Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 4:34 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1891 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1888, 1889, 1890, 1891, 1892, 1893, 1894 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Banany

Předmět příspěvku: Banany
Napsal: ned led 31, 2010 7:20 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 97771

NOWOCAYN píše:Môj názor : Banány sa do našich končín dostanú nezrelé, a dozrievajú buď chemickým spôsobom ( v nejakel plynovej komore ), "umelým" dozrievaním iného druhu - teda odtrhnuté, alebo Bio banány, u ktorých sa tiež nedá naisto zistiť, či dozreli na strome, alebo "niekde inde"... Preto ja os ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Datle

Předmět příspěvku: Datle
Napsal: ned led 31, 2010 7:16 pm 

Odpovědi: 27
Zobrazení: 44056

NOWOCAYN píše:Datle v bio kvalite "ošetrené" bio olejom, sušené pri nízkej teplote - nevidím problém. Ten olej by nemal uškodiť, nevidím dôvod. Je ho máličko ( datle namáčam, a tú vodu ráno pijem, oleja je tam minimum, by som povedal že dodá dokonca tej vode ešte lepšiu chuť, akoby to bolo bez oleja ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jáhly

Předmět příspěvku: Jáhly
Napsal: ned led 31, 2010 6:49 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 46203

NOWOCAYN píše:Ja by som k tomu len doplnil, že som mal možnosť vyskúšať 4 druhy pšena ( jáhly ), z toho dva konvenčné, dva bio ( som verný bio ). Z konvenčných boli jedny "žluklé" - hneď som ich zavrhol. Iné boli veľké a chutné ( mám tiež namysli konvečnené - čiže nie bio ). Z bio som mal na výber d ...

Fórum: Životní osudy   Téma: Špatné vyprazdňování

Předmět příspěvku: Špatné vyprazdňování
Napsal: ned led 31, 2010 9:20 am 

Odpovědi: 184
Zobrazení: 253871

laco píše:xion: Prvu 1.5l som vypil na ex , je to o zvyku urcite. Jedol som 2x ryzu s maslom a mrkvou + varenu zeleninu z kuracej polievky(snad to nieje chyba) a na tie laktobacili som uz pri druhej davke ryze myslel ze netreba. Z coho plynie otazka: co s tymi tabletkami(laktobacilmi) jest ich zajtr ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Energie v tekutinách - Voda - úžasná záležitost

Napsal: sob led 30, 2010 10:21 pm 

Odpovědi: 55
Zobrazení: 154761

fdh píše:jasný, s těmi semínky a oříšky je to vcelku známé a pochopitelné a to neměli zeleninu? Ono ostatně v té době asi nebyla tak rozšířená jako dnes, že? A taky, kdž je člověk pročištěný a spaluje mu to jak má, tak nepotřebuje tolik jídla. A zvlášť když má živé jídlo. Stačí málo, aby z toho dost ...

Napsal: sob led 30, 2010 10:08 pm 

laco píše:tak vypil som zhruba 6litrov slanej vody, prve 2 litre boli slane a napinalo ma dost, nasledne som myslel ze nic z toho nebude, prva davka bola o 9:50 , o 10:30 sa spustil "sifon" , dalsi pol liter slanej vody siel za 5 sekund von cez usta, strasne ma naplo( asi je to normalne a cisti sa t ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: sob led 30, 2010 9:50 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

AlešD píše:Děkuji za velmi podrobné informace a trpělivé odpovědi na všechny dotazy. Přiznám se, že jsem typickým produktem dnešní doby. 39 let, práce u počítače, málo pohybu (když už, tak nárazově) a dokud tělo funguje, moc se o ně nestarám. V posledních 2 letech se mi objevilo bříško jak bych byl ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: sob led 30, 2010 9:41 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Tak ma napadlo spojit Bruessovu kuru (alebo proste kuru na stavach) s MMS. Mohlo by to dost zvysovat ucinok. Na cistu hladovku o vode to bude asi dost sila, aky mate na to nazor? Travenie by to teoreticky nemalo spustit, ale je pravda, ze asi by bolo predsalen lepsie pit cistu vodu. No v t ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Energie v tekutinách - Voda - úžasná záležitost

Napsal: sob led 30, 2010 8:44 pm 

Odpovědi: 55
Zobrazení: 154761

fdh píše:jo, pH je asi dost vysoké. Dnes ráno pH moči 7 a pH slin 7. Přitom jím v podstatě syrovou stravu a občas něco, ale většinou vegetariánského. Což mi na jednu stranu přijde divný, že by to takhle příroda vymyslela? A když nechci jíst nic co prošlo potravinářským průmyslem, tak jsem v myšlenká ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Revmatoidní artritida

Předmět příspěvku: Revmatoidní artritida
Napsal: sob led 30, 2010 10:21 am 

Odpovědi: 101
Zobrazení: 190033

Sluníčko píše:Dobrý den Jardo, detailněji již druhý večer pročítám Vaše stránky a intuitivně citím, že jsem konečně našla NĚCO,něco velkého, co již delší dobu hledám a co mě, věřím, pomůže. Mám 32let, dvě malé děti (4,5 a 1 rok) a před dvěma lety mě byla diagnostikována revmatoidní polyatritida . Úd ...

Napsal: pát led 29, 2010 9:42 pm 

Bronek píše:ted se mi kamarad sveril, ze jeho máma má nádor na žaludku. Prý neoperovatelný, mám doporučit MMS ? nevím, jak to udělat, pošle mě s tím pryč, ale asi bych si vyčítal, kdybych mu to nenabídl Na tento druh nádoru je MMS jednoznačně vhodné, vzniká totiž zpravidla z činnosti parazitických b ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: pát led 29, 2010 9:31 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Petra píše:Dobrý den Jardo. Začla jsem si měřit pH i když tak nějak nepravidelně. Jsem teď v lednu opravdu vytížená a mimo domov, takže doufám, že alespoň z těch minimum hodnot, které posílám e-mailem můžete vyjít a poradit a já se budu moci konečně odpíchnout. Únava se trošku zlepšila, začla jsem d ...

Napsal: pát led 29, 2010 8:48 pm 

laco píše:Vdaka za info. Takze, - kozi kefir netusim odkial zozeniem ale popytam sa urcite, existuje ekvivalent kozieho kefiru? - zanesenie jater(pecene) vznika nevhodnou stravou? - 5 bielych jedov: cukor/sol/syry a ? muka,a? Ako som vravel klystyr momentalne nemam ani pomocky a hlavne sukromie takz ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Zlatý stafylokok MRSA

Předmět příspěvku: Zlatý stafylokok MRSA
Napsal: pát led 29, 2010 7:47 pm 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 50779

Jana píše:Dobrý den, jedné mé příbuzné našli zlatého stafylokoka ve střevech. Zajímalo by mne, zda by bylo možné, než ho vyléči antibiotiky, užívat na výplach střev moč. Přenesl by se do střev? Předem děkuji za odpověď, s pozdravem Jana Nechápu dotaz, pokud ho ve střevech již má, jak ho tam může moč ...

Napsal: pát led 29, 2010 7:39 pm 

Bronek píše:rozumíte někdo tomu, jak hodně záleží na té tříminutové aktivaci mms? ja vždycky počkam prostě chvilku, když spěcham, muže to být jen minuta, někdy se zapomenu a třeba 4 minuty. Ty jsou tam nutné ke spuštění reakce, čili pokud to vypijete dřív reakce není nastartována a děje se to až v ž ...
Stránka 1891 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1888, 1889, 1890, 1891, 1892, 1893, 1894 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem