Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 11:02 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1861 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1858, 1859, 1860, 1861, 1862, 1863, 1864 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Atopický ekzém

Předmět příspěvku: Atopický ekzém
Napsal: úte bře 02, 2010 8:09 am 

Odpovědi: 432
Zobrazení: 659780

Maybes píše:Brala jsem ostropestřec, ktarý čistí játra...stolice byla dost světlá, žlutá pak i zelená, ale to jsem připisovala i možnému množství dýń semínek. A kde sehnat domácí kefír? Nemám tušení. Jen mám takový rozporuplný pocit z těch mléčných výrobků, myslela jsem že jsou je to špatně a kefír ...

Napsal: pon bře 01, 2010 10:15 pm 

Maybes píše:Díky za rychlou rekci, ale kadila jsem dost často a hodně. Ještě jsem zapomněla povědět, že jsem byla na reflexní diagnostice a tam mi nejvíce reagoval žlučník(nikdy jsem s ním neměla potíže,), játra, slinivka, dvanáctník. Užívala jsem bylinky čistící a podporující správnou činnost uvede ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: pon bře 01, 2010 10:01 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:Dá sa miešat urina a jablková štava? Ked som bol "malý" tak som sa smial, že jablkový džús vyzerá ako moč a teraz ho pijem namiesto džúsu. Napadlo ma či by nebolo možne to zmiešat. Ďakujem To by nemělo nijak vadit.

Napsal: pon bře 01, 2010 9:58 pm 

Maybes píše:Dobrý den, mám atop. ekzém, diagnostikovanou crohnovu chorobu, ale ta se mi zlepšila (dle lékařů v remisi). Atop. ekzém se střídavě zlepšuje a zase zhoršuje, z jídelníčku jsem postupně vyřadila- maso, mléčné výrobky, soj. omáčku, soj. mléko, pečivo, cukr nepoužívám už dlouho, ale med ano ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vysoký tlak + problémy s očima

Předmět příspěvku: Vysoký tlak + problémy s očima
Napsal: pon bře 01, 2010 9:51 pm 

Odpovědi: 49
Zobrazení: 77613

Nevada píše:Dobrý den, Jardo, tak už 14 dní dodržuji Vaše rady včetně jídelníčku. Dělala jsem si minulý celý týden ráno klystýry. Nyní 1 x za 2 dny. Také každé ráno někdy i přes den dělám výplach dutin. Tlak i bušení srdce se velmi srovnalo - bez léků - za což jsem Vám velmi vděčná, ale zhoršily se ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kruhy pod očima

Předmět příspěvku: Kruhy pod očima
Napsal: pon bře 01, 2010 9:34 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 16818

Jana píše:Dobrý den, myslíte, že je na tom něco pravdy? http://www.novinky.cz/zena/styl/150162- ... y-nos.html Co si myslíte Vy, že má největší vliv na kruhy pod očima? Děkuji Jana Takové pytlíky ano, ale klasické tmavé kruhy jsou většinou obrazem špatného stavu jater a rozhodně bych je nepodceňoval ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Posilovanie

Předmět příspěvku: Posilovanie
Napsal: pon bře 01, 2010 9:28 pm 

Odpovědi: 581
Zobrazení: 842620

NOWOCAYN píše:MALTODEXTRÍN : "Maltodextrín predstavuje akýsi medzistupeň medzi jednoduchými a komplexnými sacharidmi. Získava sa z obilia, zemiakov a ryže. Nejedná sa o jeden produkt. Správny termín sú maltodextríny. Maltodextríny sú polysacharidy rozštiepené na kratšie reťazce. Spravidla sa skladaj ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon bře 01, 2010 9:20 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Mat píše:Je vhodné stát na hlave počas klystýru? Už som to vyskúšal, popri bicyklovaní, prevalovaní z boka na bok, krúžení zadkom... Mimochodom včera som použil slanú vodu na klystýr(niekto múdry mi vylial urinu) a efekt otrasný oprti urine. Ďakujem Normálně se dělá svíčka a pak si člověk lehá na pr ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon bře 01, 2010 9:15 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Xion píše:Jarda, prosim Vas, tych 60 ml Epsomskej soli, kolko je to na gramy? Mohli by ste to aj zvazit? Tak jsem vám to navážil a vyšlo mi 57-58 g. Tím se potvrzuje moje teorie, že sůl má zhruba 1 gram/1 ml a pokud není potřeba nějaká vysoká přesnost, tak se s tím nezatěžovat a pouze odměřovat jako ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Dyňa Hokkaido ( aj v našom klim. pásme )

Napsal: pon bře 01, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 2
Zobrazení: 9662

NOWOCAYN píše:"Je zdravou a chutnou plodinou. Oranžovú farbu má od slnka, ktoré na ňu svieti celé leto a dáva jej veľa tepla, priateľstva a radosti. Má liečivé účinky na slezinu, slinivku brušnú a žalúdok. Obsahuje väčšie množstvo zinku, karoténu, z ktorého si naše telo vytvára vitamín A, bielkoviny ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: BIO POTRAVINY - ako to v skutočnosti je alebo nie je ?

Napsal: pon bře 01, 2010 8:51 pm 

Odpovědi: 66
Zobrazení: 87250

Sybilla píše:Otázku bio som vyriešila pomerne jednoducho. Keď si predstavím, že sa môžeme dočkať napr. cigariet - bio (niekde na nete sa to spomínalo, že aj také existujú), tak mám jasno. Nie je dôležité, či je niečo bio alebi nebio, keď si kúpiš napr. hotovú-priemyselne vyrobenú bio omáčku na špage ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: BIO POTRAVINY - ako to v skutočnosti je alebo nie je ?

Napsal: pon bře 01, 2010 8:43 pm 

NOWOCAYN píše:K bodom : 1. Píšete, že často nie je pravda to, že Bio potraviny sú Bio. Často nie je vždy, a tak sa pýtam, či potraviny s označením "Fair Trade" sú skutočne Bio, alebo či aj tam panujú pochybnosti ? Bio farmy na Slovensku.... Môžem im veriť ? Zatiaľ som ich služby nevyužil, mám(e) tak ...

Napsal: pon bře 01, 2010 8:37 pm 

mohy píše:Túto informáciu som už dokonca počul aj od niektorých doktorov a tiež som sa s ňou stretol na rôznych internetových stránkach a diskusiách. Jeden pohľad na túto informáciu o konzumovaní potravín zo svojej blízkosti je taký, že v blízkom okolí si človek dokáže nájsť potravu, ktorá je pre ne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon bře 01, 2010 8:30 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

mohy píše:Pred dvoma dňami som mal štavu z repy asi 300ml na ex a žiadne zafarbenie moču som nespozoraval. Stolica zafarbená bola, ale nie úplne do červena. To svědčí o dost slušném stavu jater a ledvin.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pon bře 01, 2010 8:28 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:Dobrý den. Na písek v ledvinách jste mi doporučil šťávu z řepy. Chtěla bych se zeptat v jakém množství, protože jsem se dočetla, že víc, než 100 ml denně může způsobovat závratě. Dál jsem se tady dočetla, že pokud ta šťáva zbarví moč nebo stolici do černa, pak je něco špatně s játry. Jak to ...
Stránka 1861 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1858, 1859, 1860, 1861, 1862, 1863, 1864 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem