Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:52 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1852 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1849, 1850, 1851, 1852, 1853, 1854, 1855 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pon bře 08, 2010 8:43 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Bronek píše:Zdravím. Chtěl jsem se jen zeptat, jestli tady má někdo zkušenost s mms 2. Přemýšlím, že bych si to pořídil, je to mnohem praktičější. Účinky to má stejné? Dále se chci zeptat, jestli po požití mms1 můžu jíst, protože nejlíp se mi na tu hroznou pachuť osvědčilo to zajíst. A ještě ke kys. ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pon bře 08, 2010 8:36 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

haddock píše:ja jsem vcera provedl svou druhou sankhu. k memu nemilemu prekvapeni byl prubeh, hlavne tedy zacatek, o dost horsi nez poprve. slanou vodu do sebe liju celkem bez problemu, ovsem vcera nechtel naskocit sifon. mel jsem v sobe uz pres 3 litry slane vody, nez se prujem dostavil. trvalo to ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon bře 08, 2010 8:07 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

lev píše:Díky za odpověd. Ještě se chci zeptat jestli by bylo možné dodat laktobacily formou lepicolu? Ten urinový klystýr provádím celkem pravidelně jen ted jsem si dala pauzu, protože jsem nevěděla jestli ho při kvasince provádět můžu (už vím, že ano). Ph je docela slušné na to, že když jsem u Vás ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: pon bře 08, 2010 7:16 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

haddock píše:lze, co se tyce stravy, nejak bojovat proti svedeni? muj ekzem se nijak nelepsi a v poslednim tydnu mne zacal hodne svedit. ani mazani nepomaha, kolikrat svedi po mazani jeste vic. nejhorsi je to v noci, kdy se v polobezvedomi nedokazu ovladnout a drapanim ruinuju jakekoliv dosazene zle ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon bře 08, 2010 11:29 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

lev píše:Dobrý den. Pokud provádím klystýr vlastní urinou, kolik uriny doporučujete? Stačí 1 litr? A ještě bych se chtěla zeptat na to jestli lze provádět urinový klystýr v případě, že mám gynekologický problém - kvasinku. Nevím jestli se kvasinka nemůže dostat do té moči, abych si ji pak nezanesla ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ovoce se šlupkou

Předmět příspěvku: Ovoce se šlupkou
Napsal: pon bře 08, 2010 11:10 am 

Odpovědi: 12
Zobrazení: 22178

lev píše:Dobrý den. Pochopila jsem z jiné diskuse na tomto webu správně, že na křečové žíly a rozšířené žilky neboli metličky na nohách je dobré jíst tu bílou hmotu, která se nachází těsně pod slupkou grepů? Díky za odpověd. Ano v ní se vyskytuje citrin, což je obdoba rutinu a velice dobře tyto cévn ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Česnek s ovocem

Předmět příspěvku: Česnek s ovocem
Napsal: pon bře 08, 2010 10:41 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 70732

Host píše:Já jsem někde narazil na zmínku o tom, že když v Egyptě stavěli pyramidy tak měl každý kolem krku přívěšek, na kterém byl jako první pomoc stroužek česneku... Ano, na střevní parazity, na které se tam užíval, je opravdu těžko překonatelný a má i mnoho jiných pozitivních vlastností, ale na ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon bře 08, 2010 10:39 am 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

NOWOCAYN píše:to Jarda : Vravíte o správnom pH... že to je základ zdravého života. Zvýšený príjem bielkovín ( dajme tomu nad 1g/kg hmotnosti ) odvrhujete najmä preto, lebo sú kyselinotvorné... Alebo bielkoviny predstavujú problém aj v niečom inom ? Vravíte, že existuje "bielkovinový mýtus", to si vy ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista krevní lymfy

Předmět příspěvku: Očista krevní lymfy
Napsal: pon bře 08, 2010 10:04 am 

Odpovědi: 262
Zobrazení: 577107

fdh píše:Jasný. Šlo mi spíš o to, že nemám představu jak dlouho to zabere a tudíž když budu v podstatě furt čůrat, tak nemá smysl to dělat ráno a pak jet do práce nebo tak... Ráno je to opravdu asi blbost a délka močení je individuální podle propustnosti ledvin.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: pon bře 08, 2010 10:01 am 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

NOWOCAYN píše:Denne už prijímam o 30g bielkovín menej, maslo ( vtedy 80g denne ) som nahradil repkovým panenským olejom ( asi 30ml denne ), tuky z orieškov sú na tom ako vtedy ( asi 100g denne spolu s ľanovými semenami ). Schudol som. Nemáme doma váhu, ale typujem si asi 70kg ( pred troma týždňami 7 ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pon bře 08, 2010 9:18 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

lev píše:Zdravím. V době, kdy jsem se stravovala tak, že většina mého jídelníčku se skládala z jednoduchých cukrů (čokolády, sušenky ...) jsem měla čas od času gynekoligický problém v podobě kvasinky. Ted jsem skoro dva měsíce na zdravé stravě, jím podle Vašeho příkladu denního jídelníčku a gynekolo ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: pon bře 08, 2010 9:10 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

Nevada píše:Tak jo - mám Phan - TRIPHAN. Ráno pH moči mezi 6 - 7. Slin spíše k 7. Nevím, kde berete ty desetinné hodnoty v číslech? Tlak mám už tři dny - 120/66, 113/65, dnes ráno 108/65. Bušení se téměř neobjevuje. Na ty desetiny jsou tyto pH papírky opravdu nepřesné, to prostě musíte odhadnout pod ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Nachlazení

Předmět příspěvku: Nachlazení
Napsal: pon bře 08, 2010 9:01 am 

Odpovědi: 136
Zobrazení: 241462

Nevada píše:Dobré ráno, Jardo, jsem zbabělec, vůbec to nezvládám udělat synovi ten klystýr, i když jsem přesvědčená, že by mu to pomohlo. Jeho stav je stále stejný, vlastně naopak - přidala se bolest v krku. Asi je hloupost ptát se Vás na jinou alternativu? To jsou spojené nádoby a co dole odstranít ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: pH papírky USA

Předmět příspěvku: pH papírky USA
Napsal: ned bře 07, 2010 11:16 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 131558

Prodám pH papírky dovoz USA určené pro přesné měření pH moče a slin. Jedno balení viz. foto za 350,-Kč plus dobírka. Návin v balení je 5m a při postupu pomocí pinzety, která není součástí dodávky, pouze jsem to pro názornost vyfotil, lze dosáhnout s jedním balením až 1000 měření. Jde tedy o vhodný a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: ned bře 07, 2010 10:49 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

NOWOCAYN píše:to Jarda : pán Jarda, v jednom príspevku ste písal, že niekedy zapijete sírnu patlaninu aj kefírom... Chcem sa opýtať, či pokladáte za nosný bod Vášho zdravia práve sírnu patlaninu a kefír... Je totiž sranda, že existencia týchto dvoch spomínaných produktov je vlastne "vymoženosť" člov ...
Stránka 1852 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1849, 1850, 1851, 1852, 1853, 1854, 1855 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem