jsem na vitariánské stravě mám neustále průjem. Správnou defekaci jsem měla jen párkrát. Nechápu, co dělám špatně. Skoro denně provádím klystýr urinou. To můžete mít jednak slabší játra a slinivku, což potom vytváří průjem a další možnost je přemnožení kvasinek ve střevním tra ...

Napsal: pon dub 05, 2010 9:44 pm 

Maybes píše:Mně zjistili z krve nedostatek hořčíku, přitom jím sezamová semínka, mandle...chci se zeptat, zda tedy stačí doplnit hořčík, jak píšete, že většinou máme vápníku dost? Jinde je zas poměr 2:1. Dělejte to tak jak píšu a na 2:1 se vyprdněte, to je sice pravdivý údaj, ale zavádějící. Pokud j ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon dub 05, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

alanpro píše:Dobrý den přeji. Od známého jsem se o Vás dozvěděl a tak Vám zkusím napsat o radu. Již třetí rok trpím nadměrnou únavou, kterou jsem před tím nepociťoval. Po prázdninách jsem začal stavět domek, postavil hrubou stavbu. Začátkem února jsem na týden odjel do Rumunska za zimní horskou turi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon dub 05, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

MICHALA píše:Dobrý den, ráda bych se zeptala na Váš názor na koloidní minerály, jejich využitelnost je prý až 96% (což je dokonce více než v té chelátové vazbě). Osobně jsem asi po týdnu užívání opravdu zaznamenala určité změny, stačí mi méně spánku, zlepšila se mi pleť a nechytla jsem ani rýmu... D ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon dub 05, 2010 8:12 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Maybes píše:Ještě by mě zajímal váš názor na kasein a na tento názor: Je potřeba nechat tělo vždy několik dní v klidu bez mléčných výrobků vyloučit kasein, vychází mi to tak na 3 dny. Způsobje myomy, cysty... Už jsem totiž úplně mléčné výrobky vyřadila (vím, že z houbičkou je to jinak, ale kasein ta ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pon dub 05, 2010 8:07 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

lev píše:Dnes jsem si rozmrazila dávku lněného oleje na sirnou patlaninu. Ochutnala jsem ten olej a připadal mi takový nahořklý, takže nevím jestli není na vyhození. Zajímalo by mě jestli můžu dál patlanici z tohoto oleje připravovat. (olej míxuju s kefírem). Díky za odpověď. Lehce nahořklou chuť má ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: pon dub 05, 2010 8:03 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Xion píše:Vcera okolo stvrtej som bol na slavnosti a bola tam aj hostina, varene jedlo, a na to sladke dezerty, proste som sa poriadne nahadzal, jedno cez druhe. Potom vecer okolo 22:00 som mal pol litra zeleninovej stavy. Potom 23:00 kupel v MMS. Pocas poobedia az do vecera som takisto zobral 10 kv ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pon dub 05, 2010 7:42 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Mat píše:Dnes som pojedal mandle a boli nejaké poškribané alebo čo. Ignoroval som to a chrúpal dalej, až kým som nenatrafil na jednu, kde boli viditelné stopy(komorky) po nejakom červovi. Takže som zjedol mandle obžrané nejakým červom a teraz neviem čo si o tom mysliet. Je to nejako nebezpečné? Čere ...

Napsal: pon dub 05, 2010 7:38 pm 

Host píše:Já už dlouho používám komplexní veganské tablety VEG 1 obsahující v 1 bobuli (DDD v % dle EU) toto: Vitamín B2 - 1.6mg (100%), Vitamín B6 - 2mg (100%), Kyselina listová - 200µg (100%), Vitamín B12 - 10µg (1000%), Vitamín D - 10µg (200%), Jód - 150µg (100%) a Selen - 60µg (N/A) Doporučené d ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zvětšená štítná žláza a konzumace sojových výrobků

Napsal: pon dub 05, 2010 7:29 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 11325

kokeshi píše:Dobrý den, byla jsem částečně ze zvědavosti a částečně z pocitu "zodpovědnosti" na preventivní kontrole. K lékaři chodím jen výjiměčně, výraznými zdravotními problémy netrpím, jen taková ta "klasika" - alergie, křečové žíly. Je mi za krátko třicet let, 15 let nejím maso, asi 13 let se s ...
Stránka 1821 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1818, 1819, 1820, 1821, 1822, 1823, 1824 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem