Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 6:14 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 184 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Hladina testosteronu

Předmět příspěvku: Hladina testosteronu
Napsal: stř bře 18, 2020 5:54 pm 

Odpovědi: 164
Zobrazení: 176066

bodhisutfa píše:rád bych něco orálního, nikdy sem si nic nepíchal a nevím jak na to. co z peptidů stimuluje produkci rustoveho hormonu? resp. co byste mi doporuččil na regeneraci? díky. S váma je to opravdu složité, proč nečtete to co vám píšu, již jsem vám to v předchozím příspěvku napsal. BPC 157 ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Koronavir

Předmět příspěvku: Koronavir
Napsal: stř bře 18, 2020 5:51 pm 

Odpovědi: 1033
Zobrazení: 939503

Alopat píše:Tohle nebylo ani za komunistů, chodit do práce a být omezen na pohybu. Připomíná to protektorát - nařízení, nuceně nasazené a otroky v továrnách. Jdou na to však chytřeji, za války svým obětem rozdávali k povinnému nošení pentagramy a jiné barevné nášivky, dnes si roušku pod vlivem pečli ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: úte bře 17, 2020 10:45 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

Michall89 píše:Jardo jaký máte názor na tuhle informaci z knihy Metabolické typy - Wolcott, William L. Podle tohoto zdroje totiž ty doporučení z vlasové analýzy nemusí sedět. Například tady má většina lidí vysoký vápník a nízký hořčík. Tak byste zřejmě doporučil dát hodně hořčíku a vápník buď vůbec ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: úte bře 17, 2020 1:57 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

Igi píše:Zjistil jsem, že náš dodavatel pitné vody (a předpokládám, že to tak bude teď na více místech) napsal toto: sdělujeme, že s ohledem na aktuální epidemiologickou situaci bude čistě z preventivních důvodů zvýšena chlorace pitné vody na hodnoty blížící se max. povolenému limitu objemu rozpoušt ...

Napsal: úte bře 17, 2020 9:07 am 

Alopat píše:Po kamufláži pojišťovacího podvodu = řízené demolici azbestových budov 11. září 2001, předchozím rozšíření HIV a následném testování Eboly, přistoupili k okradení lidí na burze a důchodové reformě. Nepřijde Vám zvláštní, že Velká Británie před superkrizí z EU vystoupila, aby neutrpěla ek ...

Napsal: pon bře 16, 2020 10:39 pm 

Jak vidno Čína je asi už z nejhoršího venku, ale poslechněte si jak se to tam řeší od přímého účastníka https://ac24.cz/en/-/pozdrav-ceskeho-ob ... Fen%2Fuvod a srovnejte s tím jak situaci řeší, nebo spíše neřeší některé státy EU a představitele EU komentovat nemá význam ti mají času dost, jich se t ...

Napsal: pon bře 16, 2020 8:14 pm 

bodhisutfa píše:klidně bych to vyzkoušel. nevím ale jaké, ani kde koupit, ani jak aplikovat. to bych asi potřeboval poradit, nechci do sebe něco cpát aniž bych věděl co to dělá. vy s tím máte zkušenosti? Já osobně jenom s BPC 157, https://particlepeptides.com/sk/content/9-bpc-157, ale konkrétně o té ...

Napsal: pon bře 16, 2020 8:06 am 

bodhisutfa píše:Může regeneraci pomoct látka IBUTAMOREN MK677?? Nahodou sem to objevil na netu a melo by se jednat o produkt ktery zvysuje produkci rustoveho hormonu. Na to nedovedu odpovědět tu látku neznám, ale pokud už chcete jít cestou růstového hormonu není lepší dávat peptidy.

Napsal: ned bře 15, 2020 12:47 pm 

Alopat píše:Chystáte se při cestě do města nosit náhubek / masku anebo na to jako většina populace dosud kašlete? Mám na mysli aktivní ročníky, protože důchodci by měli být po dobu příštích několika měsíců v izolaci. Tak kvalitní ochranné pomůcky nemá ani personál nemocnic tedy v tom vidím trochu pr ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Reverzní osmóza

Předmět příspěvku: Reverzní osmóza
Napsal: ned bře 15, 2020 12:02 pm 

Odpovědi: 839
Zobrazení: 1208563

VitekH píše:Měl jste na mysli, že není vhodné pít vlažnou vodu, nebo jí filtrovat? Já jí piji, protože mě "bolí" studená, tudíž jí nevypiju tolik Myslel jsem filtrování, netuším jaké teploty membrána snáší, ale do 40 stupňů to předpokládám nebude problém.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: sob bře 14, 2020 8:35 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:pocas diety som mal fazu pocas ktorej som mal ukazkovu stolicu, ale kozne problemy/ reakcia mi nedovolili pokracovat v diete... - na travenie uzivam uz dva mesiace betaine hcl a pankreatin, na noc beriem psyllium s probiotikami, ktore boli a su odolne voci zalud. kyselinam. - spomeniem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Intolerance laktózy

Předmět příspěvku: Intolerance laktózy
Napsal: sob bře 14, 2020 8:29 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 42120

VitekH píše:Zdravim, ve svých 27 letech mi došlo, že trpim intolerancí na laktózu. Trpěl jsem na to už v dětství - či snad, pamatuji si, že jako dítě, když jsem si dal kakao, tak jsem byl jakoby zatížen a vlastně to platí doteď - zrovna včera jsem si zkusil jedno dát asi po dvou týdnech a 4 loky mě ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Askorbat sodny

Předmět příspěvku: Askorbat sodny
Napsal: sob bře 14, 2020 8:23 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 208030

JanV píše:Nabízí se tedy nejdůležitější otázka - jestliže kyselina askorbová sníží celuloplasmin a způsobí toxicitu mědi, zda stejně negativní účinky má i askorbát vápenatý a hořečnatý..? Na to odpověď neznám, ale krátkodobě zvláště v období viróz bych nad tím zase tolik nepřemýšlel a raději nějaké ...

Napsal: sob bře 14, 2020 6:18 pm 

Jednorazovy_Nick píše:Proti chyteniu coronaviru by mali (okrem ineho) pomahat tieto veci : 1. Néti (vyplach nosnych dutin slanou vodou) 2x denne 2. Kloktanie slanou vodou 3x denne 3. Vyplach zaludka kazdy den nalacno ako prva procedura (ALEBO skratka nalacno si sposobit napinanie, a hlieny ktore vzn ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát bře 13, 2020 7:41 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

ingvius píše:- tak ma dneska napadalo, nemozem mat candidu v krvi ? alebo nieco s krvou ? lebo mam kozne problemy iba ak si necham strnisko, a po oholeni mam dva tri dni velmi podrazdenu a suchu pokozku, tvoria sa mi biele supiny najma okolie brady a ust...tiez mam problemy s akne, nizkosacharidovou ...
Stránka 184 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem