Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:45 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1837 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1834, 1835, 1836, 1837, 1838, 1839, 1840 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon bře 22, 2010 9:27 am 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Petra píše:Dobrý den Jardo, prosím o radu. V pátek jsem se pustila do jaterky. Vše podle plánu, v sobotu ráno to ještě vypadalo dobře. Udělala jsem klystýr. Po desátá přišla ta ovocná šťáva, jen dvě deci, protože, když jsem dělala jaterku na podzim, měla jsem celej půl litr a pak mi nějak bylo nedob ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon bře 22, 2010 9:14 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

fdh píše:Dnes jsem zkoušel majonezu dle receptu. Chutná velice dobře. Mám otázku co se týče účinků majonezy oproti klasickému receptu dle Dr.Budwig sirné patlanice. Té majonézy se dá vyrobit vždy na míru, kterou potřebuji k danému jídlu a je to řidší. Myslím, že účinky by měli být podobné. Co Vy na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Tibi krystalky-vodní kefír

Předmět příspěvku: Tibi krystalky-vodní kefír
Napsal: ned bře 21, 2010 11:38 pm 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 162088

Text doplním jak bude čas.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned bře 21, 2010 9:38 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

MICHALA píše:Děkuji, mohl byste mi poskytnout bližší informace o tom několikadenním výplachu a zda byste mi ho doporučil ? Má váha je normální ( výška 158cm, váha 51 kg). Trpím nečistou pletí s rozšířenými póry v obličeji. Celkově bych ráda začala žít zdravěji. Začali jsme s manželem užívat koloidní ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned bře 21, 2010 9:23 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Host píše:V obchodě mají běžně "Bílé zelí s kmínem ve sladkokyselém nálevu, sterilované". Složení: bílé zelí, pitná voda, kvasný ocet, jedlá sůl, cukr, kmín, antioxidant: disiřičitan sodný, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, hořčičné semeno. Po otevření spotřebovat do 2 dnů. Vím, že je to asi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned bře 21, 2010 9:17 pm 

rADo píše:Kde se dá koupit ten lněný olej? Na http://www.agro-el.cz/ sice píší, že ho vyrábí, ale nikde nemají žádný e-shop Dá se koupit lněné semínko v supermarketu? Jak píše mohy, tak jim zavolejte a dá se s nimi normálně jednat. Jinak lněné semínko si kupujte to hnědé a je běžně k mání v prodejná ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned bře 21, 2010 9:12 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Marketa píše:Hlasim 1. ocista provedena. Vsechno probehlo v pohode. Vysledek vypadal velikosti a barvou jako hrasek, nic velikeho jak jste tady predvadeli nebylo, tak mozna priste. V patek jsem dost trpela zimou, vypila jsem cca 2l jablecne stavy a od 14 hod. cca 3l vody. Pred Epsomkou 2x klystyr, d ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned bře 21, 2010 9:00 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

MICHALA píše::D Dnes jsem si udělala očistu. Nezvládala jsem tedy vypít 1,5 litru najednou, proto jsem přidala i cvičení, trvalo mi to tedy déle, asi přes dvě hodiny. Vyprazdňování se povedlo až po vypití dvou litrů, pak jsem vypila další litr slané vody - vyprazdňování pokračovalo dobře a pak už by ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Krvný obeh...problémy

Předmět příspěvku: Krvný obeh...problémy
Napsal: ned bře 21, 2010 8:46 pm 

Odpovědi: 3
Zobrazení: 10838

NOWOCAYN píše:Toto píšem, keď mi tŕpnu prsty na pravej ruke.... neviem čím to je, bol som na člnku, kamarát vesloval, ja som jedol z termosky...zima nebola... normálne sa mi odkrvili asi na hodinu prsty na pravej ruke a mal som ich žlté, rovnakej farby aj nechty, koža... Išiel som domov na bicykli, ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Ploténky - houser

Předmět příspěvku: Ploténky - houser
Napsal: ned bře 21, 2010 8:38 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 13856

Milenka píše:Dobrý den, dalo by se prosím nějak spravit i toto ? Nebo je nevyhnutelná operace a poté se pustit do správné výživy ? Tak na to opravdu neumím odpovědět, stav plotének hodně závisí na stavu přilehlého svalstva a na zásobení plotének potřebnými minerály. Podle mého názoru by se to při sp ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: ned bře 21, 2010 8:30 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:Pane Zajíček, děkuji ještě jednou za odpovědi. Ale potřebuji se zeptat ještě na dítko a manžela. Doma mám 16 měsíčního chlapečka. Chtěla jsem se zeptat, co mu mám dávat nejvíc ze stravy a co vůbec ne. A u manžela se projevilo masívní praskání žilek, zejména na hrudi. Jsou to takoví ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: ned bře 21, 2010 7:22 am 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

Xion píše:Nojo, ale to je pondelok, pre mna je kriterium dat to cez vikend, resp. najlepsie v piatok, co vyjde na 9.4, mozem to dat na sobotu teda 10.4., neviem ci ked to je o 2 dni skor, ma to aspon nejaky zvyseny efekt? Tak určitě to bude lepší, pokud to uděláte v ustupující fázi měsíce, ale víc j ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: ned bře 21, 2010 12:48 am 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Jindra píše:Syrovátku vypít? Já (možná mylně) žiju v domnění, že syrovátka je odpad, nic zdravého... jo už jsem si vzpomněl, píšou to Diamondovi ve "Fit pro život." Takže Jardo syrovátku klidně užívat, prosím Vás? Pokud ano, budu si muset vyzjišťovat, jaká všelijaká použití ona má. Dělám si tvaroh z ...

Napsal: ned bře 21, 2010 12:40 am 

Maybes píše:Zdravím, zapomněla jsem zbytek patlanice (dělanou v pondělí večer) v lednici, je to ještě jedlé nebo to mám raději vyhodit? Je to už docela dost, ale v lednici by tomu nic být nemělo.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: ned bře 21, 2010 12:33 am 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Jindra píše:Jardo prosím Vás, stravuji se vcelku dle Vašeho příkladu denního jídelníčku, ale napadá mne k tomu pár otázek. Vy třeba sirnou patlaninu jíte ke snídani... jenom ke snídani, nebo ji dáte i třeba k obědu? (já ji jím typicky k obědu) Anebo k večeři, nevadí? Mívám chutě na sladký, tak kdy ( ...
Stránka 1837 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1834, 1835, 1836, 1837, 1838, 1839, 1840 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem