Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 3:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1898 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1895, 1896, 1897, 1898, 1899, 1900, 1901 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Candida a chlamydioza

Předmět příspěvku: Candida a chlamydioza
Napsal: úte led 19, 2010 5:27 pm 

Odpovědi: 5328
Zobrazení: 4472055

Mat píše:Je vhodnejšie použit na candida test rannú stolicu alebo večernú alebo to je jedno? V prípade, že použijem večernú tak je potrebné uchovat to v chlade do rána? V prípade, že rannú tak by sa to malo odniest do 1 hodiny alebo to vydrží aj dlhšie cca 3h? Chystám sa totiž na preventívny test a ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Urina

Předmět příspěvku: Urina
Napsal: úte led 19, 2010 5:08 pm 

Odpovědi: 185
Zobrazení: 275101

Mat píše:Dnes som použil 10 dní odstátu urinu a nie som si istý či to bol dobrý postup. Odporúča sa, pokial viem max. 7dní, no je fakt, že tá moja bola po 10 dnoch bez zápachu takmer priezračná nič tam neplávalo, tak som to riskol. Mám sa tomu v budúcnosti vyhnút alebo sa to dá aplikovat? Ďakujem Ne ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Jáhly

Předmět příspěvku: Jáhly
Napsal: úte led 19, 2010 5:04 pm 

Odpovědi: 25
Zobrazení: 46203

Mat píše:Tento recept som už pár krát použil, no bol som z toho trochu v rozpakoch, kedže je to obilovina v kobinácii s ovocím a to provokuje rozne kvasné procesy. Ale chutovo to bolo ok. Zaujíma ma či by sa rovnaký postup nedal aplikovat pri amarante alebo quinoe. Moholo by sa to ev. zniest s tým o ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: úte led 19, 2010 4:58 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Petra píše:Dobrý den Jardo, omezila jsem patlanici a ořechy a vypadá to, že defekace snad bude zase OK. Jinak jsem třetí týden čistě na vitastravě a pořád se bojím toho, že dělám někde chyby. Jsem totiž strašně unavená a pořád se tak nějak motám, jenže nevím z čeho. Žiju teď v neustálém stresu, doko ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Odšťavňovače a ostatní přístroje-zkušenosti

Napsal: úte led 19, 2010 4:41 pm 

Odpovědi: 1418
Zobrazení: 1519243

Nevada píše:Dobré ráno, Jardo, děkuji za odpověď v rubrice Klystýry.. a prosím - máte zkušenosti s tímto? Veganza Přístroj na výrobu rostlinného mléka Připravte si snadno a rychle v pohodlí Vašeho domova zdravá rostlinná mléka (sojové, mandlové, konopné, sezamové, rýžové či jiné) umožní vyrobit si r ...

Fórum: Stavba nových základů   Téma: Očista

Předmět příspěvku: Očista
Napsal: úte led 19, 2010 9:19 am 

Odpovědi: 21
Zobrazení: 40186

ettelea píše:Dobrý den, měla bych takový dotaz. Přestala jsem po cca. pěti letech brát antikoncepci, a teď bych si ráda nějak vyčistila tělo od jejích účinku (pokud to nějak jde...). Je mi jasné že půjde o komplexnější očistu, ale zajímalo by mne např. jak dlouho trvá než se všech škodlivin napáchan ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Klystýr a mikroklyzma

Předmět příspěvku: Klystýr a mikroklyzma
Napsal: pon led 18, 2010 8:55 pm 

Odpovědi: 1759
Zobrazení: 1964022

Nevada píše:Dobrý den Jardo, tak jsem držela jaterní dietu, jak jsem Vám psala do meilu (schůzka 3. 1. 2010) a musím říci, že jsem se během těchto dnů cítila velice dobře. Prováděla jsem pravidelně klystýry. 6. den jsem měla ráno šťávu - jablka, mrkev. K obědu jsem si téměř do měkka uvařila rýži - n ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: pon led 18, 2010 4:46 pm 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

ixi píše:Zkusila jsem samostatnou syrovou hlívu chvíli žvýkat a vyplivnout, pálení v ústní dutině se dostavilo opět. Chtěla jsem si být jistá, že nejde o pálení žáhy, se kterým zkušenost nemám. Váhám, jestli hlívu ze stravy vynechat nebo to pro její účinky vydržet. Může být to pálení známka příznivé ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Potravina proti úzkosti.

Předmět příspěvku: Potravina proti úzkosti.
Napsal: pon led 18, 2010 3:41 pm 

Odpovědi: 214
Zobrazení: 258815

Pavelka. píše:Dobře. Takové kameny by vás mohly potěšit. (Řekl bych že největší na české síti).

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Ostropestrec mariansky

Předmět příspěvku: Ostropestrec mariansky
Napsal: ned led 17, 2010 7:03 pm 

Odpovědi: 462
Zobrazení: 749149

Xion píše:Aha, tak pozeram, ze je rovnaka tema aj tu

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: ned led 17, 2010 6:56 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

Xion píše:Ja mam na mysli tak 4 dni na maslo, a 7 dni na drt, ci to je tiez uz dlha doba? Takto krátká doba skladování v lednici nevadí, ale tu drť je i tak vhodnější skladovat pouze v mrazáku. Nijak se totiž neslepuje a je sypká i po zmrznutí, tak proč riskovat skladování v lednici.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Himalajska sol

Předmět příspěvku: Himalajska sol
Napsal: ned led 17, 2010 6:51 pm 

Odpovědi: 105
Zobrazení: 206913

Xion píše:Chcem sa opytat, ci je mozne vypit tu lyzicku roztoku himalajskej soli aj v litri tekutin, ktora sa pije na rano. Znizi sa tym vstrebatelnost mineralov, alebo to od mnozstva vody, v ktorej je to rozpustene nezavisi? To nijak nevadí, tělo si to stejně odfiltruje a použije pouze to, co oprav ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Cesnakova vodka

Předmět příspěvku: Cesnakova vodka
Napsal: ned led 17, 2010 6:47 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 97024

Xion píše:Tak ma napadlo po precitani tohto receptu, ci nieje vhodne tych 14 minut pockat aj pri beznej konzumacii cesnaku, ked ho pucim na kremovitu kasicku. Teda nakrajat na pruzky, pockat 14 minut, a potom z tych pruzkov rychlo urobit kasu a zjest to. Popripade urobit kasu, a pockat 14 minut? Pat ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Jednohubky pro dobré trávení

Předmět příspěvku: Jednohubky pro dobré trávení
Napsal: ned led 17, 2010 4:50 pm 

Odpovědi: 7
Zobrazení: 22376

Pokud čekáme z nějakého společenského důvodu přejídání nevhodným jídlem, je velice vhodné podpořit organizmus větší dodávkou enzymů, které pomohou hlavně játrům a slinivce v jejich náročné práci. Díky enzymům z papáje, ananasu a červeného vína, tak máme mnohem snadnější trávení těžkého jídla, která ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: ned led 17, 2010 1:16 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Sybilla píše:Jardo, prečo miešaš šťavy s vodou? Skúsila som gúgliť prečo, ale dočítala som sa iba to, že sa to kdekade odporúča, ale nikde prečo. No abych pravdu řekl, tak já v tom žádnou hlubší logiku nehledám a vodu tam dávám, když je šťáva moc hustá, což je u ořechového mléka skoro vždy. Také šťá ...
Stránka 1898 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1895, 1896, 1897, 1898, 1899, 1900, 1901 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem