Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 5:07 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1887 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1884, 1885, 1886, 1887, 1888, 1889, 1890 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Pohanka

Předmět příspěvku: Pohanka
Napsal: stř úno 03, 2010 9:18 am 

Odpovědi: 155
Zobrazení: 249327

NOWOCAYN píše:Ohľadom pohánky sa chcem opýtať : Keď namočím pohánku na 10 hodín.... ako využiť vodu ? Môžem ju vypiť, a potom dať pohánku variť spolu s vodou, v ktorej nebola namočená ( aby som využil aspoň živiny z tej vody, lebo surová pohánka mi nechutí... ani voda nebude, ale to vypijem do pol m ...

Fórum: Zdraví versus civilizace   Téma: Výživa pro člověka a Zemi

Předmět příspěvku: Výživa pro člověka a Zemi
Napsal: stř úno 03, 2010 9:06 am 

Odpovědi: 32
Zobrazení: 49899

fdh píše:Jasný už se začínám chytat a vidět, že je to vcelku jednoduché Strouhaný kokos se dá sypat do všeho a ta skořice? Skořici dost často dávám do ovocného salátu večer, protože celkem dobře eliminuje prdíky a na noc se člověk nafukovat nemusí, navíc je chutná a dobře to voní. Nesmí se to ovšem ...

Napsal: úte úno 02, 2010 11:10 pm 

fdh píše:Jasný, spíš jsem myslel, že byste mohl hodit do placu nějaký tip, něco co se běžně neví nebo lidem nedojde, když začínají s takovou stravou a tím by dostali lepší nápady... Pač, přece jen, na výběr je v tomto období toho pomálu.... Nečaruji zase tak moc, jak se zdá, například dnes ráno 1 li ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte úno 02, 2010 10:54 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Xion píše:Dnes som zjedol 200g kyslej kapusty, strucik cesnaku, 1dcl kefiru, a kusok cerstvej kapusty, a maly kusok kokosoveho masla. Vsetko su to protikandidove veci, ale ci toho uz nieje naraz moc. Napriklad, nezabija kyselina kaprylova z kokosu aj kvasinky v kefire (nieje tam sice Candida Albican ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: úte úno 02, 2010 10:49 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

lev píše:Beru vit C s šípky 100mg v jedné tabletě - dva ráno, dva odpoledne, dva večer (jsem nachlazená). Doporučil jste mi brát hořčík na "písek" a vitamin B6. Chci se zeptat, zda je možné brát tyto dva vitaminy a minerál najednou nebo mezi nimi má být nějaký časový odstup? Díky za odpověd. Všude t ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: úte úno 02, 2010 10:42 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

fdh píše:Máte tam rozepsáno co to dodá jako komplex. Ale co dodá jedlá soda a epsomská sůl? Himalájská má přece většinu minerálů... Mám to chápat, tak, že třeba hořčík v malé koncentraci? Jasně tam píšu, že získáte nosné minerály z dané soli a vzorečky snad na internetu snadno najdete. Pokud to je p ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: úte úno 02, 2010 10:29 pm 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:zdravim, tak stolica dnes po praci bola(na silu) avsak zalostne malo a bola takej farby ako popisujete(po procedure) zlatozlta ,avska zapachala (ani sa nedivim ked bola vo mne par dni...), a myslim ze vo mne je este asi tak 90% z predoslych dni . precitla som cele vklano o klystyre , , nev ...

Napsal: úte úno 02, 2010 10:19 pm 

fdh píše:Jasný, čerstvé šťávy jsem zapomněl. Když den tak 0,3-0,5 s vit.C. Myslíte, že voda s himálajskou solí nestačí? Nebo zvýšit koncentraci? Co byste doplnil k jídelníčku, k jeho skladbě - ke střídání. Něco zásadního jsem opomněl, co by se mi mohlo po delší době projevit jako třeba nedostatek? V ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: úte úno 02, 2010 10:12 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Xion píše:Neviete odhadnut, aku trvanlivost ma kozi nepasterizovany jogurt? Skusam ho vyrobit sam, a chcem si z neho robit SP, rad by som si urobil mnozstvo na 7 dni, a posledny den zo zvysku jogurtu urobil novy jogurt do cerstveho mlieka. Islo by to takto aj dlhodobo? Tak naprosto přesně to vyzkoum ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jedla soda

Předmět příspěvku: Jedla soda
Napsal: úte úno 02, 2010 10:04 pm 

Odpovědi: 76
Zobrazení: 184112

fdh píše:Proč jsou v koupeli zastoupeny zrovna tyto tři věci? Co způsobují? Šlo by udělat koupel třeba jen v himalájské soli a kolik potom mít ml? Co to dodá, jsem tam psal, není to nějaká přesná a naprosto důležitá kombinace. Koupele se dají konat prakticky s jakoukoliv nejedovatou solí a vždy získ ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte úno 02, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Mat píše:Podla mna MMS zlikviduje všetko a pri neopatrnosti aj Vás... Skúste dat neajkú vačšiu dávku napr. 60 kvapiek a uvidíte. Radšej to ale rozdelte na 3 časti. Ja nad tým práve uvažujem. Tak nebezpečné to zase není, nějaký magor se tím chtěl sprovodit ze světa a vypil 0,5 litru chloritanu sodnéh ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte úno 02, 2010 9:49 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Akym sposobom laktobacily preziju to MMS. Su to aerobne organizmy? Podla tohto videa

Fórum: Výpočet a úprava BMI   Téma: Výpočet a úprava BMI

Předmět příspěvku: Výpočet a úprava BMI
Napsal: úte úno 02, 2010 9:31 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 126068

NOWOCAYN píše:Moje BMI je 19,1 .... ale je nutné povedať, že aj napriek svalnatej postave a širokým pleciam mám veľmi úzke kosti ( lebo mám aj dosť úzku tvár ), takže už len to že sa neberie do úvahy "konštitučný typ" ( veľkosť hlavy, šírka bokov a hrudníku, atď... proste KOSTI ), tak už len to hovo ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Půst

Předmět příspěvku: Půst
Napsal: úte úno 02, 2010 9:26 pm 

Odpovědi: 2210
Zobrazení: 2094474

Jana píše:Dobře, děkuji, přesně tak jsem to udělala, ale co další dny? Kolik porcí druhý den? Kdy mohu začít se syrovým ovocem a zeleninou? Kdy mohu začít se šťávami? Mám brát Lepicol? A co vitamíny v tabletkách, po jak dlouhé době? Děkuji, zdravím Jana Po půstu se jí, po prvním jídle, vždy až po do ...

Napsal: úte úno 02, 2010 9:16 pm 

fdh píše:Lze v zimě bez problémů žít z tohoto : např. snídaně - 3x nastrouhané jablko + rozinky + oříšky (+ někdy strouhaný kokos), oběd - nastrouhaná mrkev + namočená slunečnicová semínka + citron, večer třeba jablka + oříšky + kefír + ovesné vločky (nebo něco podobného). Denně pít 2-3l osmózní vod ...
Stránka 1887 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1884, 1885, 1886, 1887, 1888, 1889, 1890 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem