Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 10:20 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1864 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1861, 1862, 1863, 1864, 1865, 1866, 1867 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Rajciny-rajčata

Předmět příspěvku: Rajciny-rajčata
Napsal: sob úno 27, 2010 10:23 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 44298

NOWOCAYN píše:Čítal som, že po zjedení rajčiny sa nemá jesť škrobové ani bielkovinové jedlo. Ani pred zjedením rajčiny ( v oboch prípadoch neviem o koľko minút/hodín sa jedná, a koľko rajčín by narušilo proces... ). Kúpil som si totiž bio rajčiny ( nie cherry, ale stredná veľkosť rajčín ) a chcem sa ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nechci hubnout

Předmět příspěvku: Nechci hubnout
Napsal: sob úno 27, 2010 10:15 pm 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 34614

Host píše:Já to co se týče figury neřeším, protože s tou jsem spokojen. Tak vyrýsovaný jsem nebyl ještě nikdy, respektive se mi nepodařilo jít s váhou tak dolů ani když jsem to kvůli posilování v minulosti chtěl. Jen mě překvapily ty mé fyziologické "předpoklady" v obličeji kde se váha logicky promí ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: ZUBY + PLOMBY

Předmět příspěvku: ZUBY + PLOMBY
Napsal: sob úno 27, 2010 10:30 am 

Odpovědi: 181
Zobrazení: 313528

Host píše:A jaký je Váš pohled na amalgám? O jeho škodlivosti/nezávadnosti se vedou nekonečné polemiky...já se ho začínám zbavovat a nechávám si ho měnit za bílé plomby. Je to docela složitý problém a rtuť, která se z něho uvolňuje, je nepochybně velice nebezpečná, na druhou stranu je to tradiční a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Nechci hubnout

Předmět příspěvku: Nechci hubnout
Napsal: sob úno 27, 2010 10:16 am 

Odpovědi: 20
Zobrazení: 34614

Host píše:Když tělo odbourá většinu sajrajtu a stabilizuje se na nějaké váze, je schopné zvýšit tukové rezervy i z jiných zdrojů než kyselinotvorných jídel? Lze třeba konzumací zdravých olejů+tuků, ořechů, medu atd. opticky přibrat ale neuškodit si? Vůbec by mi nevadilo v obličeji trochu oplácat pro ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob úno 27, 2010 9:20 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Z fora UPramene Jayo píše:Jayo píše:Skusal niekto osetrovat citrusove plody rozprasovacom s MMS, napr. kazde 2 dni, ci vydrzia dlhsie, kym zacnu plesniviet? Mohlo by to fungovat? Nemusí to být MMS (aktivovaný), stačí 3% roztok chloritanu sodného - úplně běžně se tím postřikuje nejen ovoce ...

Napsal: sob úno 27, 2010 9:12 am 

Xion píše:Mna dokonca napadlo urobit taky troj-den. Liter a pol kefiru kazdy den, po dobu 3 dni. Ano, klidně to jde i po dobu celého týdne a není s tím problém, kefíru se může pít podle chuti, nemusíte se nijak omezovat.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob úno 27, 2010 9:09 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

robin píše:Dakujem. Ten klystyr pomohol, dokonca uz pred nim sa podarilo nieco vytlacit. Tak teda zajtra skusim znovu SP, snad to nebude vadit ze je to len po 7. dnoch a nie 14. ako bolo uz niekde zmienovane ako min. frekvencia. Ono som nemal ziadnu snahu nieco vymyslat, alebo nieco vylepsovat, t.j. ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Epsomská sůl

Předmět příspěvku: Epsomská sůl
Napsal: pát úno 26, 2010 10:19 pm 

Odpovědi: 150
Zobrazení: 301754

Vzhledem k tomu, že kontakt, který jsem zde před časem uvedl, vyhodnotilo několik zájemců o epsomskou sůl jako nespolehlivý, tak jsem to vyřešil sám. Práškový síran hořečnatý-epsomskoá sůl Jde o vhodný a levný zdroj dobře vstřebatelného hořčíku a síry. Je použitelný jako koupelová sůl. Epsomská sůl- ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Chlorid hořečnatý

Předmět příspěvku: Chlorid hořečnatý
Napsal: pát úno 26, 2010 10:08 pm 

Odpovědi: 495
Zobrazení: 733712

Práškový chlorid hořečnatý Jde o vhodný a levný zdroj dobře vstřebatelného hořčíku. Je použitelný jako koupelová sůl. Chlorid hořečnatý Magnesium chloride hexahydrate MgCl2• 6H2O Kvalita Ph.Eur.6th – Farmaceutická

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: pát úno 26, 2010 9:52 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

NOWOCAYN píše:Mám otázku ohľadom bioflavonoidov.... už mám práškový vit. C a nechcem ho "jesť" len s paradajkami či pohánkou ( inak, môže byť aj varená - ostanú bioflavonoidy ? ), preto sa chcem spýtať, aký by mal čistý vit. C efekt s citrónovou alebo pomarančovou kôrou rozrobenou napríklad v mede a ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pát úno 26, 2010 9:33 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:Mám otázku ohľadom para orechu. Je najlepšie jesť ho nalačno, napríklad 5 minút po vypití vody z namočeného suš. ovocia ( asi 0,5 L ) a potom o 20 minút na to zjesť ovocie ? Nebude sa "biť" s ovocím ? Je to len jeden kus ( maximálne dva ) denne, chcem z toho vyťažiť maximum. Ďakujem za ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát úno 26, 2010 9:29 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Xion píše:Ako pecen suvisi so stavom stolice? To skor so stavom mocu, a ten ked je cierny, tak to je uz velmi velmi zle. S tou močí máte pravdu, to už je opravdu dost pozdě, ale u té řepy jde o to, jak dobře trávíte a pokud dobře fungují játra, tak skoro zmizí i ta červená barva řepy.

Napsal: pát úno 26, 2010 9:24 pm 

Xion píše:Ten kefir ako pit? Napriklad pol litra na olovrant, ale zvysneho pol litra, k ovociu to moc idealne nieje. Nejlepší je pít ho mezi jídly, případně tak jako píše Sarka si jím nahradit jedno celé jídlo. V některých případech je vhodné si udělat i kefírový den, kdy se kromě kefíru nic jiného ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát úno 26, 2010 3:41 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

robin píše:Dobry den, v sobotu predpoludnim som absolvoval sankhapraksalanu. V podstate vsetke prebehlo podla ocakavani az na trochu dlhsi start, t.j. chvilu trvalo, kym voda zacala prechadzat von ale potom uz bez problemov. Co som spravil chybu nasledne, bolo ze som miesto 4dkg masla zjedol 40dkg s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pát úno 26, 2010 12:08 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Sybilla píše:Toto ma zaujalo. Ak teda pečeň nepracuje ako má, pretože je zanesená, bude stolica červená (teda takej cviklovej farby)? Ja som myslela, že to tak má byť a že cvikla proste farbí všetko do cviklovej farby. Podľa tej farby som zistila, že hrubé črevo asi u mňa nepracuje až tak zle, preto ...
Stránka 1864 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1861, 1862, 1863, 1864, 1865, 1866, 1867 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem