Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 11:02 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1860 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1857, 1858, 1859, 1860, 1861, 1862, 1863 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Optimální dieta

Předmět příspěvku: Optimální dieta
Napsal: stř bře 03, 2010 10:01 am 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 53978

kenyl píše:Vážený pane, zajímalo by mne zda znáte Optimální dietu polského lékaře dr. Jana Kwaśniewskiho. Tato dieta je naprostý opak toho co hlásáte Vy. A přesto se těm, kteří ji praktikují podařilo zbavit se nemocí a být zdrávi. Připomínám, že tato dieta upřednostňuje živočišné tuky před tolik dop ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Vaše připomínky a názory

Předmět příspěvku: Vaše připomínky a názory
Napsal: úte bře 02, 2010 10:38 pm 

Odpovědi: 104
Zobrazení: 495757

Návštěvník píše:Pane, nevím proč takové výkřiky o anonymech. Jmenuji se Jiří Jelínek, jestli Vám to pomůže. Pouze jsem vyjádřil svůj názor. I já se zajímám o různé styly stravování a znám jednodušší a podobně účinné. Jestli Vám Vaše stravování pomáhá, zůstaňte u něj. Ale jsem přesvědčen, že naopak j ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: úte bře 02, 2010 10:28 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Maybes píše:Děkuji za podporu, kefírovou houbu hledám na netu jak vzteklá, ale zatím se mi nedaří. Ještě jsem se chtěla zeptat, na jak douho mám zařadit sinou patlanici, nebo spíše jak často po zlepšení a na jak dlouho vynechat ořechy a semínka? A ještě jestli by nešla udělat sirná patlanina z rozmi ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: úte bře 02, 2010 10:19 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Host píše:Ptal jsem se kvůli tomu že jsem tu i na internetu narazil na pohankové kroupy a na pohanku lámanku. Zajímal mě rozdíl a jediné co jsem našel je, že lámanka jsou údajně drcené kroupy pohanky. Proto jsem se radši ptal jestli to sedí...o ječmenu vím, že má lepek jako ostatní obilniny, ale šlo ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: úte bře 02, 2010 10:10 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

lev píše:Byla jsem u Vás 13. ledna. ale tu patlanici zkusím To ano, ale teď jsem vás neviděl, tak netuším jak momentálně vypadáte.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte bře 02, 2010 9:54 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Sarka píše:Prošla jsem si diskuzi a musela jsem si dělat výpisky, kolik toho je a jak roztroušeno. Snad v žádném příspěvku nebylo všechno dohromady - to nemyslím jako kritiku, jen vysvětluji, proč bych sem ráda napsala plán, který jsem si vytyčila na cca měsíční testování . Nalačno (ráno, případně i ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: úte bře 02, 2010 9:30 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

Host píše:Lze používat i pohanku - lámanku? Měly by to být mechanicky drcené kroupy... Lámanka je pohanka mechanicky zbavená tvrdého obalu a s kroupami to nemá nic společného, ty jsou z ječmene, jsou také zdravé a dobře stravitelné, ale již obsahují lepek, takže opatrně.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohled na bílé jedy

Předmět příspěvku: Pohled na bílé jedy
Napsal: úte bře 02, 2010 9:26 pm 

Odpovědi: 361
Zobrazení: 463152

Host píše:Jo, ten závěr je trochu strange, ale je to psané pro laickou veřejnost, která neoblomně věří v zázračně-léčivé účinky bílého patoku, přesně jak mu vtlouká do palice každá komerční reklama

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Energie potravin a její vliv na zdraví

Napsal: úte bře 02, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 102
Zobrazení: 183811

lev píše:Dobrý den. V poslední době jsem si všimla, že se mi začínají dělat světle hnědé a červené tečky na kůži, větší i menší velikosti (nejsou vystouplé). Našla jsem je i na obličeji. Pihy jsem nikdy neměla, tak je mi to divné. Nevíte, čím by to mohlo být a jak to zastavit? Ještě mám problém s tí ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte bře 02, 2010 9:13 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ettelea píše:No mě je jasné že migréna je od zaneseného střeva, jen mě překvapilo že začala právě po tom klystýru a nepřestala ani po tom druhém. Poslední klystýr jsem před těmito dvěma prováděla před dvěma týdny, tak jsem si nemyslela že bude to střevo tak zanesené. Stolice se mi za tu dobu začala ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: úte bře 02, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Maybes píše:Děkuji za odpověď. Kde sehnat domácí kefír, ten z obchodu asi nebude o.k. Ta zelená a žlutá stolice byla, když jsem brala čistící bylinky - vlaštovičník, benedikt a ostropestřec. Vlaštovičník je dost silná bylinka. Popravdě se těch očist bojím, protože s tím nemám zkušenosti (já vím, že ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Kovy na tělo nepatří?

Předmět příspěvku: Kovy na tělo nepatří?
Napsal: úte bře 02, 2010 8:30 pm 

Odpovědi: 8
Zobrazení: 15335

Jana píše:Dobrý den, slyšela jsem tento názor - viz předmět mého příspěvku - a chtěla bych se zeptat, zda může cokoliv kovového ovlivnit zdraví člověka? Co piersing v pupíku? Předem děkuji za odpověď, Jana Ano, to je pravda, každý kov, jak na těle, tak v těle poškozuje energetické dráhy a tím může n ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: úte bře 02, 2010 9:14 am 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

NOWOCAYN píše:to Jarda : áno, plno ľudí si zničilo život, ale z toho 99 percent tvorili : tí, čo jedli plno kravského pasterizovaného tvarohu, vajcia, mäso, ryžu, tuniaka, a minimum zeleniny + pchali do seba "jedlo" 6 krát denne a ich denné množstvo bielkovín ( aj za pomoci doplnkov ) bolo 3g na 1kg ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte bře 02, 2010 8:33 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

ettelea píše:dobrý den, ráda bych se zeptala na věc, co se mi stala tento víkend. V neděli jsem chtěla držet jednodenní půst (držím ho každý úplněk), tak jsem v sobotu ráno udělala urinový klystýr, přes den jsem měla jen snídani a oběd - neměla jsem ten den příliš hlad (pro představu snídaně:přes no ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: úte bře 02, 2010 8:14 am 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

Nevada píše:Melouny - to je to nejlepší, co jste mi mohl nabídnout - zítra je kupuju. Zdar hašení!!! Moč - pH moči (všiml jste si - ne PH - sice už si nepamatuju proč, ale takhle to snad tomu pánovi vyhovuje) stále neměřím. Ani v jedné lékárně po celé Kutné Hoře a Čáslavi nemají, objednala jsem si 2 ...
Stránka 1860 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1857, 1858, 1859, 1860, 1861, 1862, 1863 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem