Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 9:12 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30005 výsledků ]

Stránka 1871 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1868, 1869, 1870, 1871, 1872, 1873, 1874 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tukovy metabolizmus

Předmět příspěvku: Tukovy metabolizmus
Napsal: sob úno 20, 2010 2:21 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 46655

Xion píše:Ako sa telo vlastne zbavuje prebytocnej zlci, ktora sa kvoli nespravnemu fungovaniu vylucila zbytocne (napriklad, ked je v rano v zaludku)? Cim ju neutralizuje? Odplavi ju do creva a tam ju neutralizuje crevna sliznica? Ano, odplaví ji do střeva a tam je to vlastně zdroj kyselin, část se s ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Ľadviny - ledviny a močové cesty

Předmět příspěvku: Ľadviny - ledviny a močové cesty
Napsal: sob úno 20, 2010 2:17 pm 

Odpovědi: 201
Zobrazení: 338918

Sybilla píše:Ja som určite prechladla od nôh a aj viem kde a ako. Kým som behala po vyšetreniach,nasadila som nepasterizovanú brusnicovú dreň, extrakt z grepfruitových jadierok a repíkový čaj. Okrem toho mrvovo cviklovú šťavu vo vyšších dávkach. Musím povedať, že potiaže sa začali zlepšovať. Neviem, ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob úno 20, 2010 1:48 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

fdh píše:Tak, mám za sebou druhou očistu jater. Šlo to trochu hůře než ta první, možná psychický blok. Každopádně jsem to na závěr ukončil třemi klystýry a musím říct, jsem se před nimi cítil dost otrávěně. Plný toxinů. Bílý povlak na jazyku, únava. Po druhém klystýru, kdy jsem v sobě měl cca 1,5-2l ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob úno 20, 2010 1:40 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

radek1 píše:Dobrý večer.Chtěl bych poprosit jestli by mi někdo nemohl poslat kontakt,u kterého bych mohl sehnat MMS.Děkuji moc. Veřejně ten kontakt šířit nemohu, máte ho v soukromé správě.

Napsal: sob úno 20, 2010 1:37 pm 

NOWOCAYN píše:to Jarda : Ja stále nechápem ako môže robiť MMS v ústnej dutine zásadité prostredie, ked chutí ( aktivované ) kyslo... To, že citrusové ovocie sa správa v žalúdku zásadito, to chápem - no v ústnej dutine sa tak nespráva. Ale napríklad po umývaní zubov stredným prúdom moču ( + 2 štipky ...

Napsal: pát úno 19, 2010 10:37 pm 

Sybilla píše:Včera som bola na sonografii a ja osobne potrebujem vyliečiť: a)neinfekčný zápal močového mechúra, (ako povedala lekárka na sonografii „museli ste parádne prechladnúť)“ a b)cystu na ľavej ladvine o veľkosti 3,8x3,2mm (nevieme ako dlho si tam už hovie) Cystu mám zatiaľ iba sledovať t.j. ...

Napsal: pát úno 19, 2010 10:26 pm 

Sybilla píše:Myslím, že by si zaslúžili samostatné vlákno. S prekvapením som na nete zistila, aké obrovské množstvo ľudí má problémy (nielen ženy ale aj muži) s touto časťou vylučovacej sústavy. A to sú len tí, ktorí sa na rôznych stránkach a fórach „priznali“. Je iste mnoho takých, ktorí trpia a ml ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Podmáslí, kefír, jogurt

Předmět příspěvku: Podmáslí, kefír, jogurt
Napsal: pát úno 19, 2010 10:13 pm 

Odpovědi: 1184
Zobrazení: 1286955

fdh píše:Koukal jsem na recepty, kde se vyskytuje podmáslí, kefír, jogurt. Když jsem chvíli pátral po internetu vyšlo mi z toho, že se v podstatě jedná o stejný produkt, který mi vznikne, když dám do mléka tibetskou houbu a kvasným procesem mi vytvoří kefír nebo jogurt. Je to tak? Dá se používat kef ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: pát úno 19, 2010 8:03 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Sybilla píše:Kefírky treba rozlišovať na tie, čo žijú vo vode a tie čo žijú v mlieku Japonské morské kryštály, živé zrnká alebo tiež tradičný vodný kefír – je kultivovaný z priesvitných kefírových zŕn, ktoré sú matné s pevnou štruktúrou v porovnaní s tradičným mliečnym kefírovým zrnom z Kavkazu. Tie ...

Napsal: pát úno 19, 2010 7:55 pm 

Mat píše:Vadí, ked si po vyčistení zubov kefkou čistím medzizubné priestory dentálnou nitou a medzizubnými kefkami? Myslím konk. tú nit, pretože je voskovaná a s mentolovou príchutou a neviem či to nejako novplyvnuje účinok MMS. Ruší sa to teda? Mimochodom pokial si úplne vyčistím zuby kefkou tak to ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: pát úno 19, 2010 7:48 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

Dave píše:Musim se priznat,ze co se uriny tyce,tak jsou vemne zakorenene jiste predsudky.Neco malo mam na toto tema nactene(cingros) a zatim nejsem jednoznacne rozhodnuty,ze je to pro mne to prave orechove.Kazdy jedinec je individualita a to co jednomu vyhovuje,nemusi druhemu vubec prospet.Mno uvidi ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: pát úno 19, 2010 7:33 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

PetrMaly píše:Jeste jednou dekuju za rady, ted je jdu aplikovat jen si nejsem jisty jestli jsme si rozumeli s tou plynatosti, kdyz jim delene a nemicham sacharidy s bilkovinami tak zadnou plynatost nemam. To je normální a tak to má být, potraviny se normálně stráví bez kvasného procesu, který podpor ...

Napsal: pát úno 19, 2010 4:30 pm 

PetrMaly píše:Je mi 22 let, jsem sportovec (takze s nepretezovanim se bude problem), bricho zcela ploche mam, proto si nejsem jisty jestli je skutecne potreba klistyr (spis jsem chtel provadet Sankh. parkrat do roka ale jedine co me odrazuje je ta kyla). Jestli si muzu pod spontanni defekaci predsta ...

Napsal: pát úno 19, 2010 4:05 pm 

Inka píše:Mám jeden dotaz v souvislosti s pH moči. Nevím, zda to zařazuji do správného vlákna, ale již jsme zde pH řešili v souvislosti s užíváním MMS. Na fóru u pramene jsem našla tento názor: Mnoho lidí se mylně domnívá, a zaznělo to i tady, že pálení žáhy je důsledek kyselé stravy. Nemusí to být ...

Napsal: pát úno 19, 2010 10:41 am 

PetrMaly píše:Dekuji za odpoved. Velikost je zhruba polovicni svestky. Kylni pas jako reseni, nebo jako pomoc brisni stene pro jeji regeneraci a vraceni do normalni polohy? Ne jako řešení, ale jako pomoc v srůstu stěny, také není vhodné nějaké namáhání a je potřeba důkladně střevo čistit, aby břicho ...
Stránka 1871 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1868, 1869, 1870, 1871, 1872, 1873, 1874 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem