Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 8:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1874 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1871, 1872, 1873, 1874, 1875, 1876, 1877 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: stř úno 17, 2010 7:25 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Musím priznat, že v poslednej dobe mám celkom dost chute na sladké. Nemyslím rafinované "dobroty" ale ovocie, med. Mám celkom zmiešané pocity, pretože test na candidu v stolici bol negatívny, no tie chute tam sú. Pokial je candida v nejakom inom orgáne/orgánoch tak može byt toto forma akou ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř úno 17, 2010 7:18 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Valhalla píše:Jsem pripravena..to zkusit..nekdy tento tyden. Mam jedine obavy..ze neco nepripravim TAK dostatecne teple, ci slane.. ze se to nepovede.. Inspirovali me Vami vlozene obrazky.. Proste.. CHCI mit stejne vysledky . Necitim se nemocna (i kdyz jsem kamaradce nedavno hlidala deti a chytla js ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista po čísařském řezu

Předmět příspěvku: Očista po čísařském řezu
Napsal: stř úno 17, 2010 6:35 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 30014

Andrea 81 píše:Čekala jsem takovou odpověď a samozřejmě souhlasím s tím co píšete. Ani nevíte, jak ráda bych kojila, ale naše miminko zemřelo. Teď se potřebuji dát dohromady fyzicky (i psychicky). Minulý rok před otěhotněním jsem na základě Vašich rad a informací během 3 měsíců zhubla 15kg. Hlavně d ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř úno 17, 2010 6:27 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Maria píše:Jardo prosim Vas je tohle jedla soda jak ji zname z potravinarskych obchodu?Ta cena mi prijde silene nizka,tak aby sem se nesekla.diky moc za odpoved: http://www.fima-brno.cz/cz/eshop/hydrog ... p-137.html Jasně tam píšou krmivářská kvalita, což je určeno pro zkrmování dobytkem. Sice tam ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: stř úno 17, 2010 6:21 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

Michaela píše:Dobrý den, mám překyselený organismus. Je nějaká rada jak a co dodržovat, aby se Ph dostalo zase do normálu. Vím o zásaditých a kyselinotvorných potravinách, ale stačí dodržovat jen stravu, když ten problém už tady je? Děkuji Xion vám radí dobře o pH v organizmu jsou nakonec celé tyto ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř úno 17, 2010 6:15 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Prilis sa bojis, ze schudnes. Ja som chudy, a tiez som to dlho riesil. Prestal som, uz sa nevazim. Mozno som schudol este viac, ale viem, ze je to len docasne. Len co sa metabolizmus nastartuje, a tukovy metabolizmus vyladi, viem, ze telo si optimalizuje hmotnost a tuky na to nebude potreb ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř úno 17, 2010 6:03 pm 

NOWOCAYN píše:Xion : Ja jem denne 80 gramov orechov ( alebo semien ), a k tomu 100 gramov masla ( tradičné ručné balené Tesco - má kyslastú chuť ... ale od zatra prechádzam na domáce od kamoša z dediny ) + 30 gramov pomletých ľanových semien. Kebyže namiesto toho masla začnem používať olivový olej ( ...

Napsal: stř úno 17, 2010 5:49 pm 

Xion píše:Tato varianta z orechmi bude fungovat na dodavku elektronov, ale na vyrovnanie pomeru omega-3 a omega-6 to asi moc dobre nebude, kedze orechy zase vyrazne zdvihnu prisun omega-6. Já tam ale nepíšu pouze ořechy a součástí návodu pro alergiky na mléko jsou i cibulovité rostliny, které také m ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř úno 17, 2010 5:32 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

volny píše:Zajímalo by mne Jardo, proč podle Vás jsou buráky sajrajt, jak píšete zde:

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista po čísařském řezu

Předmět příspěvku: Očista po čísařském řezu
Napsal: stř úno 17, 2010 11:42 am 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 30014

Andrea 81 píše:Dobrý den pane Zajíčku, prosím o radu, jakou očistu (y) nejlépe zvolit po SC, kdy do mě doktoři ládovali antibiotika, léky proti bolesti, injekce na ředění krve. Ukončuji šestinedělí, nekojím. To je dost problém, protože pokud jste po operacích, je nutné aby se tkáně důkladně spojily ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Kupel v soli

Předmět příspěvku: Kupel v soli
Napsal: stř úno 17, 2010 11:10 am 

Odpovědi: 275
Zobrazení: 495792

Xion píše:Jarda, dostal som dokument, v ktorom bolo ako uzivat Himalajsku sol na rozne druhy ocisty, a ku kupelu v soli tam bolo toto: Soľný kúpeľ Z hľadiska efektu čistenia organizmu sa 30 minútový soľný kúpeľ rovná 3 dňovej hladovke. Na kúpeľ musí byť minimálne 1% soľný roztok. Pri bežnej veľkosti ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: stř úno 17, 2010 10:57 am 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

Xion píše:Da sa ta urina na dzala neti naliat do aktivovanej kvapky MMS, vylepsi to cistiaci ucinok? Ano je to možné aplikovat i takto a sám jsem zkoušel nasávat do čelních dutin, dost naředěné, aktivované MMS. Fungovalo to výborně a ani to nebylo zase tak moc nepříjemné.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Draselný zlepšovák

Předmět příspěvku: Draselný zlepšovák
Napsal: stř úno 17, 2010 10:54 am 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 99862

Xion píše:Aha, cize, ked ma nepriatel rad presoleny fazulovy privarok, staci mu vymenit chlorid sodny za chlorid draselny, a je od neho nadobro pokoj? Ano, při správném dávkování zemře na srdeční selhání a to by se dost blbě dokazovalo, kdo to zavinil.

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Draselný zlepšovák

Předmět příspěvku: Draselný zlepšovák
Napsal: stř úno 17, 2010 10:52 am 

Odpovědi: 43
Zobrazení: 99862

milda píše:Děkuju za odpověď. Himálajskou sůl mám na stole, na přisolování. Žena ji nepoužívá, tak jsem do vaření musel připravit něco méně nápadného a méně jedovatého. Možná bude bezpečnější poměr 2x chlorid sodný + 1x chlorid draselný.... Předpokládám, že himálajská sůl obsahuje přes 90% chloridu ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tukovy metabolizmus

Předmět příspěvku: Tukovy metabolizmus
Napsal: stř úno 17, 2010 10:43 am 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 46655

Xion píše:Tak som chvilu premyslal a naordinoval som si na zlepsenie metabolizmu tukov nasledujucu kuru. Chcem sa Vas Jarda opytat na Vas nazor a par doplnujucich otazok. Pocas obdobia, kedy budem opakovat ocisty pecene, cca kazdych 14 dni, chcem zaroven regenerovat slinivku. Na to chcem jest hlavne ...
Stránka 1874 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1871, 1872, 1873, 1874, 1875, 1876, 1877 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem