Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1829 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1826, 1827, 1828, 1829, 1830, 1831, 1832 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon bře 29, 2010 8:29 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

rADo píše:Doporučil byste mi nějaké seriozní studijní materiály ohledně těch vlivů Měsíce? Konkrétní ne, ale na toto téma je toho k nastudování tolik a všude, že nevidím problém si to dohledat. Zadejte do vyhledavače Seznam výraz „Vliv měsíce na člověka“ a máte čtení na mnoho večerů. Navíc na to, co ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon bře 29, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sarka píše:Děkuji moc. Vitamín E jsem téměř dobrala (100 tbl á 100 mg - vámi DDD 400 mg, takže je to balení na sotva měsíc...), zbývá 800 mg, tak to během dvou dní dojím a pak si dám nejméně měsíc s éčkem pauzu. Průjem nemám, ani z céčka, ani z hořčíku, uživám "jenom" poloviční dávku, než která proj ...

Napsal: pon bře 29, 2010 8:16 pm 

mohy píše:Citujem pána Jardu: Citace:Hořčík je nejvhodnější jíst jako zinek ráno a večer na lačno, takto má nejlepší vstřebatelnost Edit: Ešte som našiel vo svojich výpiskoch toto: Citace:Zinek také nejde předávkovat a při vážných nemocech klidně může být denní dávka 180 mg, bere se zásadně ráno a v ...

Napsal: pon bře 29, 2010 8:07 pm 

Xion píše:Je rozumne ten horcik brat nalacno so zinkom? Podla tohto clanku: http://www.magnesium.cz/dostatek-horciku-z-jidla/ Faktory významně snižující vstřebávání hořčíku ze střeva * potraviny s vysokým obsahem vápníku, fosfátů, zinku * nedostatek vitaminů B1, B2, B6 * vláknina * vysoký příjem tuk ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sójové výrobky

Předmět příspěvku: Sójové výrobky
Napsal: pon bře 29, 2010 7:51 pm 

Odpovědi: 38
Zobrazení: 68563

Host píše:Narazil jsem na sójové vločky, které se dají konzumovat i surové (po 5h namáčení) tak mě zajímá jestli je to použitelné? Ptal jsem se u výrobce jestli to není už předem tepelně opracované, jak bývá "dobrým" zvykem. Odpověděli, že kvůli vyloučení aflatoxinů se sója napařuje po dobu cca 30 m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon bře 29, 2010 7:40 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

mohy píše:Prešiel som fórum aj použil funkciu "Hledat" ale nenašiel som recept na výrobu domácich mliečnych produktov. Výroba jogurtu je na internete popísaná všade rovnako. Na spodok pohára dať trochu kúpeného jogurtu a zaliať prevareným mliekom. Skúšali ste vyrábať jogurt bez toho aby sa prevarilo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pon bře 29, 2010 7:35 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Eliška píše:Chtěla jsem se zeptat. Jak dlouho a v čem mohu uchovávat kefírovou houbu , když nejsem týden doma . Ten týden vám to vydrží normálně v mléce v lednici, ale na delší dobu to již chce udělat tak, jak jsem zde již popisoval a zkopírovala vám to Veverka.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon bře 29, 2010 7:23 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

MICHALA píše:Dobrý den, co myslíte tím čerstvým lněným olejem ? Mám koupený olej z Kauflandu, používám i olej z burských a vlašských ořechů, olej ze zrnek hrozn. vína.., vše přidávám do salátů, olej skladuji v lednici, ale v obchodě je před otevřením skladován při pokojové teplotě. A co znamená 10% ...

Napsal: pon bře 29, 2010 7:08 pm 

Veverka píše:Zdravím, jsem po třetí očistě jater a nevyšlo vůbec nic. Naopak mám pocit, že jsem po zimě omládla a cítím se plná sil. Nic mi nebolí, netrápí a už vyhlížím, co mi venku naroste abych se ,napásla". Ale zatím tu rostou jen jedovaté krásky. Osobně bych udělal ještě jednu proceduru a načas ...

Napsal: pon bře 29, 2010 7:04 pm 

ixi píše:Dobrý den, obracím se s dalšími dotazy k očistě jater. Tento víkend jsem dokončila třetí očistu. Očisty proběhly v doporučených odstupech a střeva mi už fungují tak jak mají. Při první očistě vyšly kamínky (ikdyž málo a drobné), při druhé jen takové cholesterolové chuchvalce a při té posled ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: pon bře 29, 2010 6:46 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

MICHALA píše:Děkuji, takže zhruba 14 dní po první očistě střev, přidám očistu jater a zároveň klystýr urinou ( jaké množství moči?, mám tu moč shromaždovat během dne v lednici nebo při pokojové teplotě?) ten klystýr mám prováděť každý den ráno nebo večer po celou dobu čištění ? Nezlenoší mé střevo? ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista kloubů

Předmět příspěvku: Očista kloubů
Napsal: pon bře 29, 2010 6:39 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 469956

MICHALA píše:Děkuji, chtěla jsem použít tinkturu koupenou v Čaji života u pana Vondráka, je super a věřím mu. (Sama bych si na přípravu prostředku z této jedovaté rostliny asi netroufla. ) U něj jsem poprvé slyšela o vylučování cholesterolových usazenin třeba velikosti hrášku až fazole. Bohužel takh ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: pon bře 29, 2010 6:32 pm 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

lev píše:Díky za odpověd. Ještě se chci zeptat, co dělat v případě, že na mě přijde ledvinová kolika. Jak si od bolesti alespon trochu ulevit? Dále jsem se dočetla, že při ledvinových kamenech by se neměly jíst semínka, ořechy a taky hroznové víno. Je to pravda? Jím totiž mandle, slunečnicová semínk ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: pon bře 29, 2010 6:22 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

melikana píše:Všem přeji hezký den nedá mi to abych se neozval.Jsem na živé stravě asi od roku 2003 a od této doby jsem na svém těle vyzkoušel dost věcí,abych věděl ,co tělu vyhovuje a co né. Jedna z věcí ,která by mě asi předčasně dovedla pod zem je výše uvedený pitný režim. Také jsem zkoušel přijí ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Příklad denního pitného režimu

Předmět příspěvku: Příklad denního pitného režimu
Napsal: pon bře 29, 2010 6:16 pm 

Odpovědi: 126
Zobrazení: 267679

lev píše:Zajímalo by mě jestli můžu vypít třeba 2 l vody a 2l ovocné a zeleninové štávy a považovat to za celkem 4 litry tekutin denně? Dosud jsem totiž měla zafixováno, že ovocné a zeleninové štávy jsou jídlo a ne pití a že organismus lze hydratovat pouze čistou vodou. Alespon na internetu nic jiné ...
Stránka 1829 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1826, 1827, 1828, 1829, 1830, 1831, 1832 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem