Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:52 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1886 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1883, 1884, 1885, 1886, 1887, 1888, 1889 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: stř úno 03, 2010 9:39 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

NOWOCAYN píše:to Jarda : Pán Jarda, čo potom zapríčiní takú zvláštne horko-nedefinovateľnú chuť vody v ktorej bola namočená pohánka, keď tvrdíte ( asi viete prečo ), že je v tej vode minimum látok ? Vo vode z namočených orechov je podľa vás veľa živín. Prečo teda nie aj vo vode, v ktorej bola namoče ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř úno 03, 2010 9:30 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

NOWOCAYN píše:to Jarda : "Prdenie" nie vždy napovedá tráveniu.... Moja mama a moja sestra jedia otrasné veci...samé pečivo, ryžu s mäsom, syr, zemiaky, sem-tam nejakú zeleninu ( raz za čas ). A počul som ich prdnúť za život tri krát ( je mi jasné že to robia častejšie, ale nestretol som sa v byte do ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: stř úno 03, 2010 9:04 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Rycht21 píše:Ďakujem za doplnenie , uvítal by som aj "paragraf" . R21 Tak to si opravdu nepamatuji, kde přesně se to tam píše, ale snad to je jasně dané.

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: stř úno 03, 2010 8:58 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Niekde som cital, ze sa doporucuje pohar pri aktivacii zakryvat. Nedava mi to zmysel. Ved ten plyn sice ostane v pohari, ale ked to odkryjem, vypusti sa do vzduchu a nie do mna. Uchadza mi nieco? Som na kure na MMS, a dostal som pomerne silny zapal hrdla a dost odhlienujem. Vykasliavam to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: stř úno 03, 2010 8:47 pm 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

laco píše:mozem to zaliat olivovym olejom ? Můžete, ale z hlediska skladby mastných kyselin je nejvhodnější řepkový panenský olej.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř úno 03, 2010 8:43 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Petra píše:Dobrý den Jardo, prosím Vás, jakou knížku by jste doporučil o acidobazické rovnováze? Chtěla bych se pokusit nějak to pH srovnat, ale nevím jak na to. Zeptám se asi blbě, za jak dlouho, když se najíte, rozpoznáte na papírku, jestli Vás to okyselilo či ne. Včera jsem měla odpoledne vařené ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: stř úno 03, 2010 8:33 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Xion píše:Vdaka comu kokosovy tuk zvysi generovanie vitaminu D? Má velice vhodnou skladbu mastných kyselin, hlavně saturované tuky, které jsou schopny ovlivnit rychlost vstřebávání vitamínu D a důležitá je i ta zelená barva oblečení, nebo se opalovat pod stromem.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: stř úno 03, 2010 8:26 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Xion píše:Ked porovname nepasterizovany kozi jogurt a kefir, co sa tyka prinosu na zdravie, ako su na tom? Je v tom obrovsky rozdiel? Ked doporucujete vypit napriklad pol litra kozieho kefiru na zrovnanie stavu v crevach, aky by bol rozdiel, keby sa pouzilo rovnake mnozstvo jogurtu? Viem, ze rozdiel ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Spenat

Předmět příspěvku: Spenat
Napsal: stř úno 03, 2010 8:20 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 28147

Xion píše:Z toho mi vychadza, ze jedna kocka, cca 115g k jednemu jedlu, je postacujuce, a 2 by uz boli na hrane snesitelnosti. Ten mliecny vyrobok som myslel nepasterizovany kozi jogurt, tak snad by to az take zlo nebolo. To musíte vyzkoušet, ale mě osobně se to zdá docela dost, ovšem zdravotně to n ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Epsomská sůl

Předmět příspěvku: Epsomská sůl
Napsal: stř úno 03, 2010 8:05 pm 

Odpovědi: 150
Zobrazení: 301754

haddock píše:shanim epsomskou sul a zatim se mi nedari. kdyby nekdo mel tip na zdroj, prosim o SZ. dekuji. Lékárníci v naší republice se kvůli naprosté nenažranosti odmítají zabývat obyčejnou projímavou solí za pár korun a prodávají hezky balené sajrajty za dlouhé peníze. V tomto momentě musí nastou ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Spenat

Předmět příspěvku: Spenat
Napsal: stř úno 03, 2010 4:02 pm 

Odpovědi: 14
Zobrazení: 28147

Xion píše:Skusam teraz v zimnom obdobi mrazeny spenat od Bonduelle. Cize, skutocne to staci rozmrazit, a len tak jest? Podarilo sa mi kupit tu verziu co ma 4 kocky zabalene v 2 obaloch, teda to vychadza 115g na kocku. Vobec to neviem odhadnut, ci je to k jednemu jedlu vela, ci malo. Ked som jedaval ...

Napsal: stř úno 03, 2010 1:10 pm 

Pavelka. píše:Dobře. K té remineralizaci, (jak jsem na vašem foru četl) stačil by k těm vyšším dávkám hořčíku dokoupit vitamin D a jako denní dávka vápníku namletý mák? Je vhodné to kombinovat s vtíráním uriny do pokožky a nutné aby při této aplikaci měla vyšší PH? Vitamín D je pouze na předpis, lep ...

Napsal: stř úno 03, 2010 12:00 pm 

Pavelka. píše:Dobře. Udělal jsem si solanku z himálájské soli, denně 2 lžičky do vody. Byl by to dostatečný zdroj minerálů? Mnohem více minerálů přijmete z ořechového mléka a ořechového másla, solanka dodá pouze ty, které se již v naší přírodě prakticky nevyskytují. Ty dvě lžičky je docela dost a dl ...

Napsal: stř úno 03, 2010 11:26 am 

Pavelka. píše:Díky. Mohl byste ješte poradit něco proti vypadávání vlasů (kouty apod)? Otec v má 54 hřívu, takže genetika by to zřejmě nebyla. Tam jsou dvě možnosti a jedna řešit jde, tou je razantní remineralizace těla, protože tělo bere pokožku hlavy jako zdroj minerálů a dost často to odnesou vla ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Tekutiny vnitřně a zvenčí.

Předmět příspěvku: Tekutiny vnitřně a zvenčí.
Napsal: stř úno 03, 2010 10:41 am 

Odpovědi: 50
Zobrazení: 110588

Sybilla píše:Teoreticky súhlasím aj ja. Dokonca som súhlasila až tak veľmi, že som začala praktikovať toto pitie tekutín systematicky podľa doporučení o minimálne 2,5 l tekutín. Moje telo ich však nechce v takom množstve. Po príjme nad 1,5 l má zimomriavky a trasie sa odporom a po prijíme nad 1,7 l ...
Stránka 1886 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1883, 1884, 1885, 1886, 1887, 1888, 1889 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem