Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1827 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1824, 1825, 1826, 1827, 1828, 1829, 1830 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Strava po operaci rakoviny prsu.

Předmět příspěvku: Strava po operaci rakoviny prsu.
Napsal: stř bře 31, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 13
Zobrazení: 26608

Veromirka píše:Dobrý den, pane Jardo, také se léčím na rakovinu prsu už od roku 2007. Je mi 47 let. Loni se mi rakovina vrátila, měla jsem metastázy na plicích a pohrudnici.Jedná se o dost agresivní typ HER2, na hormony negativní. Naštěstí další chemoterapiie v kombinaci s biologickou léčbou zabrala ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: stř bře 31, 2010 7:56 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Xion píše:Napadlo ma k roztoku, alebo pripadne do tohto masla, pridat aj Himalajsku sol. Ved i ine mineraly sa asi dobre vstrebavaju cez pokozku. Ta Himalajska sol mi moc nechuti, ked to pijem vo vode. Takze, bolo by vhodne natierat si takyto remineralizacny roztok na telo? 2,5% chlorid horecnaty 2, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: stř bře 31, 2010 7:37 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jindra píše:Jaroslave prosím Vás, je nějaký (či snad dokonce zásadní?) rozdíl mezi solankou z Himálajské soli a těmito koloidními minerály? Pokud (zásadní) rozdíl není, připadá mi přirozenější používat průmyslově téměř netknutou Himálajskou sůl oproti kdovíjak zpracované koloidní verzi, navíc nepomě ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Natekani prstu

Předmět příspěvku: Natekani prstu
Napsal: stř bře 31, 2010 7:30 pm 

Odpovědi: 5
Zobrazení: 13255

zuzis píše:Chtěla bych se zeptat, cim by to mohlo byt, že mi poslední dobou natékají prsty? Zničeho nic a je jedno, jestli ráno nebo večer. Po nějaké chvíli to zase zmizí. A co by mi mohlo pomoci? Děkuji Většinou tyto potíže vyvolává obyčejná kuchyňská sůl a já ji rozhodně nedoporučuji používat, Dok ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř bře 31, 2010 7:22 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

oldieska píše:Protože mám už nějaké zkušenosti se šankaprakšalánou, rozhodla jsem se tyto dvě metody očisty spojit. Po třetí a čtvrté dávce epsomské soli jsem se prolévala vodou - na dvakrát jsem vypila přibližně dva litry vody v rozmezí těchto dvou hodin mezi jednotlivými dávkami soli. Odcházela ze ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: stř bře 31, 2010 7:11 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

MICHALA píše:Dobrý den, jaký je Váš názor na lymfodrenáže ? Slyšela jse, že nejdříve aktivizují některé body na těle ručně a zbytek už vykoná přístroj. Doba opakování nejlépe 10 krát. Má to opravdu nějaký význam ? Michala Já bych řekl, že vám tím nadělají v těle akorát spoustu potíží a již jsem se s ...

Napsal: stř bře 31, 2010 6:49 pm 

zuzis píše:A jaké očisty máte na mysli? Mám za sebou očistu střev, kloubů, jater, ledvin. Vše postupně v průběhu 6měsíců. Ledviny jsem teda jela tři týdny 3xdenně ledvinový čaj. Melouny jsou ted drahý. Tak jsem zkusila ten čaj. Šanku jsem si dělala ted znova před těmi třemi týdny. Netuším, co všechn ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř bře 31, 2010 6:36 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

MICHALA píše:Dobrý den, nerada bych působila nějak hloupě, ale včera jsem si poprvé dělala klystýr, před tím jsem si přečetla informace z hlavních stránek.( besedu čtu až nyní) Rozhodla jsem se pro klystýr večerní, možná spíš noční ( po desáté večer), protože ráno nemám tolik času a chtěla jsem si t ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Zvracení

Předmět příspěvku: Zvracení
Napsal: stř bře 31, 2010 5:49 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 13769

mohy píše:Dobrý deň, chcem sa opýtať, či máte skúsenosti s zvracením u malých detí. Konkrétne dcerka 2 roky. Od rána zvracia, neudrží v sebe ani vodu. Ďakujem Takto malých dětí se ke mně zase tolik nedostane, čili moje zkušenosti jsou u této věkové skupiny dost omezené a týkají se spíše kožních prob ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Antikoncepce

Předmět příspěvku: Antikoncepce
Napsal: stř bře 31, 2010 11:02 am 

Odpovědi: 65
Zobrazení: 136494

Milenka píše:Dobrý den, už jsem tady četla že by bylo dobré antikoncepci nepoužívat vůbec v souladu se zdravou stravou. Přesto se zkusím zeptat, jak to dělají ženy, které nechtějí být těhotné. Nesouložit ?? I třeba 40 let ??? Je nějaká jiná možnost náhrady a spolehlivá ? Mám 2 děti a třetí už nechci ...

Napsal: stř bře 31, 2010 10:37 am 

zuzis píše:Provedla jsem tuto kůru co na začátku této diskuze zminujete. Chtěla jsem se zeptat. Při této kůře se má vyčistit i střevo? Myslím tím, jestli člověk po tom solném roztoku se automaticky celý vyprázdní? Mně se ani jeden den po slaném roztoku nespustil průjem. A to tu sůl jsem každý den zv ...

Napsal: stř bře 31, 2010 10:28 am 

mohy píše:Chystám sa 12.4 (pondelok)na prvú jaterní očistu. Keď sa dívam na harmonogram očisty, tak 13.4Citace:8:00 Vypijte čtvrtou dávku 180ml Epsomské soli. Vhodné je, cca 30 minut po vypití Epsomské soli, vypít větší množství vody, pro lepší vyplavení kamínků a toxických odpadů z tlustého střeva. ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Bolesti kloubů

Předmět příspěvku: Bolesti kloubů
Napsal: stř bře 31, 2010 9:02 am 

Odpovědi: 288
Zobrazení: 458080

Petra píše:Dobrý den Jardo, prosím o radu. Neustále mi píchá či ryje za stydkou kostí spíš v pravo zevnitř, to rytí mi jde i do svalů do stehna, zad nebo do kyčle. Včera mi už i příšerně bolela pravá kyčel. To píchání sem měla dříve vždycky, když jsem trpěla na krev v moči, nebo když jsem nastydla. ...

Napsal: stř bře 31, 2010 8:17 am 

oldieska píše:Mám za sebou první kolo této očisty a už při tomto prvním kole ze mě vyšlo dost kamenů (cca.30-velikosti hrášku přibližně) a písku (asi tři polévkové lžíce). Před samotnou očistou jsem si ve čtvrtek večer udělala klystýr, v pátek ráno vypila přibližně dva litry jablečné šťávy a do šest ...

Napsal: stř bře 31, 2010 7:56 am 

Winnora píše:Prosím o radu.Na sonografii mě lékař našel žlučové kamínky, po změření největší 5 mm. Samozřejmě první návrh lékaře byl operace a odstranění žlučníku.Což nemíním absolvovat,nemám žádné bolesti,záchvaty a jsem toho názoru že žlučník do těla patří.Díky Daniela Teď jsem si všiml, že jste n ...
Stránka 1827 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1824, 1825, 1826, 1827, 1828, 1829, 1830 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem