Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:53 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1884 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1881, 1882, 1883, 1884, 1885, 1886, 1887 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: čtv úno 04, 2010 10:39 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:Vodu v praci mame v tych velkych bandaskach napojene na stroj ktory vodu chladi alebo zohrieva..mala by byt OK, doma sice citit chlor ale je z vodnej nadrze blizko za mestom v lese.. - inak uz vybavujem ten test na mineraly v tele, rad by som vedel ako na tom som, a hlavne doplnit deficit ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: čtv úno 04, 2010 10:36 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Tak kupil som si chren, mali len taky dost velky. Vy ho ako skladujete? Lebo ked je taky silny, tak ten koren by ma mohol zasobovat aj 2 mesiace. Dejte ho do mikrotenového sáčku, dolu do ledničky, takto vydrží opravdu dost dlouho.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fissura akutní fáze

Předmět příspěvku: Anální fissura akutní fáze
Napsal: čtv úno 04, 2010 10:33 pm 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 124123

Danniah píše:Dobrý večer, po nějakém čase jsem tu a tentokrát se mi vede o mnoho lépe. Fissura zhojena již více než měsíc. pomohlo mi OPRAVDU totální vysazení sladkostí a mléčných výrobků. Vyhýbám se i obilovinám, ale ne tak úplně. Nicméně to stále není dokonalé. /chci jen upozornit, že již zbavit s ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: čtv úno 04, 2010 10:18 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Dnes som dostal výsledok z tej candidy. Negatívny. Nemohol som to nejako ovplyvnit tým cesnačikom? Zjedol som vtedy 3 strúčiky. Zvykol som "cpat" ho všade. Napokon som sa rozhodol dat tú večernú stolicu, kedže ráno som to nemohol odviest ja a nechcelo sa mi zrovna o 5.00 defekovat. Snád tým ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: čtv úno 04, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

Mat píše:Napadlo ma, že by sa dala vypestovat hliva aj v domácich podmienkach. Myslím zohnat tú kultúru a naočkovat ju do nejakého stromu. Dá sa to nejako zohnat? Myslím tá kultúra. Vyžaduje si to nejaké špeciálne znalosti? Ďakujem Dá se pěstovat poměrně snadno, na pytlích spařené slámy. Sám jsem to ...

Napsal: čtv úno 04, 2010 10:05 pm 

laco píše:No s pitim velkych objemov nemam problem(inak ma fascinovala teoria o ladovej kristalickej mriezke, otazka: ak zmiesam ladovu vodu s trosku horucou tak sa nici a po ochladeni sa opat vytvori ?), a je fakt ze dnes, som na to trosku pozabudol: obvykle : rano vzdy minimalne pol litra + ta kom ...

Napsal: čtv úno 04, 2010 8:59 pm 

laco píše:Zdravim, tak ako mi rano bolo v pohode ( tym myslim ze som bol prazdny ,lahky) tak teraz poobede plny a tlaci ( ten pocit je asi najhorsi..aky poznam..psychika..) a som zas kde som bol ... jedlo: 7:00 3dcl kombucha caj 9:00 2jabka , 9:30hruska obed: 12:20 v restike salat: paradajka uhorka ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Acidoza

Předmět příspěvku: Acidoza
Napsal: čtv úno 04, 2010 5:03 pm 

Odpovědi: 24
Zobrazení: 47911

Jana K píše:V sobotu jdu do druhé šankaprakšalány! Už se tolik nebojím a doufám že zdolám i tu čtvrtou PETku. Jen nevím co ta sůl udělá se zánětem jícnu? Vyhojí ho? Nevyžere mi tam díru? Zlikviduje bakterie a viry? Trochu se bojím toho másla v rýži. Vím že jsem minule jsem neměla jíst ten chleba s m ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Padání vlasů

Předmět příspěvku: Padání vlasů
Napsal: čtv úno 04, 2010 4:53 pm 

Odpovědi: 354
Zobrazení: 586294

eliska111 píše:Dobry den, zaujima ma tiez problematika ohladom zdravia vlasov. Je tento postup ucinny iba pri padani vlasov alebo aj na zrednute a jemne vlasy, ktore vypadavali tak pred 15 rokmi? Dalej sa chcem spytat, ci pytie tolkeho mnozstva mrkvovej stavy nie je skodlive a ci nemoze dojst k pred ...

Napsal: čtv úno 04, 2010 4:33 pm 

Xion píše:Problem je skor ten, ze je zima a ja som uhorky na zimu neriesil a ani nechcem. Zato cibula aj med su zimne zalezitosti, preto sa mi zda tato varianta nejak tak lepsia, energeticky mi to viac pasuje do zimneho obdobia. Inak pomohlo to, odislo par hlienov, ktore som nemohol vykaslat, a uz s ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv úno 04, 2010 4:28 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Tak, zacal som si vyrabat SP s vlastneho kozieho jogurtu, uplne super, akurat, ze som bol zvyknuty na ten tvaroh s 10% tuku. Tak neviem, ci ten tuk tam kvoli niecomu nebude chybat. Predsalen ma napadlo, zeby som pridal nejakych 5g kokosoveho masla, co poviete? Ci myslite, ze by to tam vysl ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: čtv úno 04, 2010 1:18 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. K té remineralizační koupeli. Zadal jsem ji do vyhledávání a nenašla se. Mohl byste ji popsat? Tak jsem to našel a remineralizační koupel vypadá následovně. Míchá se epsomská sůl, himálajská sůl a jedlá soda, vše stejným dílem a 90 ml směsi solí se dá do vany horké vody, kde se ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Spenat

Předmět příspěvku: Spenat
Napsal: čtv úno 04, 2010 1:12 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 28147

Xion píše:Ten spenat nechavate rozmrazit v ladnicke? Som nejak zle odhadol, ako dlho sa to bude rozmrazovat a bol este tuhy ako lad. Ako ho rozpustit co najrychlejsie, bez toho, aby sa poskodil? Dáte ho do misky a tu misku necháte plavat v hrnku s teplou vodou. Takto se rozpustí velice rychle a nija ...

Napsal: čtv úno 04, 2010 1:08 pm 

Xion píše:A nasiel som nieco, taketo nieco som hladal. Cibuľa proti hlienu Ak máte v hrdle plno hlienu, pomáha cibuľa. Postrúhajte ju a zmiešajte s medom. Užívajte viackrát denne polievkovú lyžicu. Dýchacie cesty sa uvoľnia. len odstavovat sa mi ju nechcelo. To máte naprosto stejné jako to, co jsem ...

Napsal: čtv úno 04, 2010 1:04 pm 

Xion píše:Zjavne je Vasa imunita teraz v lepsom stave, ako vtedy, a tu plesen si tam uz nepusti. Ozaj, co sposobuje taka mala plesen na nohe. (povedzme 1cm2) Je jasne, ze vypusta do krvi toxiny, ale neviem odhadnut, ci je to pre telo bez problemov zvladnutelne, alebo je toho az tolko, ze je to uciti ...
Stránka 1884 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1881, 1882, 1883, 1884, 1885, 1886, 1887 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem