Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 12:09 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1856 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1853, 1854, 1855, 1856, 1857, 1858, 1859 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát bře 05, 2010 10:16 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Xion píše:Dnes som otestoval jablka na Angel Juicery: 800g jablk -662g stavy s penou (82,5% vytaznost) -603g stavy po odstraneni peny (alebo lepsie povedane zjedeni ) (75% vytaznost) Takze, ked zosumarizujem moj test: Mrkva - 70% Ananas - 80% (ale samotny ide velmi pomaly, oplati sa to stavit s mrkv ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: pát bře 05, 2010 10:10 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Veverka píše:Zdravím všechny ,,zelenáče", já sama mohu namixovat a vypít v podstatě cokoliv s čímkoliv a v množství na jaké mám právě chuť. Jdu si po louce a utrhnu si nač mám právě chuť. Donesu dom, zromiuji, zaliji a vypiji. Je to prima vitamínová bomba. Doma si ze mě dělaj srandu, že tu budu jak ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Kombucha

Předmět příspěvku: Kombucha
Napsal: pát bře 05, 2010 10:07 pm 

Odpovědi: 59
Zobrazení: 152188

Veverka píše:Kombuchu jsme doma měli do nedávna. Naše babi ji měla ráda, ale přeslazovala to klasickým cukrem a poněvač mi to pak pily i děti, kde tedy měly svou nasazenou sklenici se Stívií, ale bylo mi to houby platné , tak jsem ju darovala. Dnes používám jen Tibetskou houbu a tibi krystaly. Ty js ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát bře 05, 2010 10:00 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Napadla ma jedna vec. MMS sa má dávkovat postupne od 1 kvapky a postupne navyšovat. Mám ale v rodine jedného človeka, ktorý znesie skutočne "ako hovado" a napadlo ma či by som mu mohol poradit aby si dal naraz napr. 20 alebo viac kvapiek. Povedal som mu, že zrejme má candidu(podla toho čo m ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát bře 05, 2010 9:54 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Jana píše:Tři kapky jsou málo, já neměla žádnou reakci až do 10 kapek, teď u mě probíhá zajímavá věc, průběh jako dříve, když jsem byla nemocná, což jsem byla strašně často, nejprve bílo v krku, silná bolest, potom se to přesunulo do nosu, hrozná rýma a pak kašel, poslední fáze, tím to vždycky konči ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pát bře 05, 2010 9:51 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

NOWOCAYN píše:Dnes som si robil klystír s cca 1L uriny ( rozmrazenej, z toho 2 dcl odparenej na 1/3 odmrazovaním a samozrejme klystír nalačno, ako inak a po vykonaní veľkej potreby ). Zavádzal som si do hrubého čreva samozrejme teplú urinu, asi 39-40 stupňov celzia ( aj tak kým sa tam dostane, tak s ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát bře 05, 2010 4:54 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

zuzis píše:Tak jsem vyzkousela vasi urychlenou sanku. Ale 1,5l slane vody jsem teda najednou nevypila. To snad ani nejde. Vypila jsem pullitr,pak rychle dalsi pullitr, ale na ten treti jsem se uz nedostala. I kdyz jsem si rychle mackala bricho, aby se vytvoril sifon, tak jsem to nestihla.Pulka sla h ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: pát bře 05, 2010 4:44 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

ixi píše:Vracím se opět k podivnému doporučenému stravování, které mi "vypadlo" z vlasové analýzy. Na základě příspěvku o optimální dietě v poznámkách a dotazech jsem si přečetla celou diskuzi, kterou jsem našla k tomuto tématu. Ikdyž se to vše s porovnáním se zde nabytými informacemi zdá jako nesmy ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Meteosenzitivita

Předmět příspěvku: Meteosenzitivita
Napsal: pát bře 05, 2010 4:28 pm 

Odpovědi: 11
Zobrazení: 19379

Veverka píše:Na mne počasí funguje báječně. Většinou si díky svému organismu umím udělat svou vlastní předpověď. Tedy né dlouhodobou. Na pár hodin, maximálně den. Dál nee. Naučila jsem se pozorovat oblohu a i přírodu, jak se chová v jaké souvislosti. Dost mi to pomáhá při naší páci po venku. Pěstová ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: pát bře 05, 2010 9:18 am 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

gonzales01 píše:Souhlasim, chemie je ze slupek dost citit, zůstanu u loupání. Zkoušel jsem u Angela tu Vaši metodu čištění bez rozebírání a navzdory počáteční nedůvěře musím říct že to funguje a stojí to za pokus, to každodení mytí je fakt blbnutí a plýtvání vodou. Odšťavňuju ráno a večer a ani delš ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát bře 05, 2010 9:13 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

Veverka píše:A opět ano. Ženy, které trpí hlavně díky sladkostem na mykózy, tam to zabírá báječně a i mnohem dříve jak po měsíci, ale samozřejmě si žena musí uvědomit, kde je její problém a zlikvidovat jej od počátku. A ještě jeden tip. Syn švagrové pracuje ve vojenské sféře a nesvědčí mu nošení jej ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát bře 05, 2010 9:08 am 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

mohy píše:Ale keby mala žena správne pH, tak sa žiadne kvasinky v pošve neobjavia. Čiže keď sa objavia kvasinky, ihneď zacať pracovať na obnovení správneho pH + použit kefírové zrna a celý proces sa tak ako keby urychlí. Ak nebude správne telesné pH, tak sa po tých 4 týždnoch môžu tie kvasinky teore ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: čtv bře 04, 2010 10:52 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

catcher píše:Jardo, stalo by se něco, kdybych zkusil třetí kolo týden po druhém ? Cítím se OK, naopak mám absťák po oleji s grepem Patrně ne, ale ty šutráky se musí posunout a za týden to asi nestihnou, takže aby to nebylo zbytečné a nic moc třeba nevyjde.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: čtv bře 04, 2010 9:54 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

ettelea píše:Klystýr provádím již šestým dnem v kuse (snažím se zbavit se kožních problémů a připravuji se na 7denní půst), ale netušila jsem, že je vhodné dělat ho i víckrát denně. Je vhodné v tom případě jíst? Dnes mne opět během výplachu to ucho hodně bolelo a tentokrát mi v něm pískalo i když js ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: čtv bře 04, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:dobry den... tak dnes rano som dal 8 kvapiek, a o tej pol 11 zacali krce v zaludku ,trosku pocit na zvracanie, po obede to uz prestalo, dnes poriadne vyprazdnenie,, neviem ci mam ist na viac ako 8 kvapiekk zajtra rano, co VY na to? ,, dnes vecer dam 9 a uvidim......inak tuky jem samozrejem ...
Stránka 1856 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1853, 1854, 1855, 1856, 1857, 1858, 1859 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem