Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:48 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1876 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1873, 1874, 1875, 1876, 1877, 1878, 1879 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: pon úno 15, 2010 7:46 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Xion píše:Nasiel som trochu inu kuru na ocistu pecene. Nepouziva sa tam Epsomska sol, pripada mi o nieco lahsia. Je jej detoxifikacny potencial znizeny? Citace:Kroky detoxikácie: * K očiste pečene by sme mali pristúpiť až po dôkladnom prečistení čriev (najlepšie klystírmi), o ktorom sme písali v pre ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: pon úno 15, 2010 4:35 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Xion píše:Ked ten jogurt zamrazim, potom ho vyberem a pouzijem na vyrobu noveho, myslite, ze bude nejaky rozdiel v kvalite vyrobeneho jogurtu, ako keby som tam dal jogurt nezmrazeny, teda uskladneny v ladnicke? Tak s tím zkušenost nemám, ale do určité míry se laktoabcily zmrazením mohou zlikvidovat. ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pon úno 15, 2010 2:50 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Nevada píše:Dobrý den, chtěla bych vědět, jak dlouho mohu užívat sirnou patlaninu a v jakých asi dávkách denně, aby užívání mělo požadovanou účinnost. Děkuji Doba užívání není omezena, dávkování také ne, ale obecně já používám cca třetinu, až polovinu základní várky denně. Pro rychlejší dorovnání de ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon úno 15, 2010 2:22 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Díky. Jinak ten hořčík o kterém jste psal je možné objednat v lékárně bez dalších příplatků. Je nutné se po remineralizační koupeli osprchovat nebo je Lepší to nechat na těle dál působit? Netuším o jakém hořčíku se bavíme, já jsem tu popisoval více forem, tak potřebuji upřesnění ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: ned úno 14, 2010 11:06 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:dobry vecer, tak od stvrtka som chory , z nicoho nic ma zacalo stipat v hrdle, neskor hlava, dutiny a bolest v tvari a aj celuste ,preslo to z lavej na pravu stranu,mometnalne sa to uz zlepsuje(dufam), netusim preco som ochorel ale moze to byt tou zmenou? (klystir,zmena stravy)... Travenie ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tukovy metabolizmus

Předmět příspěvku: Tukovy metabolizmus
Napsal: ned úno 14, 2010 10:58 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 46655

ixi píše:No tak zdá se, že po více jak půl roce konečně tuším, proti čemu stojím. Jsem dost naštvaná, protože v principu se ta myšlenka zdá být celkem jednoduchá a srozumitelná, takže nechápu, proč se takovou věc nedozví člověk u doktora. Tam jsem slyšela jenom " neslaďte" a na mou námitku, že nesla ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned úno 14, 2010 10:52 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

haddock píše:tak jsem dnes take absolvoval svou prvni sankhu. pred zacatkem jsem v prubehu hodiny vypil 1 l ciste vody a zhruba 1/2 hodiny potom jsem zacal pit slanou. sifon naskocil cca 25 minut po vypiti prvniho 1,5 l vody, kdy uz jsem v sobe mel litr z dalsi davky, takze po 2,5 litrech vypite vod ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: ned úno 14, 2010 10:44 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

ixi píše:Já jsem to dnes dala podruhé. Ten problém při ukončení, co popisuje Sybilla jsem měla poprvé i já, taky mi odešla trocha rýže hned. Myslím, že čas od heřmánku do rýže se musí měřit od ukončení pití heřmánku. Pokud se heřmánek nevypije na ex, mně to např. trvá déle než deset minut, tak potom ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned úno 14, 2010 10:36 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Prosila bych o radu. Užívám MMS druhý týden (nyní jsem na 5kapkách vícekrát za den) a poslední dny mám pálení žáhy. Na pálení žáhy normálně netrpím. Je možné, že je to vedlejším projevem v důsledku čištění žaludku? Mohu k kúře dále pokračovat? Děkuji moc. Je otázkou jak moc to vadí, je mož ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: ned úno 14, 2010 10:30 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

NOWOCAYN píše:Od piatku mám doma MMS od jedného slováka z "upramene.cz" - už som tým ( podľa návodu ) kloktal, umyl si zuby, a začal od jednej kvapky... chcem sa opýtať, či môžme kombinovať 30 aktivovaných kvapiek MMS ( v kúpeli ) s himalájskou soľou a sódou bikarbónou - či sa náhodou v tomto prípad ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Očista dalších tělních dutin

Předmět příspěvku: Očista dalších tělních dutin
Napsal: ned úno 14, 2010 10:23 pm 

Odpovědi: 343
Zobrazení: 612346

losz píše:Dobrý večer, můžu tuto metodu použít při nachlazení, když mám rýmu a ucpaný nos? Nebo ji lze provádět jen jako prevenci? Děkuji. Pokud jde o néti, tak ano, to lze používat jako prevenci i jako léčebný postup a při léčení rýmy je vhodné současně aplikovat křenovou kašičku s citrónem na ředě ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: ned úno 14, 2010 10:17 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

draha22 píše:Dobrý den,vyzkoušela jsem Vaši očistnou jaterní kůru.Mám k Vám malý dotaz.Na sonu mi byly zjištěny dva kameny.Po provedení kůry mi jeden den odešel podle popisu jeden kámen zelenošedé barvy ve velikosti podle popisu lékaře a velké množství malých kaménků.Druhý den ráno odešlo ještě něko ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: ned úno 14, 2010 10:07 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

lev píše:Dobrý den. Chci se zeptat jestli se může stát, že je organismus najednou překyselený z důvodu přechodu na syrovou stravu? Myslím tím to, že tělo se začíná čistit, uvolnuje tak škodlivé látky do organismu a to se projeví i na PH moči?Pokud ano, za jak dlouho se přibližně srovná, pokud jím zá ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tukovy metabolizmus

Předmět příspěvku: Tukovy metabolizmus
Napsal: sob úno 13, 2010 10:11 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 46655

ixi píše:Může být to co popisuje Xion hlavním důvodem vzniku cukrovky II. typu u člověka, který nikdy neměl ani mírnou nadváhu, má dost pohybu a dle měřítek běžné populace zdravou stravu? Tučné mi také nedělá moc dobře. Dosud jsem si myslela, že hlavní původce mých problémů je významný nedostatek po ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pšeničné otruby

Předmět příspěvku: Pšeničné otruby
Napsal: sob úno 13, 2010 9:58 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 36824

fdh píše:aha... jasny... jde mi o to, ze kdyz mam dost stolice, tak tam asi chybi neco co bude to strevo drazdit k pohybum, aby ta stolice mohla ven... vzdyt driv nasi predci prece nejedli furt nejakou cocku a zeli, ale vsechno mozny, tak kdyz mi nefunguji jablka o kterych se mluvi, ze jsou dobry pr ...
Stránka 1876 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1873, 1874, 1875, 1876, 1877, 1878, 1879 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem