Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 2:32 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1901 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1898, 1899, 1900, 1901, 1902, 1903, 1904 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Šťávy ovocné a zeleninové

Předmět příspěvku: Šťávy ovocné a zeleninové
Napsal: stř led 13, 2010 12:59 pm 

Odpovědi: 812
Zobrazení: 982807

Mat píše:Dnes som spravil pokus a do citrónovej vody(štava z 1-2citrónov+0,5l vody) som dal med(lyžicu). Celkom mi to chutilo. Dá sa to takto aplikovat alebo si to vzájomne odporuje? Musím sa priznat, že včera som aj ja riedil štavu v tomoto pomere destilka/štava 1:1 a vypil som to cca 3O min po jed ...

Napsal: stř led 13, 2010 12:56 pm 

fdh píše:takže je to taková lepší voda.... ani šťáva ani hladová voda... No, je o dost lepší, protože obsahuje veliké množství živin, minerálů, vitaminů a enzymů, což samotná voda rozhodně tělu zajistit nedovede.

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř led 13, 2010 12:52 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Petra píše:Než jsem začla jíst sirnou patlanici, problémy s defekací žádné. Co jí užívám, potíže mám jako Jindra. Chce to určitě omezit ořechy a ty všechny dobrůtky, co si z ořechů vyrábíme. Jinak je možné, že i když sirnou patlanici důkladně promixuji, že nemám žádný mastný prstenec v nádobě, tak p ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: stř led 13, 2010 12:44 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

ixi píše:Kde se dá sehnat ta kefírová houba? Je k mání běžně na internetu, případně vám ji může zajistit nějaká prodejna racionální výživy. Netuším, kde bydlíte, ale pokud si do vyhledavače Seznam zadáte tibetská, či kefírová houba, tak vám vyjedou nabídky a protože se ta houba dost rozrůstá, tak ji ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř led 13, 2010 12:37 pm 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

fdh píše:no jasný, ale co probouzíte? přece enzymy a ty jestliže to prošlo teplem jsou mrtvé. Lískové ořechy by musely zřejmě být ještě ve slupce, což si představit dovedu, ale co mi řekli, tak mandle je problém... :/ Nechápu, proč by mandle znamenaly problém, pokud vím tak se loupou mechanicky a dá ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Inzerce

Předmět příspěvku: Inzerce
Napsal: stř led 13, 2010 12:32 pm 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49849

Návštěvník píše:overovaci kod je v dnesni dobe, pro ty co to s obsahem stranek mysli vazne, povinnost. Kody opisuju kazdou chvili a na tak spatne citelny jsem jeste nenarazil. Ale jinak chapu, ze nechcete vstoupit do stejne kaluze dvakrat, jen rikam ze jsou i dalsi moznosti. A ted me tak napada vzdy ...

Fórum: Co ovlivníme a co ne   Téma: Potraviny, potravinové doplňky a léky.

Napsal: stř led 13, 2010 9:05 am 

Odpovědi: 187
Zobrazení: 372374

vendy píše:dobrá připomínka, díky Víte co já se některým lidem už jen směju , když slyším jak jsou spojeni s dnešním komerčním systémem a čím většina z nich žije a co je pro ně důležité Dřív mi to taky přišlo normální , žít takový život jako ostaní a brát ho za bernou minci, ale postupem času mi vše ...

Fórum: Základ našich nemocí   Téma: Vitarián

Předmět příspěvku: Vitarián
Napsal: stř led 13, 2010 8:56 am 

Odpovědi: 28
Zobrazení: 43597

fdh píše:stále si o tom myslím lepší a lepší věci myslím, že není potřeba víceménně šahat po žádném potravinovém výrobku... stačí to co nám dá příroda... ovoce, zelenina, ořechy a semena jako základ )) stále víc a víc pobírám informace jak je ten systém pokroucený a fakt těm nahoře (lidem ne andělům ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fissura akutní fáze

Předmět příspěvku: Anální fissura akutní fáze
Napsal: stř led 13, 2010 8:47 am 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 124123

di nod 27 píše:Dekuji mnohokrat za rady. Mela bych se nad svou zivotospravou opravdu zamyslet a zmenit ji od zakladu. O dostatek pohybu se snazim a pravidelne chodim sportovat. Jeste bych si dovolila jeden dotaz - muze ovlivnit klystyr ucinek antikoncepce? Ne na to klystýr nemá vliv, ale pokud vám m ...

Napsal: stř led 13, 2010 8:36 am 

fdh píše:když smíchám čerstvou šťávu s vodou z reverzní osmózy cca 1:1 udělám z hladový vody to, že se nasytí látkami ze šťávy? Ano, voda si vezme to, co potřebuje a šťáva není tak koncentrovaná, sám to mnohdy takto dělám v naprosto náhodném poměru, záleží kolik zrovna vylisuji šťávy.

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Dotaz ohledně přístroje Aquel 200+E

Předmět příspěvku: Dotaz ohledně přístroje Aquel 200+E
Napsal: stř led 13, 2010 8:33 am 

Odpovědi: 1
Zobrazení: 9730

Araila píše:Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat na Váš názor, Jardo, ohledně tohoto přístroje na čištění vody (Aquel 200+E). Děkuji. Pokud to mohu takto posoudit, jedná se o naprosto normální reverzní osmózu, ale dost drahou, navíc koncipovanou tak, aby zákazník musel provádět pravidelný servis, který ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Orechy, semienka

Předmět příspěvku: Orechy, semienka
Napsal: stř led 13, 2010 8:27 am 

Odpovědi: 479
Zobrazení: 665211

fdh píše:tak jsem zjistil, že některé ořechy nemá cenu namáčet, pač jsou stejně veškeré enzymy kaput, když je proženou párou o teplotě 200C, aby z nich svlékli obal... zkoušel jsem slunečnicové semínko, čočka - to jde báječně teď chci koupit alfalfa a nechat klíčit což musí být parádní zdroj látek p ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Anální fissura akutní fáze

Předmět příspěvku: Anální fissura akutní fáze
Napsal: úte led 12, 2010 10:14 pm 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 124123

di nod 27 píše:Dobry vecer, dnes jsem objevila vasi stranku a postupne se s ni seznamuji a procitam jednotliva temata. Jsem za vasi stranku a rady velmi vdecna, nebot ma zkusenost s lekari neni nejlepsi a posledni dobou se spise obracim k moci prirody a prirodnich produktu. Chtela bych se proto zept ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte led 12, 2010 7:13 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

drakulinda píše:Dobré odpoledne, děkuji za odpověď, ještě doplním, čistá voda už právě před heřmánkem šla, ale to čím si nejsem jistá je, kolik té slané vody z první dávky se dostalo dál a jestli celý proces čištění střeva vůbec mohl začít a další voda neprotékala pouze kvůli jejímu množství a "usaz ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: úte led 12, 2010 6:16 pm 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

drakulinda píše:Dobrý den, chci se zeptat, do jaké míry se dá moje procedura považovat za úspěšnou, jestliže jsem část vody první dávky vyzvracela... snažila jsem se pokračovat, jelikož mi už pak bylo lépe, ale nepodařilo se mi vypít poslední dávku... dala jsem tedy 3x 1,5l vody a pak následoval heř ...
Stránka 1901 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1898, 1899, 1900, 1901, 1902, 1903, 1904 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem