Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 7:12 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1879 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1876, 1877, 1878, 1879, 1880, 1881, 1882 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř úno 10, 2010 8:03 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

NOWOCAYN píše:Mám otázku : keď namočím do vody napríklad kosové plátky/chipsy ( tepelne neupravené ) - bude výsledok podobný, ako keď namočím celé oriešky, alebo celé semená ( lúpané ) ? Ďakujem za odpoveď. O tom docela pochybuji z jednoduchého důvodu, celý ořech, nebo semeno, může teoreticky vyklíč ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř úno 10, 2010 7:58 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Maria píše:Nevim co delam spatne,ale zadny jidelnicek se mi nechce zobrazit.prosim Jardo o radu.Diky. Taky tady žádný jídelníček není, ten je na hlavních stránkách, http://www.zdravi-az.cz/Potraviny_jako_ ... eky_07.php a zde se k němu nachází pouze diskuze.

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř úno 10, 2010 7:53 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Xion píše:Zatial mi ted velmi dobre nieje a hnacka stale pokracuje, aj ked je uz mensia. Urcite mi je lepsie ako pocas noci a rano, ale ako znovuzrodeny sa zatial necitim. Mozno som spravil dalsiu chybu, ze som ostal pit len stavy, najprv jablkova, potom mrkvovo-jablkova, potom mrkva-cvikla-jablko. ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Očista jater

Předmět příspěvku: Očista jater
Napsal: stř úno 10, 2010 6:39 pm 

Odpovědi: 4104
Zobrazení: 3830949

Xion píše:Tak, mam za sebou pecenovu-zlcnikovu kuru. Po vypiti grepovo-olejovej zmesi som mal celu noc hnacku, bol som zoslabnuty a bolo mi zle. Rano som vypil tretiu davku roztoku Epsomskej soli, stvrty som uz nevladal, tak som ho vynechal a zacal pit jablkovu stavu. Snad ta stvrta davka nieje zas ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Kýla - kýly

Předmět příspěvku: Kýla - kýly
Napsal: stř úno 10, 2010 3:06 pm 

Odpovědi: 37
Zobrazení: 57151

frilo píše:Ale neplatí to v tejto dobe o väčšine dostupnej zelenine a ovocí? Oplatí sa potom jesť napríklad také banány a pomaranče, ktoré sa skôr dajú považovať za chemickú bombu ako vitamínovú? Píšu tam docela jasně, že musíte používat takové plodiny, které měly šanci dozrát v přirozených podmínká ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř úno 10, 2010 3:01 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Díky. Mohl byste doporučit něco na bělení zubů? Zatím nejlepší a neškodný prostředek, co znám, je aktivované MMS, kterým si můžete čistit zuby. Výsledek je po všech stránkách obdivuhodný a cena ve srovnání s jakoukoliv srajdou na zuby mimořádná. Prostě kvalita za nízkou cenu a z ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř úno 10, 2010 11:04 am 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Inka píše:Děkuji za radu ohledně snížení pH, nicméně zkonzumovat vepřový vývar opravdu nezvládnu (nejedla jsem to již léta) a už vůbec bych to nezvládala konzumovat s určitou pravidelností. Neexistuje nějaký udržitelnější způsob, jak mít nižší pH tedy spíše pH na správné úrovni? Konzumace semínek a ...

Napsal: stř úno 10, 2010 11:00 am 

Tomášková píše:Děkuji za odpověď i když s tím chlebem jste mi dal ránu! Já jsem totiž vyloženě chlebový člověk. A co takhle doma upečený z celozrnné žitné BIO mouky, ten bych mohla? Alespoň kousíček. Ono je dosti těžké měnit zvyky, když na vás doma koukají jako na blázna. A ještě poslední dotaz. V r ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř úno 10, 2010 10:54 am 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

sad píše:V knize MUDr. Partykové se píše : je-li střevo čisté , vytékající tekutina nezapáchá a je čistá . Toto je za předpokladu , že nebudu přijímat žádnou potravu ... nebo se pletu ? To já netuším v jaké souvislosti to tam píše, ale pokud je to u hladovky, tak ano. Jinak se samozřejmě dostává do ...

Napsal: stř úno 10, 2010 9:42 am 

Tomášková píše:Dobré ráno pane Jardo. Pečlivě jsem si pročetla Vaše stránky a dle vaší rady zakoupila testovací proužky na pH a provedla test. No musím říci, že pH z těch 3 kontrolovaných hodnot mi vyšlo nejlépe. 6,5 ovšem glykémii jsem měla po 3x na hodnotě 2,8. Tak teď nevím, zda jsou proužky vadn ...

Napsal: stř úno 10, 2010 9:14 am 

Jindra píše:Počkejte... vločky jsou přece nějak (nevím přesně jak) tepelně zpracované, ne? Pokud ano, nebude v nich pro tělo nic dobrého. Jo ale teď si uvědomuji, Vy asi Jardo myslíte vločky doma čerstvě dělané? Tak to zatím nedělám, neumím. Ale ty vločky kupované, průmyslově vyráběné, ty jsou asi n ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: úte úno 09, 2010 10:04 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

sad píše:Za jakých podmínek / čas / lze dosáhnout čisté vytékající tekutiny a bez zápachu ? Než se dobereme k tomuto stavu , je třeba provádět pouze očistný k. nebo je možné přidávat i léčebný k. ? Děkuji za odpověď . Té otázce zcela nerozumím, klystýrem není možné dosáhnout stavu, kdy vytéká pouze ...

Fórum: Další druhy očisty   Téma: Ftaláty, rtuť a jiné

Předmět příspěvku: Ftaláty, rtuť a jiné
Napsal: úte úno 09, 2010 9:57 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 41258

fdh píše:Dají se detoxikací střeva - klystýry, očistou jater, ledvin, kloubů, technikami o kterých se tady píše (sedmi stupňová detoxikace), při pravidelném provádení zbavit všech jedů co nám otravujou organismus? Hlavně tím mám na mysli rtuť, což je šílené, jak zjišťuji. Čím nahradit plomby v zubec ...

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Hubnuti

Předmět příspěvku: Hubnuti
Napsal: úte úno 09, 2010 9:47 pm 

Odpovědi: 108
Zobrazení: 278391

permonicek píše:Dobrý den, potřebovala bych od Vás poradit. Mám problém s nízkou váhou, vážím 39 kg měřím 158. Stravuji se vitariánsky. Rodiče s tím nesouhlasí a snaží se mě za každou cenu vykrmit. Dříve jsem měla sportovní postavu, díky neuvěřitelnému stresu ze školy a ze strany rodičů mám na sobě ...

Napsal: úte úno 09, 2010 7:40 pm 

Xion píše:Kupil som vlocky Dulse od Lifefood. Mali tam aj rovno riasy Dulse, no boli o 50% drahsie. Vy Jarda, pouzivate vlocky, ci riasy? A kolko gramov denne? Řasy jsou zbytečně drahé a ještě se s nimi blbě pracuje. Používám jednoznačně pouze vločky a stačí bohatě zpočátku rovná kávová lžička denně ...
Stránka 1879 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1876, 1877, 1878, 1879, 1880, 1881, 1882 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem