Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:50 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1877 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1874, 1875, 1876, 1877, 1878, 1879, 1880 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob úno 13, 2010 9:51 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

Sybilla píše:Tak som sa dnes aj ja pridala a skúsila SP. Už dlhšie som sa na to chystala a sledovala príspevky, aby som sa vyhlla prípadným neskorším potiažam. Ako problém som videla vypitie toľkého množstva vody, že to nedokážem do seba dostať, alebo sa to preženie ľadvinami. Medzi 8-9 ráno chodím ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Pšeničné otruby

Předmět příspěvku: Pšeničné otruby
Napsal: sob úno 13, 2010 9:27 pm 

Odpovědi: 6
Zobrazení: 36824

fdh píše:Jak se díváte na pšeničné otruby jakožto na vlákninu? Co lze považovat za natolik skvělou vlákninu, že i po malém množství to dokáže pořádně pohnout střevem. Jablka i ve větším množství to neumí... Jak píše Mat, docela slušně fungují hrozny a velice dobře švestky i sušené, ale co se týká pš ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: sob úno 13, 2010 9:19 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

catcher píše:Tak jsem to taky zkusil, a musím konstatovat, že Jardův postup, tak jak je uveden v posledním Receptáři, je vychytaný opravdu do detailů. Včera do 14h jsem vypil cca 2l čerstvě vytlačené jablečné šťávy, naředěné trochu destilkou. Od té doby jsem nic nepil (ani vodu), žádné problémy s de ...

Napsal: sob úno 13, 2010 9:13 pm 

Xion píše:Ano, ja som urobil chybu a situaciu som podcenil. Navod som si precital, ale nedoslo mi, ako dlho mam byt vlastne bez vody, a takisto som zabudol, ze kvoli hnackam tej vody budem potrebovat vela. Nezavodnil som sa teda dostatocne, co bola velka chyba. Dalsiu chybu, co som urobil, bolo, ze ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: sob úno 13, 2010 9:03 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Xion píše:Samozrejme, vsetko ma svoj dovod, teda funguje pricina a nasledok. Moje na prvy pohlad nelogicke veci co riesim, maju tiez svoju pricinu. Je to preto, ze kozie mlieko ktore berem, sa predava v 1,5 litrovych flasiach, a ja, kedze denne pouzivam do patlanice len 100g jogurtu, by som bol rad, ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Epsomská sůl

Předmět příspěvku: Epsomská sůl
Napsal: sob úno 13, 2010 10:13 am 

Odpovědi: 150
Zobrazení: 301754

volny píše:Tak nevím - šel jsem do lékárny a zeptal se na epsomskou sůl, lékarnice na mne zírala jak kdybych spadl z měsíce... když jsem dodal, že je to síran hořečnatý, přinesla v bílém kelímku se štítkem "hořká sůl" 250g za 56,60 Kč. Je to vůbec ono? V případě že ano, vystačí mi to na 4 jaterní ků ...

Napsal: pát úno 12, 2010 9:18 pm 

joz píše:Je potřeba mezi jednotlivými dávkami eps. soli ještě pít vodu ? - myslím tím ztátu tekutin při průjmu Nepodařilo se mi tuto informaci zjistit Vhodné je pořádně tělo zavodnit před procedurou, do 18 hodin a potom již pokud možno nepít, nebo velice málo. Prostě si zahrajte na velblouda, ať ned ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: pát úno 12, 2010 9:09 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Xion píše:Ok, tak ma napadol maly figel s MMS, pri vyrobe jogurtu. Kedze MMS by tieto bakterie nemal zabijat, dala by sa pridat kvapka aktivovaneho MMS na zaciatku vyroby do mlieka s jogurtovymi kulturami? Teoreticky by im to teda malo prospiet. Ak nie, potom by tam nesedela logika. Rovnaka vec ma n ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: pát úno 12, 2010 8:53 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Idem testovat MMS a ucinok na zuby. Prve 2 tyzdne si budem 3x denne umyvat zuby v roztoku 10 kvapkach aktivovaneho MMS a 1dcl vody, podla knizky. Jarda, takze MMS je zasadite, avsak roztok je kysly? Ked si to dam na zuby, citim kyselinu, urcite je v poriadku stetinkou umyvat zuby? Nebude t ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tukovy metabolizmus

Předmět příspěvku: Tukovy metabolizmus
Napsal: pát úno 12, 2010 8:43 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 46655

Xion píše:Jarda, ako najrychlejsie,alebo najefektivnejsie napravit tukovy metabolizmus? Ked si dam nieco tukove, v com je vacsia cast energie vo forme tukov, ako jogurt, akoby som z toho vobec nemal energiu. Myslim, ze mi nefunguje dobre metabolizmus tukov, mozno je to ciastocne chyba travenia (nekv ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Úprava pH moče

Předmět příspěvku: Úprava pH moče
Napsal: pát úno 12, 2010 8:05 pm 

Odpovědi: 326
Zobrazení: 626855

Jana píše:Znamená něco, když má někdo horkou moč? Čím je ovlivněna vlastně teplota moči? Děkuji zdravím Jana Co to je horká moč, myslím jakou má teplotu. Obecně je teplota moči o trochu vyšší než teplota těla a je to dáno umístěním močových cest v přímém kontaktu s tlustým střevem, které je vlastně ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Oční vady

Předmět příspěvku: Oční vady
Napsal: pát úno 12, 2010 7:59 pm 

Odpovědi: 200
Zobrazení: 382630

Jana píše:Dobrý den, po půstu mě začaly pálit oči a nezlepšuje se to, samozřejmě když koukám celý den do počítače v práci, tak je to horší, ale i večer doma mě pořád pálí, až mě z toho bolí hlava. Je možné, že je to následek dlouhých procházek během půstu, kdy jsem vlastně koukala pořád do sněhu + s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát úno 12, 2010 7:51 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

fdh píše:Jasné. Chci si v pátek zavést čistící dny. Můžu to tedy pojmout tak, že budu pít jablečnou šťávu na vyčištění - ale ne pomůžu ti kandidě? A kefír může být? Pochopí tělo, že to není jídlo, že se chci čistit a nebo tento den vynechat kefír? Páteční půst, je půst o vzduchu a vodě, nic jiného t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Bílkoviny a sacharidy – dělená strava

Napsal: pát úno 12, 2010 9:16 am 

Odpovědi: 221
Zobrazení: 358101

NOWOCAYN píše:Mat : asi si veľmi rýchlo prešiel na "vita" stravu... neradím ti ( ja osobne ) byť 100 percentný vitarián. V zime buď menej, v lete buď viacej. A tropické ovocie jedz jedine v lete, v zime uprednostňuj skôr sušené ( bio, a bude sušené do 43 stupňov - poväčšinou ). Pohánku, pšeno ( nie ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: pát úno 12, 2010 8:45 am 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

fdh píše:chápu dobře, že když budu dodávat do organismu lactobacily z kefíru a nebude toho dostatek, že ty lactobacily co dodám, budou zlikvidováno při boji s přemnoženými bakteriemi a kvasinkou... je tedy zapotřebí dodat obrovské množství, aby se vůbec uchytily a začali mít převahu?! Bylo by dobré ...
Stránka 1877 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1874, 1875, 1876, 1877, 1878, 1879, 1880 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem