Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:09 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1824 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1821, 1822, 1823, 1824, 1825, 1826, 1827 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Zánět vaječníků

Předmět příspěvku: Zánět vaječníků
Napsal: sob dub 03, 2010 6:04 pm 

Odpovědi: 4
Zobrazení: 13407

Magda píše:Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možno léčit zánět vaječníků bez antibiotik, eventuelně jak se jim do budoucna vyhnout? Děkuji, Magda Každý zánět vychází z překyselení a je tedy normálně léčitelný odkyselením organizmu. Pokud k tomu dodáte dostatek protizánětlivých látek v podobě o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: sob dub 03, 2010 8:49 am 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Xion píše:Mam rovnaky problem, ale skusal som to do dzusoveho postu, vtedy mi telo odmietalo i 100mg. Ale dnes, po 4 dnoch navratovej fazy, som dal 100mg, a nic. Ale celkovo mam pocit, ze moje crevo to tiez dost odmieta, a tak si to natieram na kozu. Pokud bylo tělo ve velikém deficitu, nebo byla fu ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob dub 03, 2010 8:39 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

sad píše:Děkuji , velká dávka sirné patlanice je cca. kolik na den ? Klidně se dá jíst i celá várka denně, případně dělat patlanici v jiném poměru a dá se zpočátku použít i poměr oleje proti tvarohu, nebo kefíru i 1:1. To se aplikuje zhruba týden, až 14 dní a pak se přejde na standardní směs.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob dub 03, 2010 8:29 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Lubyx píše:Ma niekto skusenost? Xcel by som priatelke aplikovat MMS na ovcie kiahne ktore sa objavili dva dni dozadu, ci je to dobra volba... Tak to nemám, zde se to prakticky nevyskytuje, ale běžné dávkování MMS by mělo celkem normálně fungovat, aplikaci chlóru nevydrží prakticky nic.

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Zamyšlení nad evolucí

Předmět příspěvku: Zamyšlení nad evolucí
Napsal: sob dub 03, 2010 8:26 am 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 72186

Curious píše:Dobrý den, v mnohém mi Vaše rady připadají rozumné a za provoz fora děkuji. Vrtá mi ale stále hlavou, že na jedné straně je doporučováno "navrácení se" k přírodě, na druhou stranu ale používáte odšťavňovače a jiné vymoženosti moderního světa...např. nedoporučování bylinkových čajů...je ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát dub 02, 2010 9:48 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Má grepová štava rovnaké účinky ako citrón pri aplikáciu formou klystýru(grepová štava+voda) alebo je vhodnejšie použit citrón? Ďakujem To nemá, ten citron obsahuje jiné kyseliny, ale v nouzi by to asi zase tolik nevadilo.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát dub 02, 2010 9:24 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

rADo píše:Po testování hořčíku jsem zjistil, že i 100mg mi vyvolává průjem, menší kus z tablet, které mám už asi neuždíbnu. Netušíte proč? Není to tím, že to jím nalačno? Na druhou stranu taková Magnesia, která má Mg^2+ 180mg/l mi nic takového nedělá... To se má jíst nalačno, čili to děláte správně, ...

Napsal: pát dub 02, 2010 9:19 pm 

sad píše:Na rozpuštění zvápenatělých žluč. kamenů ve žlučníku , které nevyjdou očistnou kůrou je třeba dostatek Mg v jakékoliv formě a na zánět žlučníku sirná patlanice . Je to tak p. Jardo ? Omega 3 mast. kys. lze přidávat také ve formě kapslí nebo je to neúčinné a jediný způsob je sirná patlanice ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát dub 02, 2010 9:14 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Miroslav píše:Myslim, ze takyto multifunkcny mixer by mal byt v kazdej domacnosti, kde sa konzumuje raw zelenina a ovocie. Co poviete? Mate nejake skusenosti so znackami alebo konkretnymi modelmi? Mne sa zatial velmi pozdava toto: http://www.consumer.philips.com/c/kuchynske-roboty/hr7774_30/prd/cz/ ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nízký krevní tlak

Předmět příspěvku: Nízký krevní tlak
Napsal: pát dub 02, 2010 9:00 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 164404

Host píše:Mě nikdy pálivé jídla nepřitahovaly. Je něco kromě paprik, chilli apod. co by ten efekt na srovnání tlaku taky dokázalo? Mám na mysli třeba nějakou "domácí" česnekovou patlaninu apod. Souvisí ten tlak eventuelně i se studenýma prstama na nohou/rukou? Doufal jsem, že SP s omega-3 rozproudí ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: pát dub 02, 2010 8:53 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

susila píše:V tom máte bohužel pravdu.Cukr je snad ve všem.Mně ani nenapadne ho koupit...ovšem když člověk chtěl třeba jen dětskou přesnídávku...bez cukru...to bylo běhání,než jsem ji sehnala.Další rok jsem byla připravená a dělala si vlastní...a bez cukru . To je obrovský byznys na dvou stranách, p ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pát dub 02, 2010 8:41 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Dobrý den pane Zajíček, tak se hlásím po dalším týdnu. Dnes jsem byla na nefrologii. Pro výsledky. Pan doktor se pozastavoval na vysokém Ph moči, to jsem měla 7,453 a další zvýšené hodnoty jako B-pCo2 4, 63 , B-pO2 7, 7 , S Urea 1,8 a další jako U Urea, U Kreatinin, U Na , U K. Nep ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Nízký krevní tlak

Předmět příspěvku: Nízký krevní tlak
Napsal: pát dub 02, 2010 3:06 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 164404

mohy píše:S témou nízky tlak, mám pár otázok. 1. Môže zo začiatku užívania chlorid horěčnatý spôsobiť zníženie krvného tlaku? Môj doterajší krvný tlak bol okolo 110/70 no ako som začal užívať MgCl2 tak sa mi zvýšiť tep z 70 na 100 a tlak poklesol na 100/65. Po pol hodine behania na rotopede bol tlak ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát dub 02, 2010 2:45 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

MICHALA píše:Dobrý den, klystýr jsem si udělala již třetí den po sobě (dvakrát urinový), vše vpořádku. Jen mám trochu problémy se spontánní stolicí před klystýrem, teď s přechodem na zdravější život jím méně a zřejmě mě ty klystýry dost čistí, včera jsem vypila i jednorázově velké množství vody (cel ...

Napsal: pát dub 02, 2010 2:34 pm 

sad píše:Na rozpuštění žluč. kamenů ve žlučníku , jaké denní množství vypít , mazání je také vhodné ? Jaký je Váš názor na Chanca Piedra ? Jediné omezení je stav průjmu, jinak se to dá dávkovat dle chuti. Samozřejmě kameny zajímá hořčík v krvi a ten tam přes unavená střeva doplňuje člověk dost dlouh ...
Stránka 1824 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1821, 1822, 1823, 1824, 1825, 1826, 1827 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem