Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:34 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1900 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1897, 1898, 1899, 1900, 1901, 1902, 1903 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Houby

Předmět příspěvku: Houby
Napsal: pát led 15, 2010 8:26 am 

Odpovědi: 58
Zobrazení: 102275

Araila píše:A co třeba houba shii-take nebo reishi? http://www.vegi.cz/cz/lecive_houby Ještě by mne zajímalo, zda jíte (vy, co s jídlem hub za syrova máte nějaké zkušenosti) syrové houby samotné nebo s něčím. Samotné houby jsou totiž (alespoň podle mé zkušenosti) do žaludku dost těžké. Ty houby, co ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: čtv led 14, 2010 9:41 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Mat píše:Pochopil som. Takže ked by som to dal npar ráno(to som ešte neskúsil, jedol som to po obede cca 3h), tak počkám napr. 4h a možem sa najest? Ďakujem Ano, chce to běžné odstupy jako při každém jiném jídle, jinak nevytrávíte a potrava začne v těle kvasit.

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Půst Master Cleanse....aneb popíjení citronády

Napsal: čtv led 14, 2010 9:32 pm 

Odpovědi: 10
Zobrazení: 29403

mora77 píše:Ahojík všem ... narazila jsem na zajímavou knihu,,,10 dni k očistě těla,kdy se ráno na lačno dělá výplach 1litr vody s dvěma lžičkami soli nejodidované.. hodinu nato můžete během dne popíjet citronádu s javorovým sirupem a špetkou cayenského pepře v poměru 2,5 dcl vody 2 lžíce citronu od ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv led 14, 2010 9:18 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

PavelZ píše:Ze znojma přijde 5 l oleje, IHNED rozliji do 0,5 (nebo 0,25) litrových PET lahviček od Dobré vody, uložím do mrazáku. Před výrobou patlaniny stačí vyndat 5 minut předem, není třeba rozmrazovat, olej jde vytlačit jako pasta. To máte zmrazené nějak málo, když to jde z té PET láhve vydolova ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Lněný olej

Předmět příspěvku: Lněný olej
Napsal: čtv led 14, 2010 9:10 pm 

Odpovědi: 873
Zobrazení: 1030401

Xion píše:Tak ma napadlo, ako rychlo treba olej po otvoreni flasky spotrebovat. Mam 0,25l flasku uskladnenu v chladnicke, otvorim ju, a kazdy den z nej odlievam 33-50ml do sirnej patlaniny. Tym padom poslednu davku odlejem z flase za 6 dni. Je tato doba postacujuca, aby sa olej mohol pokazit? Ako ry ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Produkty z kozieho mlieka

Předmět příspěvku: Produkty z kozieho mlieka
Napsal: čtv led 14, 2010 9:07 pm 

Odpovědi: 90
Zobrazení: 115925

Mat píše:Je možné pridat do toho kozieho jogurtu ovocie a med súčasne? Alebo sa to tam vobec nehodí? Alebo bud iba ovocie alebo iba med? Mám na mysli konkrétne čučoriedky,maliny,ostružiny, brusnice - všetko mrazeneé v bio kvalite rozmixované a zamiešané do jogurtu, prípadne čerstvé ovocie - banány,j ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Pravidla receptů a dobrých tipů

Předmět příspěvku: Pravidla receptů a dobrých tipů
Napsal: čtv led 14, 2010 9:50 am 

Odpovědi: 0
Zobrazení: 61345

Pravidla receptů a dobrých tipů Vítám všechny nové uživatele v tomto diskuzním fóru. Diskuzní fórum Recepty a dobré tipy slouží jako platforma pro výměnu informací a zkušeností všech, kteří se zajímají o své zdraví a mají také velký zájem, aby jim to při tom zdraví také maximálně šmakovalo. Ať jste ...

Fórum: Recepty a dobré tipy   Téma: Oznámení

Předmět příspěvku: Oznámení
Napsal: čtv led 14, 2010 9:14 am 

Zobrazení: 57768

Oznámení Vítám všechny nové uživatele v tomto diskuzním fóru. Diskuzní fórum Zdraví-az.cz slouží jako platforma pro výměnu informací a zkušeností všech, kteří se zajímají o své zdraví. Ať jste zkušený či začínající, věřím, že se zde budete cítit velmi dobře. Předpokládám, že do diskuze se zapojí hod ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: čtv led 14, 2010 8:43 am 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

fdh píše:pak by mohla uplne stejn fungovat taky osmozni voda a nakapat do ni citron.... kolik myslite, ze je potreba citronu na treba 0,5l? a da se takto hladova voda "nazrat" a pak pouzit do PETky? To by té šťávy muselo být celkem dost, ale není problém přidat trochu himálajské soli a citrónovou šť ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: čtv led 14, 2010 8:38 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

fdh píše:tak to bych se právě nebyl tak jistý... když jsem se jich ptal, tak mi potvrdili, že to všechno prochází párou.. Tak je vyzkoušejte spařit a uvidíte jak snadno se sloupnou. Samozřejmě nechci tvrdit, že s nimi nikdo nic provádět nemůže, to se v dnešní době dá říci pouze o tom, co si vyproduk ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř led 13, 2010 7:46 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

ramon píše:dnes som absolvoval tuto ocistu. Prebehlo to celkom v poriadku, akurat na zaciatku to chvilu trvalo kym sa to rozbehlo a mal som dost plne brucho. Uz po troch 1,5l flasach isla cista voda a potom som vsetko robil ako v navode. Len jedna vec ma trochu zarazila. Aj ked mi vysla vsetka voda, ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Pravidla inzerce a vkládání dobrých tipů

Napsal: stř led 13, 2010 7:15 pm 

Zobrazení: 62383

Pravidla inzerce a vkládání dobrých tipů Vítám všechny nové uživatele v tomto diskuzním fóru. Diskuzní fórum Inzerce a vkládání dobrých tipů slouží jako platforma pro výměnu informací a zkušeností všech, kteří se zajímají o své zdraví. Ať jste zkušený či začínající, věřím, že se zde budete cítit vel ...

Fórum: Inzerce a dobré tipy   Téma: Oznámení

Předmět příspěvku: Oznámení
Napsal: stř led 13, 2010 7:09 pm 

Zobrazení: 60758

Oznámení Vítám všechny nové uživatele v tomto diskuzním fóru. Diskuzní fórum Zdraví-az.cz slouží jako platforma pro výměnu informací a zkušeností všech, kteří se zajímají o své zdraví. Ať jste zkušený či začínající, věřím, že se zde budete cítit velmi dobře. Předpokládám, že do diskuze se zapojí hod ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Příklad denního jídelníčku

Předmět příspěvku: Příklad denního jídelníčku
Napsal: stř led 13, 2010 2:32 pm 

Odpovědi: 1311
Zobrazení: 1402708

Mat píše:Je možné, že by mi stačilo jedno jedlo denne?Teda obed konkrétne(celkom výdatný/orechy,pohanka,šalát). Už som to pár krát takto aplikoval a celkom to šlo. Je pravda,že som potom ešte konzumoval(pickles,kyslú kapustu), ale to zrejme velmi nezavážilo. Pil som uhorkovú štavu. Dokoca sa mi stal ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Analýza prvků z vlasů

Předmět příspěvku: Analýza prvků z vlasů
Napsal: stř led 13, 2010 2:23 pm 

Odpovědi: 677
Zobrazení: 823543

ixi píše:Také by mi víc vyhovovalo cvičit dopoledne, ale chodím do práce. Nejedná se o výrazně silové nebo aerobní cvičení, tak to, doufám, není takový prohřešek. Kdysi mi "zmrzlo" rameno a téměř rok jsem nehýbala pravou rukou. Podstoupila jsem dvě zbytečné operace a když už jsem se smiřovala s tím, ...
Stránka 1900 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1897, 1898, 1899, 1900, 1901, 1902, 1903 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem