Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je ned zář 27, 2026 1:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nové hledání

[ Vyhledáváním bylo nalezeno 30006 výsledků ]

Stránka 1906 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1903, 1904, 1905, 1906, 1907, 1908, 1909 ... 2001  Další
Autor Zpráva

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Laktobacily

Předmět příspěvku: Laktobacily
Napsal: čtv led 07, 2010 3:05 pm 

Odpovědi: 149
Zobrazení: 397435

Jindra píše:Jardo prosím Vás jak to myslíte "tvrdá nestravitelná paprika"? Konkrétně červenou papriku já docela rád; mám si na něco dávat bacha nebo se jí dokonce vyhýbat? Mám za to, že je to běžná zelenina, neškodná, vhodná, zdravoučká Paprika je poměrně těžko stravitelná, ale to neznamená, že není ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: Cesnakova vodka

Předmět příspěvku: Cesnakova vodka
Napsal: čtv led 07, 2010 2:58 pm 

Odpovědi: 33
Zobrazení: 97024

Xion píše:Jarda, co hovorite na toto? Citace:Když někdo ve starém Rusku dostal chřipku nebo angínu, měl problémy s játry, prostatou, vysokým krevním tlakem nebo rakovinou, pak pil vodku s česnekem a paprikou, někdy ochucenou několika plátky cibule, šel do sauny a odpočíval. Mnozí lidé, mezi nimi i b ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Časový režim na šťávy

Předmět příspěvku: Časový režim na šťávy
Napsal: čtv led 07, 2010 2:41 pm 

Odpovědi: 16
Zobrazení: 33859

Jana píše:Aha, takže oříšky, mák, jáhly, všechno mám nechat projít odšťavňovačem a spolu s mrkvovou a pomerančovou šťávou vypít a potom to, co z toho vylezlo si sebou vzít do práce a tam to sníst k snídani? Ano, takto to dělám, ořechy a semena zpravidla odšťavním s jednou napůl rozkrojenou mrkví, to ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Minerály, vitamíny a enzymy

Předmět příspěvku: Minerály, vitamíny a enzymy
Napsal: čtv led 07, 2010 2:32 pm 

Odpovědi: 2984
Zobrazení: 2993068

Jindra píše:Jaroslave chtěl jsem se zeptat, mé děti (5 a 10 roků) jsou bohužel navyklé na mléčné výrobky, protože jsem celé roky jogurty hodně nakupoval a hloupě věřil, že jsou pro růst a vývoj dětí důležité, až dnes vím, že je to naopak. Snažím se dnes své děti mléčným věcem odvykat, skutečně už je ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Sirná patlanina - dieta podle Dr. Budwig

Napsal: čtv led 07, 2010 2:24 pm 

Odpovědi: 1823
Zobrazení: 2823530

Xion píše:Ako je na tom sirna patlanina po nutricnej stranke? Kolko energie z toho telo dokaze ziskat. Prida to telu rovnako energie, ako keby sa ten tvaroh, olej a semienka zjedli oddelene? Tak, toto objektivně zjištěné nemám, ale domnívám se, že využitelnost bude ještě lepší než u jednotlivých slo ...

Napsal: stř led 06, 2010 8:23 pm 

fdh píše:jasné... no co naděláte.... snad jen doufat, že takových kopanců nebude tolik, aby se to nedalo vydržet tak už mám objednanou houbu, snad by mohla přijít do víkendu mléko mám taky zajištěné, bylo to snadné dnes jsem si dal k obědu doporučenou rýži s banánem, večer 2 jablka (musel jsem ochut ...

Napsal: stř led 06, 2010 6:10 pm 

Jana píše:To je mi jasné. Až na to, že to mám daleko, je to ale dobré, že stres jen občas, jíst mohu kdykoliv, jakkoliv dlouho, připravovat si tu sama jídlo, jaké chci.... to v minulé práci jsem běžela na oběd do restaurace na půl hoďky, protože nebyla jiná možnost, a pořád stres. Teď to je v pohodě ...

Fórum: Potraviny jako jedy i léky   Téma: Zásadotvorné a kyselinotvorné potraviny

Napsal: stř led 06, 2010 12:02 pm 

Odpovědi: 445
Zobrazení: 739743

mou5 píše:Dobrý den, pane Jardo. Jsem přesvědčena o tom, že příroda nám nadělila "jídlo" v takové podobě, v jaké je pro nás nejpřijatelnější. Nějakou dobu jsem se zabývala makrobiotikou, příliš krátkoku na to,abych mohla něco hodnotit nebo kritizovat, ale některé její názory mi připadají logické, ni ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Sankhapraksalana

Předmět příspěvku: Sankhapraksalana
Napsal: stř led 06, 2010 11:37 am 

Odpovědi: 2494
Zobrazení: 2175608

ixi píše:Tuto techniku očisty jsem poprvé vyzkoušela v neděli. Vše se mi snadno podle uvedeného návodu podařilo, ale správným průběhem si úplně jistá nejsem. Odešla pouze běžná stolice a kaly, už po druhém hrnku vody šla jen čistá voda. První stolice odpovídala popisu a byla v úterý velmi brzy ráno, ...

Fórum: Připomínky a názory   Téma: Inzerce

Předmět příspěvku: Inzerce
Napsal: stř led 06, 2010 10:02 am 

Odpovědi: 22
Zobrazení: 49849

Jana píše:Dobrý den, nebylo by možné udělat tady kolonku, kam by lidé mohli vkládat své inzeráty? Třeba někdo prodává kozí mléko, či domácí med, či cokoliv u mě za rohem a já se o tom nedozvím. Taky by mě potěšilo poznat třeba lidi z mého města, které se také inspirovali Vašemi radami a setkat se s ...

Napsal: stř led 06, 2010 9:21 am 

fdh píše:Co to je? Dnes jsem si dal k večeři čerstvou mrkvovou šťávu s 1/3 červ.řepy. Do toho lžíci lísk.ořechů,lž.slunečnicových semen, lž.dýň.semen,lž.sezamu, vypil. Hned na začátku jsem tím zapil 4mg vit.C, ale to myslím, že je jedno...Potom 1 červ.papriku a nakonec chleba s máslem a pár zrníčky ...

Fórum: Očista tlustého střeva   Téma: Rýma

Předmět příspěvku: Rýma
Napsal: úte led 05, 2010 9:55 pm 

Odpovědi: 51
Zobrazení: 97649

Jana píše:Dočetla jsem se, že rýmu způsobují také zanesená střeva, když už tělo nemá kudy se čistit. Z čeho vzniká rýma při změně teploty, neboli, spustí se mi vždycky rýma, když příjdu ze zimy do tepla nebo naopak. A stává se to více lidem... Předem děkuji za odpověď, zdravím Jana To není klasická ...

Napsal: úte led 05, 2010 9:27 pm 

Jana píše:Dobrý den, ráno piji cca 0,5 - 0,75 l šťávy - pomeranč, jablko, mrkev, popř. v létě meloun, poté se nasnídám a vyrážím do práce. Když je takto mráz a sníh, nejezdím autem, ale vlakem, což mi trvá bohužel 2 hodiny, vstávám v 5.45, v práci jsem v cca 8.20. Pokud bych pila šťávu 3 x po půl ho ...

Fórum: Hydratace organizmu   Téma: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví

Předmět příspěvku: Zelený nápoj - zázrak pro zdraví
Napsal: úte led 05, 2010 7:34 pm 

Odpovědi: 345
Zobrazení: 566721

Jirka N píše:Dobrý den, prostě a jednoduše: jak na chlorofyl a vůbec zelené v zimě? Řešíte to, nebo si dáte pauzu (máte namrazíno, doporučoval by jste to)? To záleží, jak moc jste ochoten platit ty vysoké částky za čerstvé zelené produkty z obchodních řetězců. Běžně dostupný je listový špenát, polní ...

Fórum: Odstranění dysbakteriózy   Téma: MMS - Univerzální léčivý prostředek

Napsal: úte led 05, 2010 7:18 pm 

Odpovědi: 1976
Zobrazení: 2013065

Xion píše:Este by som sa rad opytal, pri brani kvapiek vela krat denne, ci sa maju uzivat nalacno (chcem to pit s tou jablcnou alebo ananasovou stavou, takze uplne nalacno to nebude). Pretoze, doporucuje sa brat to po jedle, nie nalacno. Co je problem ked jem ovocie, vacsinu casu mam zaludok prazdny ...
Stránka 1906 z 2001 Přejít na stránku Předchozí  1 ... 1903, 1904, 1905, 1906, 1907, 1908, 1909 ... 2001  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Přejít na: 
Zdraví-AZ · poháněno WordPressem a bbPressem