Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:28 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1843 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1840, 1841, 1842, 1843, 1844, 1845, 1846 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pon bře 15, 2010 10:04 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

lev píše:200g kozího pasterizovaného bio tvarohu, 70g lněného oleje a tři lžíce rozemletého semínka. Podělala jsem něco? Když je tam ten olej vidět, má se přidat ještě tvaroh? Ještě se chci zeptat jestli olej samotný má mít nažloutlou barvu. Ten poměr je správně a nechápu důvod, proč se to nespojilo ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dzusovy post

Předmět příspěvku: Dzusovy post
Napsal: pon bře 15, 2010 9:59 pm 

Odpovědi: 52
Zobrazení: 82953

Xion píše:Este sa chcem opytat, ci povazujete za vhodne zjest aj tu kasovitu drt, co ostane na sitku na Angeli. Normalne to zoskrabem lyzickou, ale nejde uz o pevnu stravu, ktora by dzusovy post narusala? To je otázka i v té šťávě je tolik vlákniny, že určitě o půst nejde, ale dá se to považovat za ...

Napsal: pon bře 15, 2010 9:56 pm 

Xion píše:V knizke Meyerowitz Steve - Juice Fasting and Detoxification, na strane 32 autor doporucuje pit stavu v objeme 8-16 ounces, maximalne vsak 20 ounces. V prepocte na ml to priblizne vychadza 230ml - 470ml, maximalne vsak 590ml. Mysli sa na jednu porciu. Dnes, v tretom dni sa mi podarilo vyst ...

Napsal: pon bře 15, 2010 9:53 pm 

Xion píše:Som v tretom dni dzusoveho postu (piju sa len cerstvo vytlacene ovocno-zeleninove stavy). Chcem sa opytat, ci je potrebna po tomto druhu postu navratova faza, hlavne ked to presiahne 3 dni. Alebo sa moze prijimat tuha strava vo forme suroveho ovocia a zeleniny normalne? Ako je to s tukmi, ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Výplach žaludku

Předmět příspěvku: Výplach žaludku
Napsal: pon bře 15, 2010 9:12 pm 

Odpovědi: 329
Zobrazení: 524774

Jaroslavx píše:Zkoušel jsem vyvolat zvracení dle Vašeho návodu již několikrát. Třemi prsty snadno vydráždím žaludek, ale ihned po jediném zapumpování se to celé zase "zavře" a musím znovu přistoupit k dráždění. Což samozřejmě dobu procedury neúměrně protahuje a je to i dost nepříjemné. Přitom si mys ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Bolesti

Předmět příspěvku: Bolesti
Napsal: pon bře 15, 2010 9:06 pm 

Odpovědi: 148
Zobrazení: 227858

Iva Minksová píše:dobrý den pane Zajíček, psala jsem dvakrát sz, ale odpověď nedorazila. Nevím, jestli jsem to odeslala správně. Prosím Vás o odpověď, ohledně zaslání soli, nevím, jestli mám čekat nebo jít shánět do jiného města. Tak se nezlobte, že jsem nedočkavá. díky Iva Manželka to má zabalené a ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Karpální tunel

Předmět příspěvku: Karpální tunel
Napsal: pon bře 15, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 48
Zobrazení: 105961

Jana píše:Dobrý den, přihlásila jsem se na masérský kurz a trochu mě pobolívá zápěstí, slyšela jsem, že když to člověk přežene, může dostat zánět karpálního tunelu. V práci celé dny píši na počítači, takže těm rukám taky nedám odpočinout. Je něco (nějaké vitamíny nebo cvičení), co by mi pomohlo? Děk ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon bře 15, 2010 8:47 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Andrea 81 píše:Očista jater úspěšně provedena u mne i manžela. Mám ale dotaz ohledně kamarádky, která nemá žlučník. Může očistu provádět? Mohu v den očisty pít pomerančovou a grepovou šťávu? právě jsem zkazila odstředivku, další levný kus nechci kupovat a na Angel nyní nemám finanční prostředky. Nem ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: pon bře 15, 2010 5:56 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

lev píše:Tak jsem si dneska dělala tu sirnou patlanici a i když jsem mixovala asi 15 minut, pořád tam byl vidět ten olej. Asi budu muset mixovat delší dobu, že? A když to sním i když tam ten olej je ještě vidět, nemůže to být škodlivé? To je dost divné, za normálních okolností se to napojí na sebe b ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Brambory

Předmět příspěvku: Brambory
Napsal: pon bře 15, 2010 5:52 pm 

Odpovědi: 74
Zobrazení: 125209

ettelea píše:ale já to nemyslela ve zlém, ani jako chytání za slovo!! V rámci mé kompletní stravování, kterou teď podstupuju se snažím nabírat o potravinách co nejvíce informací, je to pro mě nové, tak mi to nemějte za zlé, jsem prostě zvědavá Já vám to za zlé nemám, jen mě vždy pobaví, jak se hned ...

Napsal: pon bře 15, 2010 3:43 pm 

ettelea píše:a jak jsou na tom s kyselostí olomoucké tvarůžky? myslela jsem že je to sýr - tedy zahleňující To je zajímavé, jak sem napíšu cokoliv, co není zcela kách, tak se to lidem hnedle líbí, také pro každého je slovo kousek jiný kousek, čili upřesním. To duté kolečko nakrájím jako dort na výse ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon bře 15, 2010 12:43 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Veverka píše:Ještě mi to vrtá hlavou. Kdepa já do sebe dostanu nepříznivý cholestrol ? Jediné tuky, kterých si užívám jsou v kozím mléce / živočišné tuky /. Tam je to ale HDL cholesterol. I co jsem si nechala dělat rozbory krve, tak vše bylo na spodních hranicích norem. Je tedy možné, že očista jate ...

Napsal: pon bře 15, 2010 12:36 pm 

Veverka píše:Jak na syrové brambory bych také ráda radu. Mě se to nedaří ani u šťávy ani u chroupání. Zvládnu je pokud si je nechám v páře aspoň 5 minut. U ostatní zeleniny tyto problémy nemám. A naši psíci je mají jak lahůdku. Co jdu do sklípka už čekají na dobrotu. Nakrájet na 3-4 mm silné plátky, ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon bře 15, 2010 12:33 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, odkiaľ telu dodať dotatok medi ? Našiel som si na internete potraviny, ktoré ju obsahujú vo zvýšenej miere, ale - bude to stačiť ? Ďakujem za odpoveď. Mimochodom, stačí B12 ( 500mcg ) každý druhý deň pod jazyk, a aj tak netrpieť deficitom B12-tky ? Ja by som si dá ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: pon bře 15, 2010 10:50 am 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Emidlo píše:přišla mi sůl. Večer se naložím do lázně. jen by mi zajímalo, zda to nemůže být nějak škodlivé. Nemůže mi být špatně ?? Japa to snáší ostatní, co jsou na tom s tlakem v normě ? Normálně to nepředstavuje žádný problém, ale každý holt horkou vodu nesnáší stejně, je to sice dost únavné, ale ...
Stránka 1843 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1840, 1841, 1842, 1843, 1844, 1845, 1846 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem